ימי ניסיון
-
@נ-חיים אתה לא יכול לדעת וזה לא רק קשור לכסף וגם זה יותר כי לרוב לא מאשרים vpn אז זה ספק או תשתית או נסטיק וזה עולה כסף ואם לא מתאים לו הסינון פתאום אז תחשוב להחליף שוב ספק אחר בלאגן ובזבוז כסף וגם אם זה נסטיק, הנסטיק עולה הרבה כסף ואם לא אהב הלך הכסף. בן אדם יחשוב כמה פעמים אם לעבור את כל זה לעבור ספק וכו ואז אולי יצטרך לחזור כי לא התאים לו,זה כאבי ראש וגם מבחינת כספית. ואם נותנים לו ניסיון בחינם או בעלות סמלית הוא ינסה את הסינון שזה יהיה תוכנה כמו vpn או בדיוק זה ואז הוא יכול להישאר אם טוב לו יש בזה רק יתרונות מאשר חסרונות
-
@nigun לאראל יש VPN (אגב כל חיבור שלו אפשר להתחבר גם דרך VPN ולא חייב ראוטר - רק צריך לדעת את כתובת השרת)
ואצל אראל אפשר גם לתת אמצעי תשלום בחיבור נסיון, ובמידה ומבטלים אז משלמים לפי השימוש (ככה אני זוכר) -
@clickone
אבל למה זה סוד?
השרשור הזה הולך להעלם עוד כמה ימים
ומשתמש שמתלבט לא ידע מה לעשות. -
@daniel4241 אמר בימי ניסיון:
@נ-חיים אתה לא יכול לדעת וזה לא רק קשור לכסף וגם זה יותר כי לרוב לא מאשרים vpn אז זה ספק או תשתית או נסטיק וזה עולה כסף ואם לא מתאים לו הסינון פתאום אז תחשוב להחליף שוב ספק אחר בלאגן ובזבוז כסף וגם אם זה נסטיק, הנסטיק עולה הרבה כסף ואם לא אהב הלך הכסף. בן אדם יחשוב כמה פעמים אם לעבור את כל זה לעבור ספק וכו ואז אולי יצטרך לחזור כי לא התאים לו,זה כאבי ראש וגם מבחינת כספית. ואם נותנים לו ניסיון בחינם או בעלות סמלית הוא ינסה את הסינון שזה יהיה תוכנה כמו vpn או בדיוק זה ואז הוא יכול להישאר אם טוב לו יש בזה רק יתרונות מאשר חסרונות
..
-
@nigun מה הכוונה סוד?
כל מי שמתחבר ומגיע לסוכן וישאל בד"כ יקבל את התשובה.זה אכן לא משהו רשמי.
אבל כמו בכל דבר בחיים אם ממש מבקשים אפשר לקבל נסיון -
@clickone
רוב האנשים לא אוהבים לשנרר תקופת ניסיון
אבל אם מציעים לוקחים בשמחה. -
@nigun
מצד שני, בסוף זה נהיה אין יותר קבוע מזמני,
לכן כנראה אראל לוקחים פרטי אשראי במהלך הניסיון.
בכל מקרה זה כבר עניין מול הסוכנים לדעתי, ללא קשר לנטפרי. -
@clickone הבעיה היא שבן אדם יחשוב כמה פעמים אם לעבור את כל התהליך הזה ואז אולי יצטרך לחזור כי לא התאים לו הסינון וזה בלאגן גדול וגם כספית. בגלל זה אני חושב שצריך שיהיה תוכנה לניסיון בחינם או עלות סמלית ואם טוב להם הם ימשיכו ויקנו ספק תשתית או נסטיק אתה מבין ?
-
@daniel4241
איך אתה רוצה שזה יעבוד?
אין אפשרות לתוכנת סינון, VPN לא יציב, ספק זמני דורש אימות. -
@nigun
לא יודע הם מבינים יותר ממני בתוכנה בטוח יש אפשרות תלוי כמה רוצים
אני חשבתי בגדול כאילו תוכנה שמראה איך הסינון עובד על המחשב שלך ואם זה מתאים לך -
@nigun
לא יודע הם מבינים יותר ממני בתוכנה בטוח יש אפשרות תלוי כמה רוצים
אני חשבתי בגדול כאילו תוכנה שמראה איך הסינון עובד על המחשב שלך ואם זה מתאים לךלא מבין את התגובה שלך
אנשים שמבינים טוענים שאין אפשרות, ואתה שלא מבין אומר ש "בטוח יש אפשרות" ??
מאיפה הביטחון הזה ? -
@מעמד
אין דבר כזה שאי אפשר אולי יש בעיה של כספים או אנשים אבל כל דבר אפשר. תלוי כמה רוצים
אין דבר העומד בפני הרצון -
@daniel4241 כל חנויות עמדות מחשבים מסוננים עם נטפרי, אפשר לגשת לשם ולבדוק.
-
@רחמים אמר בימי ניסיון:
@daniel4241 כל חנויות עמדות מחשבים מסוננים עם נטפרי, אפשר לגשת לשם ולבדוק.
בידיוק זה מה שרציתי לכתוב
היום יש עמדות מחשב מי שרוצה לבדוק.
ומי שרוצה לבדוק לעומק לכמה זמן שיעשה חיבור של נטפרי. ומקסימום יחזור לאיפה שהוא היה.
לא חושב שלעשות נטפרי זה פרוצדורה גדולה.....
פעם היה לי יוזר ניסיון והייתי נותן ללקוחת. אבל חוץ מכאבי ראש לא עשה שום דבר. -
@frize37
אני מדבר בכללי לא רק עלי. לי יש סינון בנתיים של נטפרי בודק אותו אם לא עושה לי בעיות במחשב מבחינת סינון אין שאלה בכלל שהם הכי טובים.
כי שיש ניסיון אנשים מנסים וככה יבואו יותר הרבה לא יעשו את המהלך הזה לבטל ספק וכל זה בלי אפשרות לבדוק במיוחד למי שהיה ספק ותשתית לא מסונן אתה מבין? -
@frize37
אני מדבר בכללי לא רק עלי. לי יש סינון בנתיים של נטפרי בודק אותו אם לא עושה לי בעיות במחשב מבחינת סינון אין שאלה בכלל שהם הכי טובים.
כי שיש ניסיון אנשים מנסים וככה יבואו יותר הרבה לא יעשו את המהלך הזה לבטל ספק וכל זה בלי אפשרות לבדוק במיוחד למי שהיה ספק ותשתית לא מסונן אתה מבין?אני מבין אבל אין שום צורך לבטל ספק, עושים ספק של נטפרי,בודקים. מרוצים מבטלים או עוברים לבנדל. לא מרוצים מחליפים לספק הישן שלא ביטלתם ומבטלים את הספק.
ובכלל, כרגע ב019 אפשר לקחת ספק בלבד ב35 ש''ח ובאם אתה רוצה אח''כ לעבור לחבילה בנדל של תשתית+ספק עושים את זה בלחיצה אחת כמעט.ויש לשים לב, שלכאורה החברה היחידה שלוקח כסף באופן יחסי היא 019, כך שאם מישהו עושה ספק של נטפרי ב35 ש''ח ואחרי שבוע מבטל הוא ישלם רק לפי יחס הימים. בחברות אחרות כנראה שישלמו את הסכום השלם לחודש.
-
@frize37
עדיין אני חושב ככה כמו שאמרתי כל אחד יכול לחשוב אחרת אני אומר את זה נטו בשביל שאנשים דווקא יעברו לסינון מושגח וטוב ולא כי אני מרוויח מזה משהו -
@frize37
עדיין אני חושב ככה כמו שאמרתי כל אחד יכול לחשוב אחרת אני אומר את זה נטו בשביל שאנשים דווקא יעברו לסינון מושגח וטוב ולא כי אני מרוויח מזה משהואם אדם לא מוכן לשלם, למה שאחרים ישלמו בשבילו ??
-
@מעמד
אמרתי ניסיון אם הוא ירצה להמשיך הוא יצטרך לשלם רוב התוכנות היום נותנים ניסיון לפני שימוש בכללי אומר לא קשור לסינון ויש גם בקטגוריה של הסינון -
תאמין לי שמי שבאמת דואג לעצמו ישקיע כמה שקלים לבדוק....