• בעיה באזור האיש ביד2

28
    0 הצבעות
    28 פוסטים
    8k צפיות
    frize37F
    @IZAK אמר בבעיה באזור האיש ביד2: ישי מRL אמר לי שגם איי פי קבוע אישי לא יעזור לבעיה. זה ממש מוזר, כי זה לא בעיה של נטפרי, כי כשמתחברים דרך VPN של נטפרי או דרך 019 הכל כרגיל (ואת x2one לא בדקתי)
  • איטיות מורגשת בVPN של RL

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    2k צפיות
    למדן וידעןל
    אצלי לגמרי לא עבד האינטרנט ולפתע הסתדר.
  • חיבור סמארטפון או נייד בWi-Fi

32
    0 הצבעות
    32 פוסטים
    9k צפיות
    ליכטל
    @mosh115 דברים של טעם
  • העלאת סרטים ליוטיוב

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    1k צפיות
    נטפריסנ
    כן, כל סרט שהוא. בסוף העלאה ישנו באג, שנראה שהוא מעבד ומעבד, ובעצם הוא כבר גמר. שימו לב שהסרטון שהועלה הוא ככל סרטון אחר ביוטיוב: סגור לצפייה עד שייבדק ויאושר.
  • אתר אשירה (הרצאות של רבניות)

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    935 צפיות
    DovidStrohD
    תפני למערכת הפניות
  • סינון תמונות PDF

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    853 צפיות
    נטפריסנ
    ג'מבומייל לא עובר כל סינון. כל אתר מוגדר אם צריך סינון לקבצי PDF. ישנם פתוחים ללא כל סינון (כמו הפורום הזה - צרף פה PDF ותראה). וישנם סגורים לגמרי, וישנם את השאר שזה עם סינון. המייל עצמו לא עובר שום סינון ולא נותנים אפשרות לבקש שיעבור סינון.
  • סרטי יוטיוב

13
    1 הצבעות
    13 פוסטים
    5k צפיות
    מרדכימ
    @DovidStroh וא"א לפתוח נושא ספציפי ?
  • האם גור מכירים בנטפרי?

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    Z
    @יוד אתה צודק ב 100%
  • כרטיס רשת חיצוני ותוכנת WIFREE

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    617 צפיות
    אין תגובות
  • קו נייח עם נטפרי האם זה אפשרי,ומה המחיר

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    3k צפיות
    י
    זאת אומרת קו שעובדת על האינטרנט כמו הטלפונים של נטוייזן ו012 ססמייל?
  • מטרידנים ח"ו ?????

23
    3 הצבעות
    23 פוסטים
    5k צפיות
    ליכטל
    @clickone אמר במטרידנים ח"ו ?????: אולי אברהם היקר שעשה את התוסף יוסיף אפשרות של טעינה מחדש קשיחה. בשביל שהמשתמש הרגיד לא יסתבך עם F12 וכו... אבל מנין לו לדעת מתי יש צורך בטעינה כזאת, והרי זה לא לענין שכל כמה שניות הוא יעשה טעינה מחדש על כל הדף.
  • סדר התגיות בהגדרות הסינון

15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    2k צפיות
    א
    @DovidStroh אמר בסדר התגיות בהגדרות הסינון: זה קשה למצוא תגיה מסיום ולשנות בין פתוח וסגור וכו' אם כבר בחרו כחמישים תגיות וכו'. בינתיים יש אפשרות חיפוש. אפשרות חיפוש היינו רק על תגיות שעוד לא נבחרו (שבין כך בסדר א"ב) אבל אלו שבחרו מאיזה שהוא סיבה לא מופיע בשום סדר מובן וגם א"א לחפש. זה מקשה כשרוצים לשנות כמה תגיות מעשרות שכבר בחרו.
  • רענן תמונות

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    896 צפיות
    DovidStrohD
    לפעמים באתרים שמאחסנים תמונות במקום אחר אז הרענן לא עובד טוב. אם תציין אתרים אולי מישהו יבדוק את זה.
  • wifree למק

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    Y
    @נטפריס אמר בwifree למק: @yonig20 אמר בwifree למק: עד כמה שידוע לי הרשת של בזק פרי יושבת על אותו ספק שהרשת שלך יושבת. איך החי מכחיש את החי? קראת את הודעת פותחת האשכול? אוקיי, בדיקה קצרה העלתה שהחי לא מכחיש את החי..... בשאלה המקבילה שנשאלה בפרוג כנראה על ידי אותה משתמשת מופיע המשפט הבא "יש לי נטפרי, אבל לאחד השכנים, ככל הנראה, יש free wifi של בזק, בעצמה מעולה וללא כל סינון." ודרך אגב מבדיקה שאני עשיתי בעבר מדובר על גלישה באותו ספק של בעל הקו.
  • 1 הצבעות
    1 פוסטים
    767 צפיות
    אין תגובות
  • למה "מי אתם מלאכי נטפרי" נעול ?

4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    5
    @מרדכי זה נראה בגלל שעשיתי שם בלאגן... מתנצל חברים יקרים
  • קבוצה

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    מרדכימ
    @DovidStroh תודה על המענה המהיר
  • שליחת וקבלת פקס בחינם מהמחשב

30
    3 הצבעות
    30 פוסטים
    18k צפיות
    למדן וידעןל
    @mosh115 אמר בשליחת וקבלת פקס בחינם מהמחשב: @ליכט אמר בשליחת וקבלת פקס בחינם מהמחשב: יש גם א"ז: http://www.myfax.com/free/ ניסית את זה והצלחת? אני אף פעם לא הצלחתי לשלוח דרך זה. יש להם בעיה בדפדפנים מסויימים(אם זכור לי טוב אז זה בchrome) שהמספר טלפון מתפקשש.. אתה יכול בדוק במייל סיכום שנשלח אליך לאיזה מספר זה נשלח, אתה תראה שם בלאגן. הפיתרון הוא להשתמש בדפדפן אחר ולוודא במייל אישור שמגיע אליך שהמספר תקין ואז הכל עובד מעולה.
  • תמונת נושא

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    DovidStrohD
    אני מבין. ניסיתי ואצלי זה כן עובד. (אם הבעיה היא כי אין לך תמונות אז יש לי כמה מהסגנון שלך כאן )
  • נושא זה נמחק!

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    305 צפיות