נוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו
-
@מעמד אמר בנוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו:
יש 4 עובדים שלא הגיעו
כנראה הם שכחו את הנעליים, אז הם חזרו הביתה...
-
@עמאר אמר בנוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו:
אתה כנראה התכוונת להיפך....
-
יש 4 עובדים שלא הגיעו
לי יש סברא אחרת שפשוט לא רצו שהסרטון ייחסם בנטפרי אז דאגו לנקות את המקום בשביל הסרטון
לא נראה לי שבהודו עובדים בהפרדה מגדרית במתכונת מהדרין -
@אינו-יודע-לשאול אמר בנוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו:
יש 4 עובדים שלא הגיעו
לי יש סברא אחרת שפשוט לא רצו שהסרטון ייחסם בנטפרי אז דאגו לנקות את המקום בשביל הסרטון
לא נראה לי שבהודו עובדים בהפרדה מגדרית במתכונת מהדריןובזה יתיישב הקושיה הראשונה (בדוחק)
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
לא שנראה לי שמישהו התכון ברצינות, אבל כתוב מעל הסירטון "באחד הסניפים בהודו"
מה שאומר שיש עוד סניפים ועוד בודקים -
למעשה, יש כאן באמת שאלה. (כמובן כהתעניינות, ) מי אחראי על העובדים במקום, בפרט שלפי איך שנראה מהסרטון מדובר בכמה סניפים קטנים.
-
@magicode אמר בנוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו:
באתר של נטפרי נוסף הסרטון הזה
https://netfree.link/#:~:text=עובדים בודקים תמונות
שמספק הצצה קטנה לאיך שההודים עובדים בשבילנו 24 שעות.לי באופן אישי מאד כיף לראות את הצצה למאחורי הקלעים
אני לא יודע מה המטרה של הסירטון אבל נקודה למחשבה שאולי לחלק מאנשים בתת מודע זה לא עושה כיף לראות שם את הריצפה ואת היחפים..
לדעתי אם המטרה זה תדמית אז בד"כ מראים רק את המנה היפה ביותר... ולא תמונות מהמטבח איך שמכינים את האוכל.... -
@ברצינות אמר בנוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו:
10 אנשים משתלטים לבד על כל העומס?
מתחיל להבין איפה הפקק...כתוב בפירוש שזה 1) אחד, 2) מהסניפים, 3) בהודו
-
@מושט אמר בנוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו:
לי באופן אישי מאד כיף לראות את הצצה למאחורי הקלעים
אני לא יודע מה המטרה של הסירטון אבל נקודה למחשבה שאולי לחלק מאנשים בתת מודע זה לא עושה כיף לראות שם את הריצפה ואת היחפים..
לדעתי אם המטרה זה תדמית אז בד"כ מראים רק את המנה היפה ביותר... ולא תמונות מהמטבח איך שמכינים את האוכל....כל אחד נהנה לראות איזה זבל מורידים לו שזה מוכח לפי מפני הזבל
-
אנשים לא קוראים מה שכתוב?
כתוב שזה אחד, כלומר ישנם עוד... -
@מושט אמר בנוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו:
מה אתה רוצה ? שלפני הסרטון היו מלבישים אותם בחליפות ועניבות ?!
כל אחד מגיע בצורה הטבעית, העיקר שהם אלו שמסננים לך את התמונות -
לפי איך שזה נראה, עוברת תמונה תמונה, ואיך לוחצים אנטר אם היא טובה או לא (תוכלו לראות איפה היד עובדת )
תודה רבה על הסקירה.
-
@יוסף-חיים-16 אמר בנוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו:
לפי איך שזה נראה, עוברת תמונה תמונה, ואיך לוחצים אנטר אם היא טובה או לא (תוכלו לראות איפה היד עובדת )
תודה רבה על הסקירה.
כך נראה בסרט
אבל לי זכור שפעם הסבירו שהמסך מתמלא בריבועים , ואפשר לסמן על הכל V או X או להחריג תמונות.תמונה תמונה זה באמת איטי..
-
@548499758
יכול להיות שזה היה ככה פעם ושינו את זה עקב טעויות... -
@dovidstroh למה חותם הנפלאים לא חסמו את הסרטון?????
-
רבוייתי!! לא יודע מה אתם הבנתם מהסרטון...
אבל מה שאני קיבלתי מהסרטון זה: שהמנהל היקר נתן לנו צהר לראות ולהבין מעט מההשקעה האדירה של נטפרי, במקומות בהודו שיושבים כ"כ הרבה אנשים (לא ספרתי אבל יש שם הרבה..), ומסננים כדי שאנחנו נוכל להשתמש בנחת.
אני אישית ראיתי והתפעמתי, לא העליתי על דעתי שיש כ"כ הרבה טרחה סביב העניין. אני ס"ה יושב בבית ונכנס בלחיצת כפתור לאן שאני רוצה. ויודע שאין לי מה לחשוש ולא אתקל במהלך העבודה בדברים שעלולים להוריד לי את היראת שמים באופן ישיר (כפי כל בעיות האינטרנט המפורסמות לכל).
וכמובן שבמח הבנתי שצריך צוותות שלמים להעמיד מערך כזה, אבל אינו דומה ראיה ל'הבנה', קיבלנו כעת המחשה של ההשקעה הבלתי פוסקת.יש"כ עצום לר' @magicode וכל שאר העוזרים.
תודה רבה לכם. -
@magicode
הם נראים אנשים קלי דעת.
מספיק שאחד מהם, יחליט להשתטות, או שיפתה, או שלא ישלמו לו את הכסף,או שיריבו, או שהוא יתפטר, או כל רעיון דומה.הם יכולים לשחרר תמונות לא ראויות---
אני בא לומר, שאני לא מבין איך סומכים על חבורת הודים, כאשר אין שם מישהו שמשגיח, שהם לא עושים דברים לא טובים.
-
@יוסף-חיים-16
מה חשבת עד היום? שיושבים שם נשים ממא"ש?
פשוט זה מקומות עם אבטלה גבוהה ואם אתה משלם כמה פרוטות מעל הממוצע הם לא מעיזים לטעות.