תגובה: View Photos
מכיוון שבכל דף אינטרנט שפותחים יש המון תמונות וזה נשלח לבדיקה באופן אוטומטי - לפי זה יוצא, שמליוני תמונות(!!!) - שאף אחד לא מעוניין בהם, נשלחים לבדיקה וחוץ ממה שזה מעכב את התמונות הנחוצות מלהיבדק, זה יוצא להוצאה מרובה מאוד על תשלום העובדים בהודו וכו' שחבל שיכלו לחסוך את זה וגם עי"ז לשפר את השירות בתוצאות מהירות יותר בתמונות נחוצות וזאת ע"י מניעת השליחה לתמונות אלו.
למשל אפשר לעשות תיקון זו כמו שראיתי בחברת תקשורת בבריטניה - שאם אתה חוסך DATA - אתה יכול לקבל נקודות ואח"כ לממש אותם לקניות וכו' וזה חסכון לחברה כמובן.
כמו כן אפשר להתקין שאנשים ירצו לחסוך בבדיקת תמונות מיותרות, וזאת ע"י שיהיה כפתור הזזה ON/OFF בצד שמי שרוצה יכול לכבות זאת ועי"ז יצבור עוד נקודות שיוכל אח"כ לממש אותו או בבדיקת תמונות יותר או מהירות יותר או לנצל את זה לבקשת תמיכה (תבחרו בין אלו או תבואו עם רעיון אחר)
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי מאירל
-
לחסוך בבדיקת התמונות המיותרות
-
קודי QR לא נפתחים
קודי ה-QR נכנסים יותר ויותר לשימוש בכל מיני חברות בזמן האחרון.
לאחרונה שמתי לב לכמה מקרים שאנשים מזמינים כל מיני כרטיסים כמו כרטיסי טיסה, VIP למסלול מהיר בשדה תעופה, כרטיס כניסה לאתרים או הזמנה שאפשר לקבל רק ע"י הצגת הקוד, ברובם מהמקרים לקח יותר מידי זמן לפתוח "תמונת" ה-QR קוד וזה כבר גרם להרבה צער ועגמ"נ לאנשים שמיהרו לדרכם ופיספסו עי"ז את ההזמנה שלהם!
אני לא מבין למה אי אפשר לעשות שזה ייפתח אוטומטי ע"י רובוט שהרי אין בזה שום חשש של תמונה וכדו'. -
RE: כמות תמונות חריגה...
@צדיק-תמים אמר בכמות תמונות חריגה...:
@גד קודם כל תתקין את התוסף הזה
כעת תלחץ בכפתור המסומן בצד שמאל למעלה של הדפדפן:
תחפש את התוסף ותלחץ על סמל ה'נעץ':
כעת תלחץ על סמל התוסף:
ואז בחלונית שתקפוץ תלחץ על ה3 נקודות למעלה בצד ימין:
ואז על import:
ותדביק בחלונית שתיפתח את הטקסט הבא, ואישור:[ { "headers": [ { "enabled": true, "name": "x-netfree-option-no-send-images", "value": "1" } ], "shortTitle": "1", "title": "NetFree images", "version": 2 } ]
ככה:
לאחר מכן פשוט בכל מקום שתרצה שהתמונות יבדקו/לא יבדקו, תוכל לכבות/להדליק בכפתור המסומן
כמובן שלאחר ההדלקה/כיבוי בתוסף יש לרענן את העמוד
בהצלחהנפלא! יש גם אפשרות לעבור בקלות בין פעיל ללא פעיל ע"י הגדרת קיצור דרך.
יש ללחוץ על התוסף
ואח"כ על ה3 נקודות למעלה בצד ימין
ואז ללחוץ על סמל המקלדת
כעת יש לערוך את הקיצור שתבחרו - ע"י לחיצות על המקלדת שלכם (אני לחצתי על CTRL ביחד עם SHIFT - וביחד עם P) עדיף שלא לבחור קיצור שמשמש אותך לצורך אחר.
-
RE: האתגר והפתרון לבדיקת תמונות מרובות
@magicode אני מבין ומאמין שמנסים לעשות הכי טוב שאפשר.
העניין פה הוא שצריכים למצוא פתרון מיידי.
למשל, אפשר לשנות את השיטה מזה שפעיל כעת ויהיה גם יותר הוגן וגם יותר משתלם לנטפרי, דהיינו שכל משתמש יקבל סך מסויים של תמונות לחודש ואם יצטרך ליותר אז יש כמה אפשריות, או שירכוש עוד חבילה בעד נקודות או שירד לו נקודות באופן אוטומטי לפי ערך מסויים (לאחר התראה) או שיהיה מסלולים מהתחלה להירשם בתחילת (כל) חודש.
ככה ייצא שהמשתמשים המרובי תמונות ישלמו לבודקים ואז ישכרו בודקים לפי צורך המשתמשים (והמשלמים כמובן).
הגענו לפתרון לתועלת כל הצדדים!!!
זה אחת מהאפשריות. (אני יכול לחשוב עוד פתרונות אם צריך)
הכלל החזק הוא: אם יש רצון, א ז - י ש - ד ר ך ! ! !
וההוכחה הוא: מסנן ה"נטפרי"... -
RE: לחסוך בבדיקת התמונות המיותרות
@אחד-תם בעצם אפשר להוסיף, שבסופו של דבר נטפרי ירוויח בזה גם המון לקוחות חדשות.
שלפי מה שאני שומע מאנשים זהו הסיבה שלא רוצים לעבור לנטפרי, בגלל ההמתנה על פתיחת תמונות - והיום אין לאנשים עצבים לשבת ולחכות מדי הרבה זמן - מדובר באנשי עסקים שמחפשים בתים וכו' לקניה או לכל מיני סחורה שצריכים לראות את התמונה, וכמובן באופן זה, שמורידים את העומס המיותר יהיה אפשר לכולם להנות וזאת מבלי להעלות את המחיר וזה יהיה לתועלת כולם. -
RE: קודי QR לא נפתחים
@צדיק-תמים אמר בקודי QR לא נפתחים:
ולכן אני מציע שפשוט תשלח פניה על כל אתר עם QR שנשלח לבדיקה שאתה נתקל (לא צריך נקודה) וככה תפתור את הבעיה עבור כולם...
@memgd אמר בקודי QR לא נפתחים:
שתפנה עם ההצעה שלך למערכת הפניות כעת,
@yzahn אמר בקודי QR לא נפתחים:
פשוט תביא להם את הכתובת והם יטפלו (אא"כ יש איזה בעיה טכנית)
לא ידעתי שיש אפשרות כזו, להגדיר אתרים ככה. בא ננסה, בלי"נ אחזור לעדכן תוצאות. תודה.
-
RE: לחסוך בבדיקת התמונות המיותרות
@ברוך-צבי
שלום לברוך מלונדון אכן ברוך תהיה!
אני חסיד לוהט מנטפרי ולדעתי נטפרי זוהו המסנן היחידי שקיים "ואין בכלל" סינון אחר בשוק! שכל מי שכבר ניסה רק במקצת כבר נכווה... שהם "היחידים" שבודקים כל תמונה!וזהו שאלת המליון, איך ייתכן שאחרי כ"כ הרבה שנים שנטפרי קיים, הם עדיין מקרטלים בעניין מהירות/כמות התמונות שנבדקות?! שזהו המעלה הראשונה על פני ה"מסננים" האחרים...
לדעתי לפני שמרחיבים את פעיליות התוכנה לעוד אפיקים, בראש ובראשונה מה שאמור לפעול - שיפעול כדבעי.
-
RE: בדיקת תמונות לאחרונה
רבותי! יש לכם את האפשרות להשמיע את הקול שלכם ולהשפיע ע"י בחירה בקידום רעיון בנטפרי כדלהלן:
https://netfree.link/app/#/tools/feature-request?r=10יש אפשרות עד 3 קולות לכל אחד בסך הכל (אפשר גם לתת כל השלוש לענין אחד)
-
RE: הצעת שיפור: בדיקת תמונות מהירות
@משה-0527
פשוט חסר מודעות לאפשרות הזו וצריך לפרסמו כדי לייעל את השירות לציבור, שלדעתי בדיקת תמונות ידני זו מעלה בל יתואר וזו היא היחידיות של נטפרי מעל כל האחרים. -
RE: איטיות בבדיקת תמונות (שוב?)
@משה-0527
סליחה אם אני מנדנד מידי פשוט עשיתי חיפוש בנושא הזה כדי שכל אחד שמחפש בנושא הזה ימצא תשובה.
לא כ"כ מתמצא באופן הפורום מתנהל. סליחה .
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מאירל
-
@צדיק-תמים אני חושב שזה מאוד הגיוני להשקיע מה שאפשר כדי להוציא דבר מושלם ככל שאפשר כדי שאנשים יכלו להשתמש בו בעבודה יומיומית ולזרום בו ולא להיתקע כל פעם בבעיה זו או אחרת (ואין שום בעיה שקורה באופן חד פעמית, שכל בעיה חוזר על עצמו להרבה משתמשים ולפעמים לבן אדם אחד שמשתמש באותם סגנונות שוב ושוב, חוץ ממה שכל הבעיות ה"חד פעמיות" ביחד יוצא לבעיות "רב פעמיות" בסופו של יום)
-
@צדיק-תמים תוכנית נטפרי כמובן,
כמו שכתבת:@צדיק-תמים אמר בקודי QR לא נפתחים:
@mashav אתה חושב שזה הגיוני להשקיע פיתוח מיוחד ולבזבז משאבי מחשוב לסרוק כל תמונה ותמונה שנשלחת לבדיקה אם יש בה רק QR, וכל זה רק כדי לחסוך פניה חד פעמית שלוקחת דקה ותטפל באתר עבור כל המשתמשים מכאן והלאה?
-
@נחמן-העמקן גם אני עדיין לא בדיוק תופס מה שכתבו פה, לעבוד עם כל מיני תחכומים ושאתה כאילו צריך להיות חצי טכנאי מחשבים כדי לקבל מה שאתה צריך, כי הרי צריכים לחסוך במשאבי כח ולא להתקין תוכנה כמו שצריך כביכול...
בכל אופן אני הייתי שולח פניה עם הקישור לPDF לבקשה לפתוח את התמונות.
מקווה שזה יעזור. (לא צריך נקודות בשביל זה) -
@צדיק-תמים אמר בקודי QR לא נפתחים:
ולכן אני מציע שפשוט תשלח פניה על כל אתר עם QR שנשלח לבדיקה שאתה נתקל (לא צריך נקודה) וככה תפתור את הבעיה עבור כולם...
@memgd אמר בקודי QR לא נפתחים:
שתפנה עם ההצעה שלך למערכת הפניות כעת,
@yzahn אמר בקודי QR לא נפתחים:
פשוט תביא להם את הכתובת והם יטפלו (אא"כ יש איזה בעיה טכנית)
לא ידעתי שיש אפשרות כזו, להגדיר אתרים ככה. בא ננסה, בלי"נ אחזור לעדכן תוצאות. תודה.
-
@mgm-ivr אמר בקודי QR לא נפתחים:
הפורום לא נועד בשביל טיפול בפניות...
הדרך היחידה היא לפנות למערכת הפניותאני לא יודע האם הבנת אותי נכון, אני לא באתי דרך הפורום לעשות פנייה בעניין.
אני העליתי את הנושא כדי לעורר את העניין כי זה נוגע להרבה משתמשים. -
RE: איך מתמודדים עם סינון בשהות בבית מלון?
@dt אני מחו"ל ויש לי VPN וכל הזמן מתקשה בזה וחבל שאין פתרון בינתיים - לפי המידע שלי
-
RE: גוגל תמונות
@צדיק-תמים הקושיא הוא: באמת למה לא נבדקים הרי זה כלי יעיל למצוא תמונות במהירות.
-
RE: האתגר והפתרון לבדיקת תמונות מרובות
@magicode אני מבין ומאמין שמנסים לעשות הכי טוב שאפשר.
העניין פה הוא שצריכים למצוא פתרון מיידי.
למשל, אפשר לשנות את השיטה מזה שפעיל כעת ויהיה גם יותר הוגן וגם יותר משתלם לנטפרי, דהיינו שכל משתמש יקבל סך מסויים של תמונות לחודש ואם יצטרך ליותר אז יש כמה אפשריות, או שירכוש עוד חבילה בעד נקודות או שירד לו נקודות באופן אוטומטי לפי ערך מסויים (לאחר התראה) או שיהיה מסלולים מהתחלה להירשם בתחילת (כל) חודש.
ככה ייצא שהמשתמשים המרובי תמונות ישלמו לבודקים ואז ישכרו בודקים לפי צורך המשתמשים (והמשלמים כמובן).
הגענו לפתרון לתועלת כל הצדדים!!!
זה אחת מהאפשריות. (אני יכול לחשוב עוד פתרונות אם צריך)
הכלל החזק הוא: אם יש רצון, א ז - י ש - ד ר ך ! ! !
וההוכחה הוא: מסנן ה"נטפרי"... -
קודי QR לא נפתחים
קודי ה-QR נכנסים יותר ויותר לשימוש בכל מיני חברות בזמן האחרון.
לאחרונה שמתי לב לכמה מקרים שאנשים מזמינים כל מיני כרטיסים כמו כרטיסי טיסה, VIP למסלול מהיר בשדה תעופה, כרטיס כניסה לאתרים או הזמנה שאפשר לקבל רק ע"י הצגת הקוד, ברובם מהמקרים לקח יותר מידי זמן לפתוח "תמונת" ה-QR קוד וזה כבר גרם להרבה צער ועגמ"נ לאנשים שמיהרו לדרכם ופיספסו עי"ז את ההזמנה שלהם!
אני לא מבין למה אי אפשר לעשות שזה ייפתח אוטומטי ע"י רובוט שהרי אין בזה שום חשש של תמונה וכדו'.