עבר מנטפרי ומתחרט
-
@magicode אמר בעבר מנטפרי ומתחרט:
@מאןדהו אמר בעבר מנטפרי ומתחרט:
דרך אגב, פעם מי ששאל את הוועדה לביצור חומות וכו' מה מומלץ. הם היו אומרים שיש להם פיקוח על אתרוג ונתיב, ועל נטפרי אין להם, ככה שמבחינה כשרותית הם היו ממליצים על האחרים.
כנראה זה או שקר או פרשנות מעוותת.
אאוטנט אמרו לי בשאלה ששאלתי לפני כחצי שנה בשביל מכר
שיש שני אפשרויות לאדם הרגיל
הראשון נטפרי והשני היה נתיב או אתרוג - אינני זוכר כרגע מי מבין שניהם -
דרך אגב, פעם מי ששאל את הוועדה לביצור חומות וכו' מה מומלץ. הם היו אומרים שיש להם פיקוח על אתרוג ונתיב, ועל נטפרי אין להם, ככה שמבחינה כשרותית הם היו ממליצים על האחרים.
כנראה זה או שקר או פרשנות מעוותת.
מה שאמרו לי שעל האחרים הם אחראים, ואילו על נטפרי הם לא מחליטים. אם כי לדעתם, אין בעיות בנטפרי, אך הם לא האחראים.
זה היה פעם, אין לי מושג מה הם אומרים היום.
האם זה לא נכון? האם לוועדה יש סמכות להורות לנטפרי לחסום (ולפתוח) דברים? -
@מאןדהו
הוספת גם שהם בגלל זה לא ממליצים על נטפרי
וזה נחשב פרשנות לא נכונה.הם כן מפעם לפעם נותנים לנטפרי הוראות.
אבל לא מחזיקים מישהו מיוחד שיעיר לנטפרי, כי לבנתיים נטפרי די שומרים על עצמם טוב, והם גם אמרו לך את זה.
הדיווח על בעיות מאוד זמין ומפותח בנטפרי. -
@magicode
אין לי ידיעה ברורה, אך בעבר זה היה נקרא שה"דברים הללו" (לא רוצה לקרוא לזה חסימות) מאושרים, ונטפרי - לא. נטפרי תמיד הייתה עצמאית [איזה נס!]
@מישהו12
בגדול, לאחר שעברתי על השרשור - אתה טוען שיש כאן "אווירה" נגד רימון וכו', וזה: א. "לא נעים". ב. "לא משכנע" אנשים לעבור לנטפרי. ג. לשון הרע!!! (וגם אחרי שאמרו לך שהם עברו על מסירה, והגישו תביעה בערכאות, ואין להם חלק באלוקי ישראל - ולא אני כתבתי את זה... סורי... התעקשת שלא, כי "יש להם רבנים", ו "מסתמא יש להם איזה התר"...). מקווה שלא פיספסתי.
וכל זה, לאחר שאתה יודע שסינון בעייתי הוא מלא חורים, וחורים אסורים ממש!!! עד כדי ה"י!
נו, באמת... אתה באמת יותר מוצלח מזה... חבל!עריכה: עברתי על כל השרשור, בשביל למצוא את המילים המדוייקות שלך...
"אולי הם התירו להם מכל מיני סיבות את התביעה הזו? איני יודע, רק מציע."---נו, באמת! -
@magicode כפה"נ הובנתי לא נכון, המשפט לא היה ש"הם לא ממליצים" אלא שהם לא לא לוקחים אחריות, היות והם לא אחראים.
-
@מישהו12 זה לא הבעיה שאתה לא חרדי
רק זה דבר שאתה לא יכול להבין שאנחנו בציבור החרדי אוהבים את זה שאין ! לנו אפשרויות לעבור לסינונים שזה לא מתאים לנו
וכמו"כ בניידים שאנחנו חוסמים את עצמינו בועדת הרבנים ולא רוצים בכלל שיהיה לנו אפשרות לעבור
וכמו זה יש עוד הרבה דוגמאות
וזה מה שאין אצלכם בציבור הדל"י -
@מישהו12
מה בדיוק אתה מעוניין - שנביא לך היתר חתום ממורה הוראה על זה שמותר לגנות את מי שמתהדר בכשרות אבל הסינון שלו לא שווה כלום ?
ולגופו של דבר -
יש לך ספק שהסינון הנ"ל שווה משהו ?
אתה חושב שיש מצוה להגן על סינונים שלא שווים כלום ?
אתה חושב שהחפץ חיים גם היה מגיב בכזו סלחנות וסנגוריה למי שמכשיל את עם ישראל בעבירות מדי רגע ברגע ?
ראית באיזה חומרה החפץ חיים כותב על עיתונים לא כשרים שהיו בדורו ? (כולל הזכרת שמות מפורשים, ולא, לא מדובר אפילו במקצת של המקצת ממה שפתוח למי שמשתמש בסינונים הנ"ל) -
לכל הפונים האחרונים.
מאחר שלצערי, לחלק מהאנשים אין כאן עניין בלנסות להבין את טענותי והם אפילו לא טורחים לקרוא כמו שצריך את מה שכתבתי - אלא רק תוקפים...
(נ.ב בתור אחד שהשתמש כמה שנים ברימון, ועבר לנטפרי מסיבות אחרות, לא מסיבות של איכות הסינון, אני אומר לכם שההשמצות שאומרים פה על רימון הם שטויות במיץ עגבניות בהרבה מהמקרים... אבל זה כבר נושא אחר)
החלטתי לא להגיב כאן.
ולא משנה שיש לי מה להגיד על כל מה שנאמר כאן.(בטח שחלק מהדברים פשוט מעידים שהאדם שכתב אותם לא קרא את השרשור או החליט לכתוב משהו לא קשור בעליל.)
כי זה חסר תועלת.
ולכן גם אין טעם לתייג אותי ולשאול שאלות.
כי בלי נדר אני לא אגיב. -
@מישהו12 אמר בעבר מנטפרי ומתחרט:
בתור אחד שהשתמש כמה שנים ברימון, ועבר לנטפרי מסיבות אחרות, לא מסיבות של איכות הסינון
כעת הכל מובן
-
משום מה הציבור הבין שנטספארק תבעו את נטפרי וזה לא נכון.
הם איימו על הספקים של נטפרי בתביעה ודרשו מהם להפסיק את השיתוף פעולה עם נטפרי. ונטפרי כדי למנוע צו מניעה שישבית את הפעילות של נטפרי בבת אחת או תביעה נגד הספקים. אז נטפרי הגישה בקשה לביטול פטנט שמוכיח שבעצם הם לא המציאו שום פטנט והרעיונות שבפטנט היו ידועים לכל קודם לכן.
בפועל זה הצליח. והם נאלצו לשנות את הפטנט שלהם ברמה שהיום זה ברור שנטפרי לא מבצעים את מה שהם רשמו בפטנט אך עדיין זה לא המצאה שהם המציאו וזה דבר שידוע לכל קודם לכן, ולכן נטפרי ממשיכה בביטול הפטנט כדי שגם איום לא יהיה להם.
לכן מה שנאמר קודם שהם תבעו זה הבנה לא נכונה של הסיפור. -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@magicode אני עדיין זוכר את אותו יום שהודעת שיש ספק בזק בין לאומי וחשבתי סוף סוף נכנס מישהו רשמי לעסק
ואז יומיים אחרי הודעת שהם ירדו מהעניין בגלל האיום של נטספארק
@מישהו12 אני יודע שאתה אחד שאוהב מאוד לעזור לאחרים (פורומים אחרים...)
הפורום פה שונה לחלוטין ודיבור בעד חברות סינון אחרות לא מתקבל פה טוב
יש פה הרבה אנשים שהיו בסינונים אחרים והיו רגילים שאם נכנסים לאתר של הבנק (כשר ,לא ?) רואים פרסומת של אישה וזה היה ברור שאין ברירה כי צריך את האתר
עד שבא אחד בשם @magicode ואמר בואו נשנה את זה
הוא פנה לרימון וצחקו עליו
אז הוא פתח לבד ללא מטרות רווח (זה היה בחינם בהתחלה)
עמדנו מהצד משתאים ותוהים האם באמת זה יצליח
וזה הלך וגדל לאט לאט
כל שבירת רף מסוים בבדיקת התמונות היה חגיגה
כל אחד הרגיש שהוא חייב לעזור לדבר הזה להמשיך
ויום אחד @magicode מקבל סימן
כל מי שכבר הבין את ההבדל דפק לו הלב
ותוך כשבוע כל הכסף נתרם
כל מי שהיה פה בכל התהליך מרגיש שיש לו חלק בנטפרי (לא לכעוס @magicode זה רק הרגשה)
@מישהו12 אני מבין שלך לא מפריע לראות אישה בפרסומת לבנק והיה לך טוב רימון המשתמשים פה זה שונה לחלוטין ולכן אמרתי שאתה לא בפורום המתאים
ואל תתפלא על שום לגלוג על רימון או אתרוג כי כל אחד הרגיש שהם נלחמים בו אישית
זה ההרגשה שלי אולי אני היחיד שהרגשתי כך אבל לפי מה שהיה פה אני לא חושב כך ולכן כתבתי את זה -
@יעקב-ישראל אמר בעבר מנטפרי ומתחרט:
@מישהו12 אני מבין שלך לא מפריע לראות אישה בפרסומת לבנק והיה לך טוב רימון המשתמשים פה זה שונה לחלוטין ולכן אמרתי שאתה לא בפורום המתאים
אני חורג ממה שאמרתי שלא אגיב כאו מסיבה מיוחדת.
מחליטים בשבילי דברים מה אני חושב.
זה לא נכון. -
@מישהו12 יכול להיות שזה מפריע לך
אבל זה לא היה סיבה בשבילך לעבור סינון!@מישהו12 אמר בעבר מנטפרי ומתחרט:
בתור אחד שהשתמש כמה שנים ברימון, ועבר לנטפרי מסיבות אחרות, לא מסיבות של איכות הסינון
-
אין כמו נט פרי
אבל אני לא מאמין שיש מישהו שעבר מנט פרי והתחרט....
שבוע טוב! -
..... .......
לכן מה שנאמר קודם שהם תבעו זה הבנה לא נכונה של הסיפור.אני מצפה מכל המדברים גבוהה גבוהה כנגד מי שר"ל מגן על מי שפונה לערכאות, להתנצל ולהודות שהם לא הכירו את הסיפור לפני שתקפו והשמיצו.
-
@אחד-תם אמר בעבר מנטפרי ומתחרט:
@מישהו12 יכול להיות שזה מפריע לך
אבל זה לא היה סיבה בשבילך לעבור סינון!@מישהו12 אמר בעבר מנטפרי ומתחרט:
מסיבה מאוד פשוטה, לא נתקלתי בבעיה הזו...
..... .......
לכן מה שנאמר קודם שהם תבעו זה הבנה לא נכונה של הסיפור.אני מצפה מכל המדברים גבוהה גבוהה כנגד מי שר"ל מגן על מי שפונה לערכאות, להתנצל ולהודות שהם לא הכירו את הסיפור לפני שתקפו והשמיצו.
זה לא נטפרי, אז מותר להשמיץ.
-
@מישהו12 אם אתה מחליט ש
@מישהו12 אמר בעבר מנטפרי ומתחרט:מאחר שלצערי, לחלק מהאנשים אין כאן עניין בלנסות להבין את טענותי והם אפילו לא טורחים לקרוא כמו שצריך את מה שכתבתי - אלא רק תוקפים...
החלטתי לא להגיב כאן.
ולא משנה שיש לי מה להגיד על כל מה שנאמר כאן.(בטח שחלק מהדברים פשוט מעידים שהאדם שכתב אותם לא קרא את השרשור או החליט לכתוב משהו לא קשור בעליל.)
כי זה חסר תועלת.
ולכן גם אין טעם לתייג אותי ולשאול שאלות.
כי בלי נדר אני לא אגיב.זו זכותך, אבל אם כן - אל תגיב ואל תאשים האשמות בנושא זה (גם במקומות אחרים כאן בפורום)... אין שום טעם בזה, אם ברגע שיש דיון - אז "אף אחד לא מנסה להבין אותך", וממילא אתה לא צריך להתייחס לכלום, אבל להוכיח בשבט מוסר אתה יכול להמשיך... ואין אפילו טעם לענות לך, כי כבר הודעת ש"לא תתייחס"