אני לא מבין על כל המהומה הנושא של תוכנות פרוצות הוא נושא שכל אחד ישאל את רבותיו ופורום נטפרי הוא לא מקום לדיונים על נושא הלכתי
ב. פריצות טלפונים וחסימות הם דבר שאסור לדבר עליו במתמחים טופ
ג. הרבה אנשים נהנו מהפורום הזה כן כן גם @רחמים נהנת ממנו והסתיעת בו בכל מיני אופנים
אנא שלא נהיה בבחינת הזורק אבן לבור שהוא שותה ממנה
מחילה על האריכות
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי דניאל ביטון
-
RE: הצעת יעול להוסיף את מתמחים טופ בקישורים בפינה
-
RE: יוטיוב- סרטים פרטיים ללא בדיקה
@לייבל אתה לאיכול לשתף דברים לא טובים / סרטים ביטיויב אפילו באופן פרטי כי היא מזהה גניבת זכיות יוצרים ויכולים להגיש נגד המעלה תביעה משא''כ בדרייב שיש את הבעייה
-
@yzahn אכן אבל מדברי ההנהלה ועוד כמה כאן נשמע שמתמחים מעודדים תכנים לא טובים לא אכפת לי אם הוא יהיה כאן צמוד לתחומים ופרוג או לא הוא מוצלח גם בלי זה תהיה בטוח
-
@nk אז כנראה לא העלת לשם אף פעם סרטון ברגע שאתה מעלה זה אוטומטית עובר עיבוד ומזהה צלילים עם זכיוית יוצרים כך שאין שום בעייה של סרטים ולכן גם לא תראה ביוטיוב פתוח שום סרט קולונועי רק טריילרים אלא אם זה סרטים לפני 200 שנה
-
@רחמים אמר בהצעת יעול להוסיף את מתמחים טופ בקישורים בפינה:
@shmuel1 אמר בהצעת יעול להוסיף את מתמחים טופ בקישורים בפינה:
הפורום שלי מעולם לא עודד שימוש בשום דבר.
מעולם לא המלצתי לאף אחד להוריד תוכנה פרוצהזו היתממות, בפורום שלך אין איסור לפרסם ולבקש תוכנות פרוצות, ואכן הוא מלא מדברים אלו, וזה נחשב עידוד והמלצה לכל דבר ועינין. בפורומים אחרים לעומת זאת דברים שכאלה אסורים.
כמה apkים לשיאומי וגירסא ברוסית שלו - זה לא נקרא פריצת מכשירים כשרים
בהחלט נחשב פריצה, אפילו להחזיק שיאומי תומך כשר שכזה אסור, כל שכן להפיץ תוכנות הרחבה בשבילו.
אוקיי עכשיו אתה רוצה להחליט לאנשים מה מותר ומה אסור האם טלפון תומך כשר מותר או אסור
האם המחשב התומך כשר שלך? מותר או אסור כי יש שיגידו לך אסור להחזיק אינטרנט בכלל, זה כבר ידוע שאתה אוהב לגלות רעיונותיך והשקפותיך ברבים פלוס הסרטון של היוונים וכו' שאתה מפיץ בכל פורום שאתה נמצא, לא מתווכח אם נכון או לא אבל לא כולם מחויבים לרעיונותיך בשביל זה אנשים פותחים בדרך כלל בית כנסת ומשמיעים את דעתם לא בפורום שנמצא באינטרנענט
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי דניאל ביטון
-
RE: פקעה תעודת אבטחה ולא מקבל עדכוני וינדוס
לא בכל הספקים יש אפשרות לעדכוני ווינדוס למשל rl לא
-
@מאןדהו ערוצים בעייתים מתוקשרים מהר מאוד יותר מערוצים תמימים את הכרישים הגדולים יתפסו
-
@nk אז כנראה לא העלת לשם אף פעם סרטון ברגע שאתה מעלה זה אוטומטית עובר עיבוד ומזהה צלילים עם זכיוית יוצרים כך שאין שום בעייה של סרטים ולכן גם לא תראה ביוטיוב פתוח שום סרט קולונועי רק טריילרים אלא אם זה סרטים לפני 200 שנה
-
@לייבל אתה לאיכול לשתף דברים לא טובים / סרטים ביטיויב אפילו באופן פרטי כי היא מזהה גניבת זכיות יוצרים ויכולים להגיש נגד המעלה תביעה משא''כ בדרייב שיש את הבעייה
-
@רחמים אמר בהצעת יעול להוסיף את מתמחים טופ בקישורים בפינה:
@shmuel1 אמר בהצעת יעול להוסיף את מתמחים טופ בקישורים בפינה:
הפורום שלי מעולם לא עודד שימוש בשום דבר.
מעולם לא המלצתי לאף אחד להוריד תוכנה פרוצהזו היתממות, בפורום שלך אין איסור לפרסם ולבקש תוכנות פרוצות, ואכן הוא מלא מדברים אלו, וזה נחשב עידוד והמלצה לכל דבר ועינין. בפורומים אחרים לעומת זאת דברים שכאלה אסורים.
כמה apkים לשיאומי וגירסא ברוסית שלו - זה לא נקרא פריצת מכשירים כשרים
בהחלט נחשב פריצה, אפילו להחזיק שיאומי תומך כשר שכזה אסור, כל שכן להפיץ תוכנות הרחבה בשבילו.
אוקיי עכשיו אתה רוצה להחליט לאנשים מה מותר ומה אסור האם טלפון תומך כשר מותר או אסור
האם המחשב התומך כשר שלך? מותר או אסור כי יש שיגידו לך אסור להחזיק אינטרנט בכלל, זה כבר ידוע שאתה אוהב לגלות רעיונותיך והשקפותיך ברבים פלוס הסרטון של היוונים וכו' שאתה מפיץ בכל פורום שאתה נמצא, לא מתווכח אם נכון או לא אבל לא כולם מחויבים לרעיונותיך בשביל זה אנשים פותחים בדרך כלל בית כנסת ומשמיעים את דעתם לא בפורום שנמצא באינטרנענט -
@yzahn אכן אבל מדברי ההנהלה ועוד כמה כאן נשמע שמתמחים מעודדים תכנים לא טובים לא אכפת לי אם הוא יהיה כאן צמוד לתחומים ופרוג או לא הוא מוצלח גם בלי זה תהיה בטוח
-
אני לא מבין על כל המהומה הנושא של תוכנות פרוצות הוא נושא שכל אחד ישאל את רבותיו ופורום נטפרי הוא לא מקום לדיונים על נושא הלכתי
ב. פריצות טלפונים וחסימות הם דבר שאסור לדבר עליו במתמחים טופ
ג. הרבה אנשים נהנו מהפורום הזה כן כן גם @רחמים נהנת ממנו והסתיעת בו בכל מיני אופנים
אנא שלא נהיה בבחינת הזורק אבן לבור שהוא שותה ממנה
מחילה על האריכות