טלפון כשר במחיר הוגן
-
@סים-כשר לא חושב,
לדעתי אם תיקח מכשירים של חברות גדולות מול מכשירים שלא ממותגים, ותעשה איכשהו מבחן טעימה עיוור,
התוצאות למרות זאת יהיו ברורות, הטאץ' - הנגיעה הסופית והניראות של המכשירים המפורסמים שונה לחלוטין לטובה. -
לדעתי אם תיקח מכשירים של חברות גדולות מול מכשירים שלא ממותגים, ותעשה איכשהו מבחן טעימה עיוור,
התוצאות למרות זאת יהיו ברורות, זה כוח המיתוג -
@סים-כשר הדגשתי, מבחן טעימה עיוור
-
לא מצאתי ענין לדבר על K34, אבל אם כבר דברו אומר את דברי.
ראשית, המכשיר מצא חן בעיני, ורואים שהמיצרים שלו רצו להביא משהו איכותי וטוב. ממש נחמד. לא אבוא לספור מעלות כי רבות הן. אחד הדברים למשל, שמשום מה כל הבלוטוסים נקלטים רק אצלו. אתה יכול לקנות כל אוזניה ולהתחבר בכל רכב בראש שקט, ולא צריך לדאוג אם המכשיר שלך יקלוט את הבלוטוס או לא.
שתי הערות, ומתוכן יהיה אפשר ללמוד על מצבור המעלות: 1. כשמוסיפים מספר לאיש קשר קיים לא ניתן לבצע חיפוש באנשי קשר. אם האיש קשר שלך באות ש', המקש יגמר ועוד לא תגיע אליו. 2. מקשים לא מובנים. עובד, לא עובד... גם לאחר תיקון. הבנתי שיש גירסאות שתוקן.
@סים-כשר היקרים!! יישר כח גדול! אינני מכיר מקום אצלכם להארות, אז ממש נחמד שיש [אופס] את הפורום הזה... -
תודה על המחמאות
שתי הערות, ומתוכן יהיה אפשר ללמוד על מצבור המעלות: 1. כשמוסיפים מספר לאיש קשר קיים לא ניתן לבצע חיפוש באנשי קשר. אם האיש קשר שלך באות ש', המקש יגמר ועוד לא תגיע אליו. נושא הוספת איש קשר התייגענו בו הרבה ולצערי עדיין לא הצלחנו לפתור אותו כמובן שעדיין לא התייאשנו ומקווה בעז"ה בקרוב להגיע לתיקון
- מקשים לא מובנים. עובד, לא עובד... גם לאחר תיקון. הבנתי שיש גירסאות שתוקן. אשמח להסבר מה כוונתכם
-
הבעיה שיש לנו כיום עם ועדת הרבנים היא חסימת דברים שנצרכים לכל הציבור ואין בהם בעיה
מדוע לכל הציבור יש כיום אינטרנט בבית (עם חסימה או בלי) אבל המכשיר של הטלפון ציך להישאר כמו לפני 20 שנה?
לטעמי הסיבה היא היא אחת: כי זה התחפושת של הציבור החרדי.
אנשים מחזיקים 2 מכשירים,
אנשים מחזיקים בבית אינטרנט מסונן או לא
אנשים שומעים רדיו דרך קווי נייעס ללא הפסקה,
אבל כשמדברים עלינו ברדיו או עם מנהל ה"חיידר" אז אנחנו "פרומערס" ויש לנו טלפון כשר ואנחנו לא כמו הגויים והחרדקי"ם שיש להם אייפון.אם בעוד בנושא האינטרנט הגיעו אנשים כמו נטפרי ועשו חשיבה מחדש והצילו את הדור באמת לפי מה שהדור צריך..
בטלפונים אין מי שיעשה חשיבה מחדש בנושא (במיוחד שאין לועדה היום רבנים והיא נשלטת ע"י עסקנים מכח האנרציה דאז.. ע"ע המלחמה שלהם עם ביה"ד ב"ב על כשרות ה"אייפונים" אם זה יהיה עם שיחות או בלי)
ואז הכל נשאר כמו פעם..
אבל הציבור לא נשאר כמו פעם, והוא מסתדר לו עם תומך כשר ועם דאבל סים וכו' וכו'. -
@6262 אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
@סים-כשר איזה דגם מאפשר הקלטה על כרטיס זכרון ושמירת אנשי קשר עליו?
גם בסמסונג יאנג כשר ניתן לשמור את האנשי קשר בכרטיס הזיכרון.
-
@פורים-רב אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
הבעיה שיש לנו כיום עם ועדת הרבנים היא חסימת דברים שנצרכים לכל הציבור ואין בהם בעיה
מדוע לכל הציבור יש כיום אינטרנט בבית (עם חסימה או בלי) אבל המכשיר של הטלפון ציך להישאר כמו לפני 20 שנה?
לטעמי הסיבה היא היא אחת: כי זה התחפושת של הציבור החרדי.
אנשים מחזיקים 2 מכשירים,
אנשים מחזיקים בבית אינטרנט מסונן או לא
אנשים שומעים רדיו דרך קווי נייעס ללא הפסקה,
אבל כשמדברים עלינו ברדיו או עם מנהל ה"חיידר" אז אנחנו "פרומערס" ויש לנו טלפון כשר ואנחנו לא כמו הגויים והחרדקי"ם שיש להם אייפון.אם בעוד בנושא האינטרנט הגיעו אנשים כמו נטפרי ועשו חשיבה מחדש והצילו את הדור באמת לפי מה שהדור צריך..
בטלפונים אין מי שיעשה חשיבה מחדש בנושא (במיוחד שאין לועדה היום רבנים והיא נשלטת ע"י עסקנים מכח האנרציה דאז.. ע"ע המלחמה שלהם עם ביה"ד ב"ב על כשרות ה"אייפונים" אם זה יהיה עם שיחות או בלי)
ואז הכל נשאר כמו פעם..
אבל הציבור לא נשאר כמו פעם, והוא מסתדר לו עם תומך כשר ועם דאבל סים וכו' וכו'.כל מילה. (חוץ מהקטע הפוליטי שאני לא מבין בו כלום...)
זה כ"כ מצחיק ועצוב... אני רואה אנשים שעושים סלטות באוויר בשביל
להשיג איזה מכשיר מחודש שעולה כמו סמארטפון ושווה כמו שלט של מזגנים, והם
מנסים להסתדר איתו עד שנשברים ומכניסים לכיס השני אחד טרייף לגמריי...
כמה חבל. לא עדיף שנתמודד עם כמה שהתמכרו למצלמה או לנגן מאשר
לדברים הרבה יותר גרועים שאין יציאה מהם?טוב, האמת ערב שבת, אני צריך קצת עגבניות למטבוחה...
יאלה לזרוק! -
@פורים-רב
מתאים לפורים...
זה לא מדוייק. כשהדברים בריש גליי, זה יותר פרוץ ויותר תופס את האדם. כשזה רק מחשב בבית זה אחרת. כשזה רק קווי נייעס זה הרבה פחות מעסיק ותופס זמן.
יש בזה גם אמת לא רק "תחפושת" -
@mdy אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
@פורים-רב
מתאים לפורים...
זה לא מדוייק. כשהדברים בריש גליי, זה יותר פרוץ ויותר תופס את האדם. כשזה רק מחשב בבית זה אחרת. כשזה רק קווי נייעס זה הרבה פחות מעסיק ותופס זמן.
יש בזה גם אמת לא רק "תחפושת"אם הבנתי אותו נכון, הוא לא התכוון שח"ו כולם משתמשים בטלפונים כשרים עבור תחפושת,
הוא התכוון לומר שבמקום לפתור את הבעיה בכלים הנכונים, ממשיכים להחזיק בה חזק,
וזה גורם שמי שרוצה ללכת עם קרחת ותלתלים, קונה גם מכשיר טמא עם כל מיני קומבינות,
ומחזיק את הכשר בשביל תחפושת.
אני דווקא מאד בעד קומת מספרים כשרה, אני רק לא בעד כשרות אחת שולטת באופן
אבסולוטי, ואין סיבה שלא יהיו עוד קומות כשרות ע"פ תפיסות אחרות. -
@מוגן רק באחד מהדגמים בשני הכניסה שבורה
-
-
@מעמד אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
@ריקי-בן-זקן אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
עד שלא יצא סמארטפון כשר (לגמרי) המצב לא ישתנה!!
זה לא ייצא כלל וכלל !!! וזה נגד דעת הרבנים !
@מעמד אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
@a0533057932 הנראות שלו
עצם זה שזה דומה לסמארטפון זה עצמו בעיה (כך שמעתי ממישהו כאן)@Itshe אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
@a0533057932 אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
@מעמד נגד דעת הרבנים? מסתמא כוונתו לקחת מכשיר סמארטפון ולמחוק הכל כעין היאנג הכשר איזה בעיה יכול להיות בדבר
הדבר הוכח עם כמויות ה"יאנגים תומכי כשר" שמסתובבים בשוק, והם למעשה סמרטפונים לכל דבר, ואפילו ללא סינון בסיסי ר"ל
ואני הוסיף, שזכור לי פעם כשהתחילו עם המכשירים הכשרים, היה הוראה של הרבנים גדולי התורה שהמכשיר לא יהיה דומה ללא כשר.
והיום, שיש סמארטפונים - כ"ש וכ"ש שהוראה זו תקפה ! -
@סים-כשר הרבה פעמים קורה לפתע שמקש או שניים לא מגיבים. למשל אתה יכול להקיש מספר תחנה ב"קל קו" ולגלות שבעצם מספר אחד לא הוקש. פשוט לא נקלט או שלא לחצת עליו מספיק חזק כדי שיבין להילחץ...
לפני התיקון לעיתים קרובות כל לוח המקשים לא הגיב. לאחר התיקון זה קורה אחת לשבוע בערך. אחרי כמה דקות המכשיר מתעורר והכל בסדר.
אולי זה משהו ספציפי אצלי, אבל כשרכשתי מישהו לחש לי באוזן "במכשיר הזה יש בעיות עם המקשים"... ולכן אני נוטה לומר שזה בעיה כללית.
[בספח התיקון היה כתוב "קורוזיה בלוח מקשים". ואולי היא גופא, בכל הפלאפונים שלי השתמשתי אותו דבר, הרטבתי אותו דבר, הפלתי אותו דבר. אם דוקא בזה יש קורוזיה בלוח מקשים כנראה שבמכשיר יש משהו....]
תראה איזה יופי ששאלתי. הייתי בטוח שהחיפוש באנשי קשר זה פיצ'ר פשוט שפשוט 'נשכח' בתכנות. עכשיו אתה מספר לי שזה חתיכת בעיה... כנראה שהטכנולוגיה לא כזו פשוטה כמו שהיא ניראית... -
@שלום-על-ישראל
ההגדרה במכשיר שבמהלך שיחה נכבה המסך ולחיצה ראונה של מקש מעוררת אותו ורק אח"כ נקלט הספרה בכדי שלא ילחץ בטעות ,
במידה ויש לך בעיה יותר רצינית תכניס שוב בבקשה לנקודת שירות
ב K33 היה רגישות למקשים ב K34 לא נתקלנו כמעט בתלונה -
@GolanArt
אדרבא, שגופים נוספים יקימו קומות נוספות, עם הכללים שלהם. -
@GolanArt
אדרבא, שגופים נוספים יקימו קומות נוספות, עם הכללים שלהם.נשמע לי מסובך מאד לקבל קומה ממשרד התקשורת.
-
@derid אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
@GolanArt
אדרבא, שגופים נוספים יקימו קומות נוספות, עם הכללים שלהם.נשמע לי מסובך מאד לקבל קומה ממשרד התקשורת.
אף חברה לא קבלה קומה משרד התקשורת, שים לב משרד התקשורת מפרסם באתר את קידומות הקומות הכשרות על דף חלק ללא בלנק, המשרד מצהיר שזה המצב אך זה לא משהו שקיבל אישור כלשהו
-
שמעתי שיש לוועדת הרבנים הסכם בלעדיות על העניין עם חברות הסלולר. ולכן אי אפשר להקים קומה כשרה נוספת.
-
@magicode אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
שמעתי שיש לוועדת הרבנים הסכם בלעדיות על העניין עם חברות הסלולר. ולכן אי אפשר להקים קומה כשרה נוספת.
גם אם יש הסכם כזה, ברגע שלקוח של החברה חתום על חוזה שמסדיר את עניין הכשרות והוועדה, ולא מוזכר שם דבר כזה תהיה להם בעיה מאוד מאוד גדולה להפריע חוקית למהלך...