אפליקציית טסט פלייט ב iOS
-
@מאןדהו אמר באפליקציית טסט פלייט ב iOS:
שמעתי שכן יש איזשהו אופציה להתקין אפליקציה באפל מקובץ התקנה,
ונמחק אחרי שבוע אאל"ט
-
@a0533057932 למה? זה יותר נורא אנדרואיד בלי שירותי גוגל?
והאם אתה בטוח ששירותי אפל לא עובדים?
לכאורה צריך לשאול את @yzahn אם אני זוכר נכון, איפשהו, הוא כתב שיש לו אייפון בנטפרי. -
@a0533057932 פירוש? אני שמעתי שיש אופציה שקוראים לה סידיה, שזה כמו רוט לאנדרואיד, ואחרי שעושים אותה אפשר להתקין מאיפה שרוצים.
הבעיה המרכזית היא שקובץ api קשה מאוד למצוא באינטרנט, וגם צריך שיהיה פתוח בנטפרי. -
-
@yzahn והשירותים של אפל עובדים לך אחרי התקנת תעודת אבטחה של נטפרי?
-
@מאןדהו לא בדקתי
-
@yzahn מה שמוכיח שהם לא כל כך נצרכים. וודאי פחות משירותי גוגל באנדרואיד.
-
@מאןדהו זה לא מוכיח כלום. אני כמעט לא משתמש הסימולטור ולא מכיר כלל את iOS
-
-
@מאןדהו אני יכול לנסות אם תסביר לי איך בודקים דבר כזה...
-
@yzahn אני לא יודע על זה כלום אבל זה מה שכתבו כאן קודם.
@a0533057932 אמר באפליקציית טסט פלייט ב iOS:יש בעיה ששרותי אפל לא סומכים על תעודות אישיות אאל"ט
כנראה הוא מדבר על שירותי הגיבוי והסינכרון של אפל.
-
@שואף גם לך יש גישה ל ios בנטפרי, האם אתה יודע האם שירותי אפל עובדים בנטפרי, ובמידה ולא האם אתה יכול לומר כמה זה מפריע?
@yzahn האם אתה יכול לבדוק האם יש גישה לשירותי אפל באייפון או שלא?@מאןדהו אני מבין שאתה מכיר אותי אבל אני לא יודע מי אתה...
לפני כמה שנים השאלתי לכמה ימים מכשיר אייפון ישן ממישהו כדי לבדוק תאימות עם נטספרק. יכול להיות שניסתי גם להתחבר לנטפרי איתו, אני זוכר משהו כזה, אבל לא עשיתי בדיקות יותר עמוקות. -
@שואף עשיתי חיפוש על אפל, בפורום כאן, ועלה השם שלך.
סליחה שככה תייגתי אותך, בלי לעשות היכרות קודם.... -
@a0533057932 פירוש? אני שמעתי שיש אופציה שקוראים לה סידיה, שזה כמו רוט לאנדרואיד, ואחרי שעושים אותה אפשר להתקין מאיפה שרוצים.
הבעיה המרכזית היא שקובץ api קשה מאוד למצוא באינטרנט, וגם צריך שיהיה פתוח בנטפרי.סידיה מחייבת גייליבריק
מה שמשבית את התועלת כמעט מהאייפון כאייפון
לסמארטפון אנדרואיד עדיף -
@a0533057932 זה מה שכתבתי, שזה כמו רוט, וממילא אין בזה תועלת, מדבריך אני מבין שזה מסובך אפילו יותר מרוט.
-
מבדיקה שעשיתי:
ממש כל אפליקציות אפל עובדות, לא ברור לי על איזה אפליקצית אפל שלא עובדות דיברתם.
מבחינת התקנת תעודת אבטחה, היה מאוד קל, הרבה יותר מאנדרואיד שגם בסוף לא עובד לי כי זה אנדרואיד גרסה 10 וצריך לעשות רוט למכשיר - מה שלא מתאפשר במכשיר של עבודה, אבל אנדרואיד יותר קל לחסום עם אפליקציות חסימה ייעודיות כמו AppLocker.
בקשר להתקנת אפליקציות מחוץ לאפל סטור, אני יודעת שיש אפשרות להתקין אפליקציות דרך אייטיונס: אפשר להתקין אייטינס גם במחשב ווינדוס, להוריד לשם את הקובץ IPA של האפליקציה ואז אפשר לחבר את האייפון למחשב עם USB ודרך האייטיונס להתקין את האפליקציה לתוך המחשב.
לא ניסיתי אם זה עובד על נטפרי, אבל לא חושבת שיש סיבה שזה לא יעבוד.
כמובן שאפליקציות שלא מאושרות מסתבר שלא יעבדו על המכשיר, כמו שהיה לי לפני ששמתי את נטפרי אפליקציות על האייפון ואחרי הנטפרי הפסיקו לעבוד. -
רוצה רק להוסיף: מחיפוש קל בגוגל, מסתבר שאפשר להתקין אפליקציות דרך אייטיונס רק בגרסאות אייטיונס ישנות.
קישור למדריך שמסביר את התהליך:
https://www.lifewire.com/download-apps-to-ipad-using-itunes-4103798 -
@a0533057932 אמר באפליקציית טסט פלייט ב iOS:
ונמחק אחרי שבוע אאל"
השיטה הזו לא מסובכת.השיטה שפותחת להתקנות מקובץ התקנה לתמיד, היא מסובכת, ונקראת jail break.@a0533057932 למה אתה אומר שזה הורס את האייפון?
-
@מישהו12 אמר באפליקציית טסט פלייט ב iOS:
@a0533057932 אמר באפליקציית טסט פלייט ב iOS:
ונמחק אחרי שבוע אאל"
השיטה הזו לא מסובכת.השיטה שפותחת להתקנות מקובץ התקנה לתמיד, היא מסובכת, ונקראת jail break.@a0533057932 למה אתה אומר שזה הורס את האייפון?
למה אני אומר?
אפל אומרים