סמל חדש - "נחסם"
-
@רחמים אמר בסמל חדש - "נחסם":
@magicode בשיטה החדשה אין משמעות ל9 ריבועים הצבעוניים שנשארו מהתמונה המקורית כשיש כזה סמל ענק של נחסם, אפשר להשתמש בתמונה קבועה לכל מקום שנחסם עם סמל קבוע. יחסוך ביצועים ביצירת תמונה 9 ריבועים והדבקת סמל עליה עם צבעים מנוגדים. אני הייתי שמח שכך היה.
אני דוקא חושב שהריבועים נותנים אינדיקציה מינימלית לגבי התמונה שמאחורי, ולפעמים זה נצרך ומועיל.
-
@magicode
מה שאני רואה עכשיו הוא, שתמונה חסומה מושבץ ב3 על 4.
ומשהו לא מובן, שאף שמוגדר אצלי שתמונות מוטעמות יישלחו לבדיקה, התמונות לא נשלחות, כמצ"פ למטה: -
הסמלים החדשים גסים ומכוערים
זה מאוד מפריע
קשה להאמין שמישהו אהב את זה
מקוים שיחזרו לסיגנון הקודם -
@משה-ח יש גם חסרונות בסמלים הקודמים, (לא ברור החלוקה בין סוגי התמונות נשלח לבדיקה, לא נשלח, עוד לא חזר וכו')
כך שלא ברור שעדיף לחזור לקודם -
@משה-ח נניח שאתה צודק, אפשר לדבר בצורה יותר נעימה, הם רק מנסים להשתפך. מאחורי הסמלים יושבים בני אדם שחשבו ופתחו את זה במשך שעות ארוכות, אתה יודע איזה תחושה זה נותן לקרוא דברים כאלו אח"כ ? גם אם זה לא מושלם, אפשר בדרכי נועם להגיד להם. מה שמכוער וגס, זה לראות אנשים שלא מתביישים לכתוב בצורה כזאתי בעיני כולם.
-
@nbk5124
זה 4*4 אלא שאתה לא רואה את כל התמונה.התמונה למטה לא נבדקת בגלל סיבה טכנית (גם שם אתה לא רואה את כל התמונה, לכן אתה לא רואה את כל הטקסט), זה לא קשור למה שמוגדר אצלך.
-
@משה-ח אמר בסמל חדש - "נחסם":
זה מאוד מפריע
מקוים שיחזרו לסיגנון הקודםהתגובה שלך לא תעזור כי אנחנו לא יודעים על איזה סמלים מדובר.
אם אתה רוצה שהתגובה שלך תועיל תצרף צילום מסך מלא ותדגים כמה זה גס ומכוער.
יתכן ויש כאלו שיש להם מסך קטן או מסך מסויים ששמה זה נראה מכוער. -
אני רואה דיון משמעותי בעניין הסמלים.
וגם המנהל מגיב ועושה רושם שהמשמעות גדולה בעיניו.
אני חושב אבל אולי זה לא כזה משמעותי. כי הגולשים בנטפרי מעריכים את המוצר. ולא יעזבו או ימנעו מלהתחבר בגלל סמל 'נחסם' בולט מדי.
אני טועה? -
@magicode
אולי אם הכיתוב יהיה מתחת לתמונה זה יראה יותר טוב?!
זה גם נראה שהכיתוב משתנה לפי גודל התמונה
ויכול להיות שעדיף גודל פונט אחיד?
-
@nbk5124 אמר בסמל חדש - "נחסם":
@magicode
מה שאני רואה עכשיו הוא, שתמונה חסומה מושבץ ב3 על 4.
ומשהו לא מובן, שאף שמוגדר אצלי שתמונות מוטעמות יישלחו לבדיקה, התמונות לא נשלחות..יש גם בעי' טכנית שהסמל נשלח לבדיקה לא תמיד מופיע - לפי גודל התמונה - רק בחלון הפנימי, הוא לפעמים מתרחב לכמה חלונות, מה שמבלבל את העין..
מצו"פ דוגמה:
המקור:
-
@ליכט אתה אכן צודק בה4*4, אבל מה זה אומר בגלל סיבה טכנית..?
-
-
@yzahn
כרגע (אחרי שכל תמונה מצויין עליה מה קורה איתה), תמונה שנבדקה ונחסמה, לא מצויין עליה כלום. -
@ליכט מה ההגיון בזה?
אחרי שכל תמונה מצויין עליה מה קורה איתה
-
@yzahn
ההגיון במה ? -
@ליכט מה ההגיון שאחרי ש"כל תמונה מצויין עליה מה קורה איתה" (שזה לעצמו שיפור מבורך) למה פתאום תמונה שנחסמה לא מופיע עליה שום הסבר? (בעבר כן היה מופיע סמל של חסימה)
-
-
איך הער...
אבל אני לא מסכים.
חשבתי שהרעיון הוא שיהיה ברור לאנשים מה הסטטוס של התמונה. נתקלתי בכמה וכמה אנשים שלא הבינו מה הסיפור עם התמונות. אם כן היה נראה לי שמה שיותר ברור יותר טוב.
(אגב, יש לי מערכה שלמה בנושא זה, שצריך להבין שיש ציבור עצום עם המון מעלות טובות אחרות אבל הם לא כל כך מתמצאים במחשבים, ולפעמים אנחנו - ברי המזל שמתמצאים - לא מספיק מכירים בזה. לא שומעים מהרוב השקט הזה כי כמו שהם לא מתמצאים במחשבים הם לא יודעים להכנס לפורום ולהתלונן) -
@yzahn מצד שני יש אנשים שהחסום נותן להם הרגשה שחונקים אותם עם האיסורים והחסימות
-
@אינו-יודע-לשאול אמר בסמל חדש - "נחסם":
@yzahn מצד שני יש אנשים שהחסום נותן להם הרגשה שחונקים אותם עם האיסורים והחסימות
@צביפ אמר בסמל חדש - "נחסם":
בלת"ק
אין לי מושג מה גרם לנטפרי לשנות את האייקונים
אבל בתור מעצב, יכול להעיד שהנוכחות שלהם הרבה יותר גדולה, מה שגורם לתחושה של חסימה, חנוק…
במום גלישה נקיה מקבלים גלישה חסומה
באייקונים הקדומים עם הטשטוש מתחת לזה, זה כמעט ולא הורגש.
חבל@משה-ח אמר בסמל חדש - "נחסם":
זה מאוד מפריע
מקוים שיחזרו לסיגנון הקודםגם בעיני זה מאוד מאבד טעם וחן, אבל נראה שאין אכזבה ציבורית משמעותית מהענין...