@shraga את הבעיה כבר הסברתי להם בטלפון וכתבתי את זה בבירור פה על במה זו, אין צורך בצילומי מסך של פריצות, זה נתון ברור מאוד ״אפליקציה שמכילה פריצות, אם זה תחת קטגוריה מאושרת, פתוחה בנטפרי״.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי יענקעלע
-
RE: סינון חנות מיקרוסופט
-
סינון חנות מיקרוסופט
הסינון של חנות האפליקציות של מיקרוסופט אינו תואם בכלל את הרמה של נטפרי, כל המנגנון של הסינון לפי קטגוריות תואם יותר את "גלישה בטוחה" של גוגל..., יש אינספור אפליקציות שהם מלאים בפריצות. אני לא רוצה לנקוב בשמות כי אני לא רוצה להכשיל אנשים. למה אי אפשר לסנן את החנות כמו שמסננים אתרים - שיטת הרשימה הלבנה?
-
@a0533057932 בדיוק, הם לא יכולים לסגור את הקטגוריה, כי זה כולל דברים טובים. אבל הם אמורים לסנן... לא רק אני נתקל בהם (עי' לעיל). וזה לא חור במערכת, זו החלטה שלא לסנן את החנות, פשוטו כמשמעו. מי שיודע לגלוש מבלי להיתקל ברובוט האוטומטי (שמסנן רק מילים בתוצאות ולא מה שכלול בתוכן של האפליקציות), מבין על מה אני מדבר. אני נאבק עם עצמי שלא לחשוף את מה שיש שם, אני פשוט רוצה לתקן ולא להכשיל ח"ו.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי יענקעלע
-
@a0533057932 בדיוק, הם לא יכולים לסגור את הקטגוריה, כי זה כולל דברים טובים. אבל הם אמורים לסנן... לא רק אני נתקל בהם (עי' לעיל). וזה לא חור במערכת, זו החלטה שלא לסנן את החנות, פשוטו כמשמעו. מי שיודע לגלוש מבלי להיתקל ברובוט האוטומטי (שמסנן רק מילים בתוצאות ולא מה שכלול בתוכן של האפליקציות), מבין על מה אני מדבר. אני נאבק עם עצמי שלא לחשוף את מה שיש שם, אני פשוט רוצה לתקן ולא להכשיל ח"ו.
-
@אחד-תם כפי שכתבתי לעיל ״כן״ פניתי אליהם. הבעיה שלי הוא שהם לא משנים עדיין את השיטה של סינון לפי קטגוריות, וכך הם סוגרים רק נקודה פה נקודה שם, מה שמדווחים ומצלמים ומוסיפים הקלטת תעבורת. זה לא סינון.
-
@מודה-אני זה לא מחשב יד שניה, יש לי רשימה של כל הקטגוריות הפתוחות, וכל מה שכלול בקטגוריות הללו פתוחות. תמצא לי רב שיתיר לי לפרסם דוגמאות...
-
@רמיזא בכל אופן לא היה לי שום כלום שם לפני שנטפרי החליטו לפתוח את התוכנה בסינון לפי קטגוריה. ושום דבר לא חסום בקטגוריות המותרות.
-
@רמיזא בחנות של מיקרוסופט אין שמירה בהיסטוריה
-
@רמיזא דיברתי איתם בטלפון כיון שהפנייה היא כללית. אני עם מחשב מחובר לרשת של נטפרי, חסום בתוכנת ווייפרי
-
@a0533057932 שיחסמו גם תוכנות של פריצות ולא רק תוכנות של משחקים.
-
@a0533057932 לא, הם חוסמים משחקים להורדה מהחנות של מיקרוסופט (דהיינו כל הקטגוריה ״משחקים״).
-
@a0533057932 למה הם חוסמים משחקים?