• בעיה בהורדת תמונות מdall e

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    308 צפיות
    ב
    @גד אמר בבעיה בהורדת תמונות מdall e: @ברצינות אמר בבעיה בהורדת תמונות מdall e: @גד אמר בבעיה בהורדת תמונות מdall e: האם ניתן לעלות לשם תמונות אישיות של נשים לערוך ולהוריד? כל תמונה שחוזרת מתוכנת העיבוד נבדקת במקרה שלך זה כנראה ייחסם ואין פיתרון? [אני יודע שיכול להיות שאין, אך עדיין אשמח לדעת אם יש.] אני לא חושב שצריך להיות פיתרון, כי הלינק לתמונה הוא ציבורי וכל מי שיש לו את הקישור המדויק יכול לצפות בתמונה גם בלי להיכנס לחשבון שלך
  • 'סיסמא שגויה'

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    194 צפיות
    ג
    @לא-מבין אמר ב'סיסמא שגויה': כבר הרבה זמן אם אני מנסה לשנות הגדרות בפרופילי הסינון, כשאני לוחץ על 'שמור', מופיע הודעה למעלה במרכז 'סיסמא שגויה'. ולא נותן לשנות. פניתי בעבר בטלפון, ולא הצליחו לעזור. יש לזה פתרון? תודה רבה תנסה להיכנס באמצעות קבלת קוד בטלפון ולא באמצעות סיסמא.
  • התקנת Google Cloud SDK

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    179 צפיות
    ת
    אני מנסה להתקין ע"י הפקודה ./google-cloud-sdk/install.sh ומקבלת את השגיאה - ssl.SSLCertVerificationError: [SSL: CERTIFICATE_VERIFY_FAILED] certificate verify failed: unable to get local issuer certificate (_ssl.c:1129)
  • לרובוט הפתרונים

4
    2
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    229 צפיות
    משה שלמה ישראלמ
    @עברי-אנוכי איזה קטע באמת היה שם תקלה! יפה ששמת לב!
  • תוכנת LOOM

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    150 צפיות
    אחד תםא
    @עבדקן תחזור על הפעולה עם הקלטה
  • סינון מלל

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    151 צפיות
    צדיק תמיםצ
    @aiib אמר בסינון מלל: @צדיק-תמים אמר בסינון מלל: בכל מקרה עיקר השינוי היה אפשרות שליחת תמונות ללא בדיקה היום אין סינון תמונות בצ'אט של גוגל? נכון וסוף סוף זה נהיה כלי התכתבות נורמלי שאפשר לשלוח צילום מסך בלי לחכות ולחכות או לבקש לשלוח במייל
  • שינוי בגוגל

3
    1
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    200 צפיות
    צדיק תמיםצ
    @מודה-אני ואני לא מבין איך זה קשור גוגל (Google) הכריזה, במסגרת אירוע Search On 2022, על מספר חידושים משמעותיים שיגיעו למנוע החיפוש שלה במהלך החודשים הקרובים. או איך כתבה בלי שום מידע טכני אמורה לעזור
  • לאחר סגירת פנייה - איך רואים אותה?

4
    1
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    149 צפיות
    ב
    @someuser אמר בלאחר סגירת פנייה - איך רואים אותה?: @מודה-אני גם אתה לא תראה אותה, אלא אם שמרת את הלינק שלה, או אפשר להכנס ללינק דרך המייל במידה ושלחו לך תגובה למייל. אבל אם אתה רוצה שהיא תישאר לך ברשימת הפניות, אל תסגור אותה, מקסימום תכתוב שהסתדרת ואפשר לסגור, והנציגים יסגרו אותה מצידם, כך היא תישאר לך ברשימה במקרה שאני נותן לתמיכה את הקישור גם הם יכולים לראות את הפניה אם כן לא מובן למה האזהרה בסגירה מתייחסת דווקא לתמיכה יותר מאשר ללקוח אלא אם יוצאים מתוך הנחה שנטפרי מסתמכת על זה שיש ללקוח עותק במייל
  • discord נחסם?

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    963 צפיות
    yzahnY
    @ברצינות אמר בdiscord נחסם?: שניתן להשתמש בה רק באמצעות דיסקורד לכאורה מספיק לזה לפתוח את אימות המשתמשים של דיסקורד לבד אבל יש הרבה סיבות טובות לנסות לפתוח דיסקורד חלקית, יש הרבה קהילות תכנות בדיסקורד, הייתי שמח אם היו מוצאים דרך לפתוח,
  • איך מתקינים ראוטר חדש?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    243 צפיות
    Z
    @shraga ובדרך כלל בנטסטיק הזה גם יש צורך להגדיר APN ולפעמים עוד דברים.
  • איזה ספק עובד הכי טוב בנטפרי

33
    1 הצבעות
    33 פוסטים
    3k צפיות
    Z
    @frize37 כנראה למישהו היה מקרה כעת בעניין הזה..!
  • סינון מלל בחומר רפואי

9
    2 הצבעות
    9 פוסטים
    306 צפיות
    ב
    @צדיק-תמים אמר בסינון מלל בחומר רפואי: מה שלא מאפשר לאנשים להעביר את ההצבעה להצעות אחרות. תלחץ על החץ הקטן משמאל ותוכל לשחרר נקודות להצבעות האחרות: [image: 1664491213678-4a116554-8ef3-4726-8be0-3eb1877b6615-image.png]
  • התקשרות בלילה

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    270 צפיות
    magicodeM
    @מתוחק-מדבש אתה יכול להתקשר מה שאני דברתי זה על אנשים שכנראה מאוד דחוף להם אך מה לעשות והפניה מורכבת והנציג שעונה להם בטלפון לא מבין בכלל מה הסוגיה בפניה והם רוצים מענה כאן ועכשיו. והנציג צריך לעבוד קשה והרבה זמן כדי להסביר את זה ללקוח מתוסכל. והזמן הזה לא מועיל כלום וסתם מבוזבז.
  • לא מצליח להבין, איך תכלס' אני עושה חבילה על מודם של הוט

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    174 צפיות
    ש
    @morris שאלתי והם אמרו לי שאין להם חבילות של נטפרי והם אמרו שזה קשור כנראה לנטרפי וצריך לדבר איתם על זה.
  • שנה טובה ומבורכת

9
    1
    8 הצבעות
    9 פוסטים
    466 צפיות
    משה שלמה ישראלמ
    @ברצינות היה סגור!
  • הוט בנטפרי

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    708 צפיות
    יוסי תקשורתי
    @am999 אצלנו תוכל לקבל שירות שיוך באנדל הוט לנטפרי מוזמן לפנות לשירות בטלפון או במייל
  • שלט חכם לרחפן

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    325 צפיות
    H
    (עדיין לא קניתי שלט עם מסך ) אבל אני שואל לגבי זה אולי יש כן אפשרות להתקין את הוייפי על השלט האם למישהו יש ניסיון עם זה ? הרי מדובר במערכת אנדראויד
  • פייסבוק אינסטגרם

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    736 צפיות
    ASHERKEA
    @אחד-תם התכוונתי רמה אחת קודם שמי שכותב דברים מוגזמים יהיה אפשר לעשות לו דיסלייק ולאו דווקא לדווח זה כבר במקרה שזה לא עוזר וד"ל כמובן שמי שיעשה דיסלייק ללא סיבה גם ייענש (כמו בפורום מתמחים טופ אם אתה מכיר)
  • סינון מלל במיל עצמו

6
    1 הצבעות
    6 פוסטים
    454 צפיות
    ASHERKEA
    @yonig20 אני חושב שייתכן טעיתי ולא מסננים את המייל עצמו אלא את העמוד האינטרנט של ג'ימייל ולכן מי שיש לו משהו ספציפיי חשוב (בעצם אולי עדיף לא לומר) לא משנה תכלס לפי מה שאני רואה יש פתרונות עדיין לא ניסיתי את שלך אני יעדכן אם אני ינסה את זה ספציפי.
  • מסלולים בנטפרי

59
    53 הצבעות
    59 פוסטים
    12k צפיות
    T
    @וידאל אמר במסלולים בנטפרי: מדהים! הבעיה היחידה היא ש15 שקל למסלול הרגיל זה גם ממש קצת כסף... כך שההוזלה לא מספיק משמעותית עבור קהל היעד. אולי צריך במקביל להעלות מעט את המחיר של המסלול הרגיל? (אל תהרגו אותי... יש כאן היגיון *) *למיטיבי לכת זה ההיגיון אולי אפשר לצ'פר אנשים בדברים שהם לא כסף (עבורם, כמובן. לא עבור נטפרי). יותר נקודות, למשל. או אולי משהו כמו קדימות בפניות או בבדיקות. יש בזה הגיון מסויים. אם אני מוגבל יותר, אז הגיוני לתת לי משהו שיקל על ההגבלות שכן מותרות לי.