חשבתי על רעיון שיהיה אפשר לבטל הצהרה על צ'אטים, לדוגמא אם אני הצהרתי על צ'אט והיום הצאט לא מתנהל כמו שהיה פעם, ומביאים שם דברים בעייתים, או שאני רוצה להתנתק מזה לגמרי שיהיה אפשרות לבטל את ההצהרה.
כי לדוגמא אם הצהרתי על צאט והיום הוא לא טוב, ואין לי שליטה עליו, אני לא רוצה שיחסם לי בגלל זה האפשרות להצהיר בעתיד על צ'אטים אחרים, מה שקורה היום שאם פעם אחת מישהו הצהיר ואח"כ דיווחו על זה ירד לו האפשרות להצהיר אפי' שהוא כבר לא רוצה להתחייב על הצאט.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי XKCUSEV
-
ביטול הצהרה על צ'אט
-
RE: נטפרי הופכו להיות אלמים ממש
@הטכנעאי-הצדיק גם אני מצטרף לנאמר אין ולא היה מעולם בדרייב של גיחצי משהו שלא מתאים לכללים של נטפרי, אם יש משהו שיש לו חשש בעיה הוא מיד מוחק.
-
הגבלת כתיבה בפורום
לדעתי בשביל למנוע הרס הפורום שנועד לצרכים טכניים בלבד ולא לחיסול חשבונות, צריך למנוע גישה ממי שלא גולש בנטפרי לכתוב בפורום,
ככה הפורום יהיה משהו יותר פנימי. -
RE: קבלת SMS לסים של הסטיק
@ברצינות איך אני מוחק בסטיק שלי?, האתר של הסים שלי הוא http://ufi.ztedevice.com/index.html#login
כתבת איך אני מגלה את ההודעות, אתה יכול להביא לי את הקוד? -
RE: באג|גוגל צ'אט לא עובד ללא ריענון הדף בכל פעם
אני חושב שזה קשור לניסיון של נטפרי להוסיף פיקוח על הצ'אטים, ואפשרות דיווח על צ'אטים לא ראויים
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי XKCUSEV
-
גלישה בנטפרי על סיב פרטנר
יש לי היום מודם של פרטנר עם סינון של נטפרי, על המודם הזה יושב גם 2 קווים נייחים של פרטנר, השאלה שלי, האם סיב של פרטנר תומך בנטפרי ואני יוכל להמשיך להפעיל על המודם את הקווים הנייחים?
-
הגבלת כתיבה בפורום
לדעתי בשביל למנוע הרס הפורום שנועד לצרכים טכניים בלבד ולא לחיסול חשבונות, צריך למנוע גישה ממי שלא גולש בנטפרי לכתוב בפורום,
ככה הפורום יהיה משהו יותר פנימי. -
RE: ביטול הצהרה על צ'אט
@magicode ואם אני לא זוכר על איזה צאט הצהרתי, צריך שיהיה אפשרות לראות על איזה צ'אטים הצהרתי
-
ביטול הצהרה על צ'אט
חשבתי על רעיון שיהיה אפשר לבטל הצהרה על צ'אטים, לדוגמא אם אני הצהרתי על צ'אט והיום הצאט לא מתנהל כמו שהיה פעם, ומביאים שם דברים בעייתים, או שאני רוצה להתנתק מזה לגמרי שיהיה אפשרות לבטל את ההצהרה.
כי לדוגמא אם הצהרתי על צאט והיום הוא לא טוב, ואין לי שליטה עליו, אני לא רוצה שיחסם לי בגלל זה האפשרות להצהיר בעתיד על צ'אטים אחרים, מה שקורה היום שאם פעם אחת מישהו הצהיר ואח"כ דיווחו על זה ירד לו האפשרות להצהיר אפי' שהוא כבר לא רוצה להתחייב על הצאט. -
@ברצינות איך אני מוחק בסטיק שלי?, האתר של הסים שלי הוא http://ufi.ztedevice.com/index.html#login
כתבת איך אני מגלה את ההודעות, אתה יכול להביא לי את הקוד? -
אתה במקום הנכון, פשוט לשים את הסמן מתחת כל ההתראות ולהדביק את הטקסט
איזה טקסט להדביק? -
@ברצינות אמר בקבלת SMS לסים של הסטיק:
@xkcusev אמר בקבלת SMS לסים של הסטיק:
@ברצינות מה הכוונה להדביק בקונסול?
תלחץ על מקש F12 ובחלונית שנפתחת תעבור ל-1
מסוף
(אם זה מוגדר לעברית) או ל-console
(ברירת מחדל - מוגדר לאנגלית)אני לא מסתדר יש לי שם הרבה אופציות, אתה יכול לעזור לי דרך מייל
-
@ברצינות מה הכוונה להדביק בקונסול?