קודי QR לא נפתחים
-
קודי ה-QR נכנסים יותר ויותר לשימוש בכל מיני חברות בזמן האחרון.
לאחרונה שמתי לב לכמה מקרים שאנשים מזמינים כל מיני כרטיסים כמו כרטיסי טיסה, VIP למסלול מהיר בשדה תעופה, כרטיס כניסה לאתרים או הזמנה שאפשר לקבל רק ע"י הצגת הקוד, ברובם מהמקרים לקח יותר מידי זמן לפתוח "תמונת" ה-QR קוד וזה כבר גרם להרבה צער ועגמ"נ לאנשים שמיהרו לדרכם ופיספסו עי"ז את ההזמנה שלהם!
אני לא מבין למה אי אפשר לעשות שזה ייפתח אוטומטי ע"י רובוט שהרי אין בזה שום חשש של תמונה וכדו'. -
@מאירל תפנה למערכת הפניות שיטפלו בזה
-
@yzahn ואז לחכות עד שמשהו יתפנה לבדוק את הפנייה שלי???
-
@מאירל אמר בקודי QR לא נפתחים:
הפורום לא נועד בשביל טיפול בפניות...
הדרך היחידה היא לפנות למערכת הפניות
חוץ מזה שאם לוקח לפניה שלך מלא זמן, זה כי היא מסובכת.... ולא כי יש עומס חריג או משהו כזה. -
פוסט זה נמחק! -
@mgm-ivr אמר בקודי QR לא נפתחים:
הפורום לא נועד בשביל טיפול בפניות...
הדרך היחידה היא לפנות למערכת הפניותאני לא יודע האם הבנת אותי נכון, אני לא באתי דרך הפורום לעשות פנייה בעניין.
אני העליתי את הנושא כדי לעורר את העניין כי זה נוגע להרבה משתמשים. -
@מאירל אין מה לעורר, אין פה התנגדות עקרונית או משהו, צריך להגדיר באתרים שיש קוד QR שהתמונות של הQR לא יעברו בדיקת תמונות. אבל התמיכה הטכנית לא מסתובבת באתרים כדי לחפש תקלות שקשורות לסינון,
ולכן אני מציע שפשוט תשלח פניה על כל אתר עם QR שנשלח לבדיקה שאתה נתקל (לא צריך נקודה) וככה תפתור את הבעיה עבור כולם... -
אני חושב שהתכוון שתפנה עם ההצעה שלך למערכת הפניות כעת, לא לחכות כשאתה צריך קוד QR בזמן אמת.
מערכת הפניות אינה רק לבקשות פתיחת אתרים, אפשר גם לפנות עם הצעות לשיפור... -
@memgd אמר בקודי QR לא נפתחים:
אני חושב שהתכוון שתפנה עם ההצעה שלך למערכת הפניות כעת, לא לחכות כשאתה צריך קוד QR בזמן אמת.
מערכת הפניות אינה רק לבקשות פתיחת אתרים, אפשר גם לפנות עם הצעות לשיפור...זו לא הצעת שיפור, זה כבר ככה שהם יכולים להגדיר עבור תמונות QR וכדומה שלא יעברו בדיקה, פשוט תביא להם את הכתובת והם יטפלו (אא"כ יש איזה בעיה טכנית)
-
@צדיק-תמים אמר בקודי QR לא נפתחים:
ולכן אני מציע שפשוט תשלח פניה על כל אתר עם QR שנשלח לבדיקה שאתה נתקל (לא צריך נקודה) וככה תפתור את הבעיה עבור כולם...
שתפנה עם ההצעה שלך למערכת הפניות כעת,
@yzahn אמר בקודי QR לא נפתחים:
פשוט תביא להם את הכתובת והם יטפלו (אא"כ יש איזה בעיה טכנית)
לא ידעתי שיש אפשרות כזו, להגדיר אתרים ככה. בא ננסה, בלי"נ אחזור לעדכן תוצאות. תודה.
-
בן אדם מעלה כאן רעיון חשוב וחכם וסתם מתקיפים אותו.
שיגדירו שרובוט יזהה תמונות QR ואוטומטית לא ישלח אותם לבדיקה.
כמו שטענו כאן שתמונות טקסט לא נשלחות לבדיקה. -
@mashav אתה חושב שזה הגיוני להשקיע פיתוח מיוחד ולבזבז משאבי מחשוב לסרוק כל תמונה ותמונה שנשלחת לבדיקה אם יש בה רק QR, וכל זה רק כדי לחסוך פניה חד פעמית שלוקחת דקה ותטפל באתר עבור כל המשתמשים מכאן והלאה?
@mashav אמר בקודי QR לא נפתחים:
כמו שטענו כאן שתמונות טקסט לא נשלחות לבדיקה.
זה לא נכון
-
@צדיק-תמים זה לא בדיוק נכון.
כאחד שעושה הרבה צק אין לנסיעות, לפעמים אני צריך לעשות לקבוצה שלימה צק אין, ועל פי רוב זה בשעות לחץ שלי, ואין לי את הזמן לשלוח אחד אחד לבדיקה.
מי שעובד קצת בזה מכיר את התחושה של הלחץ הנוראי הזה.
אני כל פעם צריך למצוא קומבינות איך זה לא יחסם.
אולי הייתי עושה כמו בקנווה, באנר של נטפרי איך אפשר להוריד את הצק אין, כי בכל חברה אני מצאתי קומבינה אחרת.עריכה: דוגמא מאתמול
צק אין ל3 אנשים בWIZZ , מוריד pdf, יורד חסום. מוריד html - פתוח.
כנ"ל בflyone מוריד pdf חסום, שולח למייל - פתוח.
ולא תמיד זה כזה קל
יש אתרים שרענון יעזור (כמו hisky)
יש אתרים אחרים שרענון רק הרס ומוציא אותך החוצה
לפעמים הדפסה (קונטרול P) עוזרת
צריך לטפל בזה
זה כן חשוב -
@איש-פשוט-מאוד2 חבל שאתה לא קורא לפני שאתה מגיב
ולכן אני מציע שפשוט תשלח פניה על כל אתר עם QR שנשלח לבדיקה שאתה נתקל (לא צריך נקודה) וככה תפתור את הבעיה עבור כולם...
@yzahn אמר בקודי QR לא נפתחים:
זו לא הצעת שיפור, זה כבר ככה שהם יכולים להגדיר עבור תמונות QR וכדומה שלא יעברו בדיקה, פשוט תביא להם את הכתובת והם יטפלו (אא"כ יש איזה בעיה טכנית)
בקיצור אין שום צורך לעשות באנר או קומבינות, כי יש לנטפרי פתרון לזה. צריך רק ליידע אותם על האתר הבעייתי!
ואדרבה אם אתה עושה את זה הרבה, תשב פעם אחת עשר דקות ותשלח לנטפרי את כל האתרים ותעשה חסד לכל משתמשי נטפרי. -
חבל שאתה לא קורא לפני שאתה מגיב
צודק
הייתי בטוח שהיות שעוד לא נתקלתי באתר אחד שזה עובד חלק, אז זה כנראה בלתי אפשרי
אני ישלח פניות ומקווה שזה יעזור -
@איש-פשוט-מאוד2 חלק ממה שדיברת זה מקרים שבכלל לא הצלחת להוריד את הכרטיס כאן דיברו על הQR זה שתי דברים
-
@אינו-יודע-לשאול תמיד אני יכול להוריד
הבעיה היא שזה יורד עם QR חסום -
אם קיבלתי למייל קובץ PDF עם קוד QR והקוד חסום בנטפרי, איך אני יכול להוריד אותו עם הקוד?
-
@נחמן-העמקן גם אני עדיין לא בדיוק תופס מה שכתבו פה, לעבוד עם כל מיני תחכומים ושאתה כאילו צריך להיות חצי טכנאי מחשבים כדי לקבל מה שאתה צריך, כי הרי צריכים לחסוך במשאבי כח ולא להתקין תוכנה כמו שצריך כביכול...
בכל אופן אני הייתי שולח פניה עם הקישור לPDF לבקשה לפתוח את התמונות.
מקווה שזה יעזור. (לא צריך נקודות בשביל זה) -
@נחמן-העמקן גם אני עדיין לא בדיוק תופס מה שכתבו פה, לעבוד עם כל מיני תחכומים ושאתה כאילו צריך להיות חצי טכנאי מחשבים כדי לקבל מה שאתה צריך, כי הרי צריכים לחסוך במשאבי כח ולא להתקין תוכנה כמו שצריך כביכול...
על איזה תוכנה אתה מדבר?