יש אפשרות לבטל את הבדיקה של כל אתר כשהוא מוצג בתוצאות חיפוש?
פשוט כבר אין לי כח לחכות כל פעם 10 שניות+ בשביל לראות את התוצאות (ולפעמים לגלות שטעיתי במשהו ואני צריך לחכות עוד פעם את הסיבוב).
ובמיוחד בזמני עומס, זה יכול להגיע ליותר מחצי דקה המתנה.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי גילגול
-
האם יש אפשרות לבטל את הסינון תוצאות חיפוש?
-
RE: מִספרים מֶספרים על נטפרי
@קטן השאלה היא כמה זה באופן יחסי לנעלם = כמות המשתמשים שנוספה מאז.
-
RE: ההצהרה החדשה בצ'אט גוגל הצעות לייעול
אוסיף, לשפר את הניסוח של ההצהרה.
-
RE: חנות אפליקציות של נטפרי על מחשב עם אימולטור (וינדוס11)
@yp וכשזה מתפזר על הרבה אפליקציות שכל אחת מתעדכנת פעם בלא הרבה זמן זה כבר מתחיל להיות לא נוח...
מהניסיון שלי, רוב הדברים שהזדקקתי אליהם נאלצתי לבקש שיפתחו.
בקיצור, יש האתר של @zvizvi ואפשר להעמיד עובד תמיכה אחד שישב על זה פעם בחודש ויעדכן הכל ויחסוך הרבה עבודה של התעסקות בבקשות וכו'. -
RE: תעודת אבטחה יוסי תקשורת לא עובד באנדרואיד עם סיבים
@רמיזא מה שיש כאן:
https://netfree.link/wiki/תעודת_אבטחה_להורדה_לפי_ספקוגם מה שיורד מהכתובת https://netfree.link/netfree-ca.crt.
@אליהו-התלמיד-חכם אמר בתעודת אבטחה יוסי תקשורת לא עובד באנדרואיד עם סיבים:
@גילגול סליחה שאני עובר נושא, אתה נמצא על סיבים של יוסי תקשורת בבני ברק דרך נטפייבר, חשוב לי לדעת איך הגלישה. (האם יש נפילות ניתוקים וכדו').
אני חוויתי ניתוקים רבים והם טענו שזה רק לי קורה.אתה יכול לפתוח נושא חדש ואענה לך שם בשמחה. לדעתי מענה כאן עלול לגרום לכך שלא אקבל תשובה למה ששאלתי.
-
RE: שימוש בAI לבדיקת תמונות
@ברצינות על זה אנחנו מדברים.
-
RE: לחזק את ידי העוסקים במלאכה - סינון מלל ותמונות בצ'אט
@yonig20 זה נכון. אבל אולי כדאי להדגיש שזאת המטרה.
אני לא מבין למה המנהלים צריכים חיזוק. כאילו שאין מיליארדים בעולם ששונאים אותי על מי שאני ומה שאני. אבל אני לא במקום שלהם (של המנהלים...) ולכן איני יכול לשפוט. -
RE: האתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi)
יש סיכוי לרענן שם קצת את האפליקציות? הרבה דברים כבר לא מעודכנים זמן רב. גם חסרים הרבה.
למשל אפליקציות קופ"ח, וויז, אפליקציות בנקים ישנים ועוד הרבה. -
RE: האתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi)
@yp מה שאני חיפשתי- לא היה. בפרט שחלקם דחופים לעיתים ויש צורך בבקשה ונקודות וכו'.
ממש חבל שאחרי שכבר השקיעו ויש אתר פעיל הוא לא מתוחזק מספיק.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי גילגול
-
התעודה הזאת פעלה לי כמערכת.
היא שונה מהתעודה שיש בקישורים לעיל.רק חבל שבשום מקום לא כתוב שאפליקציית גוגל צאט חסומה בנטפרי.
בהקלטת תעבורה בתחילת הדרך היה כתוב שזה נובע מבעיית אבטחה ורק לאחר שנפתרה הבעיה הופיע בהקלטה שזה חסום.
המידע הזה היה חוסך לי כמה שעות.
חבל חבל חבל.
לגבי מה ששאל @אליהו-התלמיד-חכם נכון לעכשיו זה עובד בסדר. אם כי ביקשתי 600 מגה ובמחשב שהיה מחובר בWIFI 5gh+ כבל זה הגיע לי ל350. אבל אולי הבעיה במחשב.
-
הקובץ הזה עבד לי.
yossi.cer.pdfהוספתי בסופו את הסיומת pdf כדי שהוא יעלה לכאן.
מישהו יודע איך להמיר אותו לפורמט .crt או .0 בשביל להכניס אותו ברוט? -
@רמיזא מה שיש כאן:
https://netfree.link/wiki/תעודת_אבטחה_להורדה_לפי_ספקוגם מה שיורד מהכתובת https://netfree.link/netfree-ca.crt.
@אליהו-התלמיד-חכם אמר בתעודת אבטחה יוסי תקשורת לא עובד באנדרואיד עם סיבים:
@גילגול סליחה שאני עובר נושא, אתה נמצא על סיבים של יוסי תקשורת בבני ברק דרך נטפייבר, חשוב לי לדעת איך הגלישה. (האם יש נפילות ניתוקים וכדו').
אני חוויתי ניתוקים רבים והם טענו שזה רק לי קורה.אתה יכול לפתוח נושא חדש ואענה לך שם בשמחה. לדעתי מענה כאן עלול לגרום לכך שלא אקבל תשובה למה ששאלתי.
-
תעודת אבטחה יוסי תקשורת לא עובד באנדרואיד עם סיבים
אני מנסה להשתמש בתעודת אבטחה של יוסי תקשורת שיש כאן באתר בשני הפורמטים והכרום (גם גירסא 99) מציג שגיאת אבטחה.
אני יודע כיצד להתקין את התעודה באנדרואיד כיון שלפני כן הייתי בספק אחר ושם לא היתה בעיה זו.
אני מחובר דרך סיבים בבני ברק. -
RE: פתיחת תוספים אנקי
@עמאר חדשות טובות!
הכל תקין ועובד כעת תודות למסירות של התומך בנטפרי. -
RE: פתיחת תוספים אנקי
גם אני מחכה לתשובה.
נראה שהאתר של התוספים עבר איזשהו שינוי על ידי הבעלים שלו ומאז הכל נחסם לפתע (בגלל נטפרי). -
האם יש אפשרות לבטל את הסינון תוצאות חיפוש?
יש אפשרות לבטל את הבדיקה של כל אתר כשהוא מוצג בתוצאות חיפוש?
פשוט כבר אין לי כח לחכות כל פעם 10 שניות+ בשביל לראות את התוצאות (ולפעמים לגלות שטעיתי במשהו ואני צריך לחכות עוד פעם את הסיבוב).
ובמיוחד בזמני עומס, זה יכול להגיע ליותר מחצי דקה המתנה. -
האם שייך לנייד סים נטפרי מספק לספק
יש לי סים של פלאפון בRL ואני רוצה לנייד אותו לספק אחר על רשת פלאפון. אפשרי? אם כן, באיזה ספקים?