Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@RNC מה נסגר?
A
@ליכט מנסיון זה כך, המחיר הוא לתשתית חדשה ולא ללקוח. ולכן אפשר להזמין תשתית חדשה בכפוף לעלויות התקנה אם ישנם באותה העת.
M
דומני שפנייתך נענתה במרכז הפניות.
@261040 תוכל לפנות אלי דרך הדעה פרטית בפרוג אני גם שם תחת הניק 957
?
פשוט רציתי לתת לך מספיק הודעות שתוכל לצטט מוניטין
הוא לא מוצא בשום צורה
סליחה זה הסתדר לי תודה
תוכל להשתמש עם כל סים שתרצה ולהשתמש בVPN אל תשכח להתקין את תוכנת wifree
מיהו הספק ? האם לתמיכה של נטפרי כבר פנית ?
@cv אמר באיך שולחים פניה שלא קשורה לפתיחת אתר?:
@ayys613 אמר באיך שולחים פניה שלא קשורה לפתיחת אתר?: @ezra אני ינסה אולי בפעם הבאה שאצטרך. ככל שזכור לי עכשיו, בפעמים שניסיתי לעשות את זה, הוא דרש נקודה. אבל יתכן שאני טועה. גם אני חשבתי ככה, וראיתי שאם נכנסים דרך הקישור של "שלח בקשה לבדיקה", אז אין אפשרות ללא נקודות, אבל אם דרך מערכת הפניות הכללית, אז כן אפשר.
@ayys613 אמר באיך שולחים פניה שלא קשורה לפתיחת אתר?:
@ezra אני ינסה אולי בפעם הבאה שאצטרך. ככל שזכור לי עכשיו, בפעמים שניסיתי לעשות את זה, הוא דרש נקודה. אבל יתכן שאני טועה.
גם אני חשבתי ככה, וראיתי שאם נכנסים דרך הקישור של "שלח בקשה לבדיקה", אז אין אפשרות ללא נקודות, אבל אם דרך מערכת הפניות הכללית, אז כן אפשר.
נכון. זה דורש נקודה רק כשהגיע מאתר שעדיין לא נבדק (לפי שלבדיקת אתר כן צריכים נקודה.)
@miriw ניתן לפנות אלי לקבלת סיוע.
מ
יש תוסף לכרום, שאפשר ע"י להוריד כל מה שרוצים, (כך אני מוריד תוכניות מקול חי) מצורף קישור להורדה, http://code.613m.org/viewtopic.php?f=10&t=1663#p10752 קרדיט לפרסומון מפרוג
עשיתי לא פעם ולא פעמיים ובנטפרי הכל חלק. אם בכל זאת יש בעיה ניתן להקליט את התעבורה ולראות איפה זה נחסם.
@cv אמר בדווח על תמונה:
@chocolate אמר בדווח על תמונה: @cv עיין פה זה הבעיה, שהלחצן הימני לא עושה כלום. הוא לא מסמן את התמונה.
@chocolate אמר בדווח על תמונה:
@cv עיין פה
זה הבעיה, שהלחצן הימני לא עושה כלום. הוא לא מסמן את התמונה.
אז הבעיה הוא כמו ש דוד אמר ותצטרך לחפש את כתובות התמונה ע"י ctrl+shift+i וכו'
א
נסה ctrl + f5.
@מיציבושי דברת על אאוטלוק עכשיו אתה כותב גלישה. אם יש לך משהו רציני כתוב ל-netfreeservice@gmail.com.
@957 היתה תקלה בRL ג"א לא הצלחתי להתחבר כלל (היה מחובר אבל החיבור אבד לפתע). עכשיו הכל תקין ב"ה
@רמה-פלוס אני מכונה גם בפורום של פרוג 957 תוכל לפנות אלי דרך שם.קישור
יפה מאוד חשבתי שרק WIFI היא חוסמת !
R
014 התקינו לי היום את הקו להם על מתאם בהתחלה זה לא עבד והתכנאי השאיר אותי עם טלפון שלא עובד התקשרתי לרונן שסידר את זה תוך כמה דקות וב"ה עובד מעולה