@בדיקה מי תקף?
@ת-ג הייתי ממליץ או להתקשר לטלפון
098-143-143
או לשלוח מייל למנהל m@netfree.link
ייתכן שזה יעזור
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי נ חיים 0
-
RE: אני מאוד לא מרוצה מהשירות
-
RE: בקשת עזרה ממשתמש בנטפרי לשליחת ערוץ יוטיוב לבדיקה
@shraga אם הוא מגיב בפורום אז כבר יש לו חשבון...
-
RE: תשתית בזק , איזה ספק הכי מומלץ עובד עם נטפרי?
@ממן-אפרת ממליץ גם מנסיון על יוסי תקשורת
-
RE: הרב נפתלי גפן
@בוטח-בה לא נראה לי שזה קשור לנטפרי
תנסה לשאול במקומות אחרים
(תקן אותי אם אני טועה)
-
RE: האם לדעתכם לא הגיע הזמן שנטפרי תתחיל לעבוד עם חברות תקשורת רגילים ולא עם מאכרים ???????
@דויד אמר בהאם לדעתכם לא הגיע הזמן שנטפרי תתחיל לעבוד עם חברות תקשורת רגילים ולא עם מאכרים ???????:
מה לא מובן במה שכתבתי?
אני עוסק בעניין הסינונים כבר שלוש וחצי שנים
ספיציפית לגבי המחירונים זה נמאס עליי בתקופה האחרונה והחלטתי לעשות סקר שוק, ספקים.
הלוואי שאזכה לדקדק בתורה כמו שאתה מדקדק בדבריי.....אז תפתח אתה ספק אינטרנט ותעבוד עם נטפרי
לטענתך אתה תתעשר אז לך על זה
למה לא? -
RE: טאבלט
@מוזיקה לי עובד הוויז חלק
והמעלה שלו על פני ה295 שאפשר להתקין בו תעודה ברמת מערכת -
RE: בפתיחת צ'אט חדש, דורש הצהרה כבר בפתיחה, ובסיום ההצהרה יש שגיאה!
@שמואל-ש זה באג
אבל זה לא באמת
כלומר הצאט נפתח גם ללא הצהרה
תחזור לצאט ותראה שזה פתוח -
RE: מעוניין למצוא פניה ישנה שלי. יש דרך?
@מאןדהו אם זה חשוב לך תבקש מנטפרי שישלחו לך את הפניה אני מאמין שזה שמור אצלם
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי נ חיים 0
-
RE: מה ההבדל בין גוגל דרייב לתמונות גוגל?
@שמעון-חבצלת אמר במה ההבדל בין גוגל דרייב לתמונות גוגל?:
אני שם לב שהמדיניות של נטפרי היא שדרייב - כל הקבצים פתוחים - למעט אלו שדווח עליהם או שהתפרסמו לציבור.
אבל תמונות גוגל - צריך סינון אישי - ואם אין סינון אז הכל חסום.
וכאן הבן שואל:
תמונות גוגל משמש כאלבום תמונות פרטי של בן אדם, יש לו בזה תמונות פרטיות של המשפחה, וכן.. לפעמים יש שם גם בנות משפחה.
למה צריך כל פעם לחכות המון זמן עד שיפתחו רק חלק מהתמונות בנטפרי (ושום סרטון לא יפתח) ואחר כך לגלות שבכל מיני צורות חיפוש אחרות כמו לפי צורת פנים וכדו' התמונות צריכות שוב להישלח לנטפרי.
יש אפליקצייה של מייקרוסופט מובנית במחשב של תמונות, גם היא יושבת על וואנדרייב שזה גם אינטרנט, ואת זה נטפרי לא חוסמת.
יש את דרייב, שאפשר להעלות בו גם תמונות וגם סרטונים - ואת זה נטפרי לא חוסמת כי היא מבינה שמדובר בקבצים אישיים. ואפילו שאפשר ונהוג להעלות שם ממש המון סרטים ולהפוך את זה למשהו ציבורי.
אז למה גוגל תמונות שזה הרבה יותר אמור להיות אישי, ובן אדם מעלה שם סרטונים פרטיים ולפעמים זה גם מסונכרן עם הטלפון, בכל זאת נטפרי חוסמת.
ואם בגלל שאנשים משתפים אלבום עם אנשים אחרים - אז אפשר פשוט לחסום כל קישור שהתפרסם - בדיוק כמו גוגל דרייב.
תודה רבה רבהנראה לי זה קשור למבנה הלינקים שם שהם אותם לינקים כמו תמונות ציבוריות ולא ניתן להבדיל
-
@שמואל-ש אמר בבפתיחת צ'אט חדש, דורש הצהרה כבר בפתיחה, ובסיום ההצהרה יש שגיאה!:
לא נכון
כתבתי כי כך היה אצלי
-
@שמואל-ש זה באג
אבל זה לא באמת
כלומר הצאט נפתח גם ללא הצהרה
תחזור לצאט ותראה שזה פתוח -
RE: איך להתקין תעודת אבטחה באמולטור Memu play
@שלמה-0-8 כנראה לא הפעלת הרשאות רוט
תנסה שוב -
RE: פרופילי סינון לפי שעות
@זורע-בנגב תפנה למערכת הפניות יש לזה פיתרון
כלומר נניח שאתר מסוים יהיה חסום לחלוטין תמיד ולגבי שאר האתרים תוכל להגדיר לעצמך שעות שבהם יהיו פתוחים או חסומים והאופציה לשנות את זה תישאר אצלך ולא תצטרך לפנות לנטפרי לצורך שינוי -
RE: האתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi)
@משה-זוך https://apk.apkmonk.com/apkd7-5/com.onoapps.cal4u_2022-06-14.apk?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=IFVYHACUO60QSGWW9L9Z%2F20220805%2Fus-east-1%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20220805T134426Z&X-Amz-Expires=2400&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=e73dbc800c902b09422905d4ed6d47442f7defe3a3e3b830ff2210132a14bc7c
-
RE: דפדפן נטפרי דרך VPN
@a0533057932 אם הוא רוכש מנטפרי הוא לא צריך את אראל
ואם הוא ייקח מאראל אין לו שום צורך לספק הסברים...