• האם נקודות שלא משתמשים נשמרים לחודש הבא

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    ezraE
    הכי הכי טוב זה להוסיף נקודות כאן
  • 1 הצבעות
    5 פוסטים
    2k צפיות
    למדן וידעןל
    תתמקד באמצעות האופרטורים המובנים של גוגל, לדוגמה לחיפוש webpack angular2: site:youtube.com webpack angular2
  • נושא זה נמחק!

9
    1 הצבעות
    9 פוסטים
    9 צפיות
  • google photos

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    dLiveD
    @clickone כל המטרה של הקובץ בגוגל שיט'ס היא בשביל הפצה.
  • תוכנת גוגל דרייב

22
    0 הצבעות
    22 פוסטים
    9k צפיות
    נטפריסנ
    הנושא בטיפול. אמרו לו בהתחלה שייעזר בפורום כי סברו שהבעיה היא התעודת אבטחה. כעת הוברר שכנראה זה לא הבעיה, הפניה פתוחה ובע"ה תטופל.
  • VPN WINDOS 10

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    C
    @frize37 בשביל החתימה פשוט תלחץ קליק ימני, העתק תמונה, ואז לך להגדרות החתימה במייל ותדביק את התמונה
  • הורדה ישירות הגוגל דריב

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    3k צפיות
    A
    @Beni אמר בהורדה ישירות הגוגל דריב: (אם דובר על זה בעבר נא לא לכעוס אני לא זוכר אם הזכירו בפורום ז"ל )למה אין אפשרות להוריד קבצים ישומים ותיקיות (אחסון שלי -פרטי) ישירות מהדריב שלי אלא צריך לסנכרון עם המחשב??? לא כל דבר אני רוצה על המחשב בפועל אך אם אני צריך אותו אני צריך אופציה להוריד אותו נקודתית ולא לתמיד( נגיד שיש לי תוכות על הדריב ויש לי דריב משודרג עם 100 גיגה ואני מתקין אצל מישהו ואני לא רוצה ולא יכול להוריד לו את כל הדריב שלי אליו למחשב ואני רוצה להיכנס לדריב שלי ולהוריד רק את זה אני לא יכול האם אין שום דרך לסדר את זה ) גם לי היה פנייה פתוחה מאז במערכת פניות על בעיית הורדת "תיקיות" מהדרייב, ואתמול קיבלתי מענה שהעניין טופל וסודר. לכל זמן, אצל קוסמי נטפרי אף פנייה אינה הולכת לאיבוד :thumbsup_tone4:
  • גוגל docs נחסם פתאום

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    dLiveD
    @clickone גם בגוגל דוקס יש חסימה של שיתוף ציבורי? כבר נכנסתי למסמכים של אחרים שבטוח לא מכרים אותי, כך שכנראה שותפו.
  • apple id login i am having trouble loging into my computer

20
    0 הצבעות
    20 פוסטים
    4k צפיות
    DovidStrohD
    @AAA it seems to be a problem with the netfree certificate - this is the error UNABLE_TO_GET_ISSUER_CERT_LOCALLY. if you installed the certificate correctly than this is something that the @administrators can help with.
  • תקלה בגלישה

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    1k צפיות
    DovidStrohD
    @aptekar אמר בתקלה בגלישה: זה משהו אצלי? או משהו כללי? אצלי זה עובד. עשיתם הקלטה?
  • הוספת אפשרות בכרטיסיה של נטפרי

9
    2 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    א
    http://forum.netfree.link/topic/146/הלשונית-של-נטפרי-מפריעה-לעבודה/14
  • ספק סלולרי - 019

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    3k צפיות
    ליכטל
    @frize37 אמר בספק סלולרי - 019: בנסטפרק זה אפשרי. רק יש להגדיר את זה במכשיר. אבל האינטרנט יהיה ללא סינון. אם הסים איננו מסונן, תמיד האינטרנט שיתקבל דרך נקודה חמה יהיה ללא סינון.
  • שאלה מסחרית שכזאת...

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    םןץףךם
    @frize37 . מה לא ברור? דווקא בגלל שהם הספק בעצמו, שווה להם להתקין על המערכת שלהם את נטפרי. זה יביא להם עוד משתמשים. הרי הם גובים את אותו התשלום כמו RL. ואת הסינון נטפרי מספק חינם. (כוונתי לטכנולוגיה. לא למכונה שהם צריכים להעמיד לזה).
  • תוכנת חסימה של נט פרי

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    873 צפיות
    DovidStrohD
    @derechtikva תפנה למערכת הפניות
  • הקלטת תעבורה כשיש כמה מחשבים על אותו רשת

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    י
    תלוי למי אצלינו במשרד, יש 4 מדפסות ופקסים + מערכת מצלמות + כמה מחשבים שכולם מחוברים לראוטר. לך תתחיל לנתק
  • 1 הצבעות
    17 פוסטים
    3k צפיות
    shragaS
    רעיון טוב יותר, אם אפשר שיהיה הבנושא את שם האתר שביקשת לפתוח או את נושא הפנייה
  • אני כבר חצי שעה מחכה

מחכה לאישור אתר
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    C
    @למדן-וידען לדעתי אין שעות מדויקות. פעם שלחתי ב3 בלילה וקיבלתי מענה, ולא כי מישהו שם זיהה אותי כקשור לנטפרי. זה פשוט תלוי אם יש מישהו כעת על המערכת פניות, וגם כמובן אם יש נקודות שמדרבנות למשוך את הפנייה לטיפול. כמובן שאין שום ערובה לנקודות. לפעמים שלחתי פנייה עם נקודה אחת, וקיבלתי מענה תוך דקות. אבל הנקודות עוזרות למענה מהיר יותר.
  • WiFree מתפרע ללא רסן, הרי אני מחובר לRL ?!?!

63
    0 הצבעות
    63 פוסטים
    14k צפיות
    ש
    לפי מה מזהה המערכת את פרטיו של המחשב שהתקינו עליו התוכנה עוד שאלה, האם בגירסא 1.9 ניתן לשים מס' וסיסמא גם כשלא מחוברים לרשת, וכשהמחשב מתחבר הוא ישלח הודעה למנהל הקהילה או צריך להיות מחובר בעת ההתקנה
  • WIN10 & NF

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    םןץףךם
    @יוליוס תנסה להתקין את התוכנה לתעודת אבטחה. ולא את התעודה הידנית.
  • נקודות...

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    A
    יישר כח על המענה הזריז. אולי כדאי להוסיף את הנושא בויקי.