Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
מ
@ari62 אמר בקידום אתר וידאו טוב:
@clickone זה בכוונה שהמנוע חיפוש בוידאו טוב נותן רק 30 תוצאות? או שזה רק אצלי ככה?
רק בסרטונים מקצועיים ושיעורי תורה זה נותן יותר
דווקה
3
@aiib אמר בשכחתי את הסיסמה:
@shraga שאתה תשתף פעולה עם פוסטים שלא קשורים לנטפרי....
מה יש?
@ari62 אני לא יודע
רק רציתי להציע בגירסת ההדגמה של הוואופרי שלא יחסום עידכוני תוכנות שמאושרים בנטפרי [כי באנדרואיד יש תוכנות שאם הם לא מעודכנות הם לא עובדות].
@shraga מה שבטוח שיש לך פה אהדה גדולה מאוד ובצדק
@מויש מה השאלה? תסתכל כאן http://forum.netfree.link/topic/3327/הדרכה-להגדרות-נטסטיק/2
א
אין איזשהו תוסף שעושה את העבודה ?
אז כנראה שזה תלוי בגירסה של האפליקציה של החנות
סליחה על ה"עם-הארציות" אבל מה זה ראוטר ומה בינו לבין נטסטיק
אין תגובות
@מעמד תודה רבה
אולי ריענון קשיח (Ctrl + F5) או מקיקת קאש.
@מתושלח אתה בטוח שהפרופיל שמופעל אצלך כעת הוא הפרופיל עם אותה תגית ירוקה ?
@מוח אתה יכול לנסות לבקש אישור חריג במערכת הפניות, נכתב כאן בעבר שיש על מה לדבר.
יש לי אותה בעיה עם סים של פלאפון, אולי יש מי שיודע? פניתי ל r.l. ולא הצליחו לעזור לי [רצו להשתלט מרחוק אבל אין לי איך לחברם כי יש לי וויפרי ורק סים אחד]
תמיד, כשמופיע לוגו של נטפרי, אזי קליק כפול על הלוגו יפתח את הקישור החסום בכרטיסיה חדשה, ושם יופיע סיבת החסימה (כמו בכל דף חסום).
@יוסי_ג עם אניוואר אתה מצליח להתחבר? בעיקרון 807 זה אומר שהספק של האינרנט אליו אתה מחובר חוסם אותך
@אסתר לכאורה תמצאי מענה בפורום תחומים.
@האחרון-שבעם עכשיו ראיתי את האשכול ואני מבין שזה לאחר מעשה, אבל אם תרצה אני יכול למכור לך מודם של פרטנר תומך מהירות גבוהה,
אם משהו מעונין ניתן ליצור קשר במייל שבחתימה.