• עזרה בסינון על טבלט

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    144 צפיות
    היימישעה
    @אחד-תם נכון פספסתי את היישומי גוגל בעיקר התכוונתי לבנקים וקופח אבל עם רוט גם לא סוף הדרך תלוי כמובן איזה אפליקציות הוא צריך
  • אני אף פעם לא השתמשתי בנקודות

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    301 צפיות
    היימישעה
    @yzahn אמר באני אף פעם לא השתמשתי בנקודות: @chl זה חיבור שלך או של חדר מחשבים? הנקודות הם פר חיבור, יותר נכון פר משלם על כל חיבור שאתה משלםעל זה אתה מקבל 16 נקודות
  • סים לוויז ופנגו ?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    247 צפיות
    היימישעה
    @מנחם-0 אמר בסים לוויז ופנגו ?: האם קיים אופציה לשימוש בסים וויז שלנטפרי עם אפליקצית חניה פנגו / סלו פארק ? יש בחברות אחרות
  • האם יש מצב לפלאפון חכם עם סינון של נטפרי?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    318 צפיות
    shloimy95S
    שים לב, אין תוכניות סים עם דקות שיחה או SMS
  • תוכנת WIFREE בכמה משתמשים

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    172 צפיות
    a0533057932A
    @asherke אכן
  • 45 דקות לבדיקת תמונה. אמיתי ?

11
    1
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    584 צפיות
    ב
    @elishevac7 אמר ב45 דקות לבדיקת תמונה. אמיתי ?: @1010 לצערנו גם חלק גדול בתחבורה מושבת אז מה יש לעשות? להמתין בסבלנות במחילה, הסטנדרט של נטפרי הוא בכלל לא ברמה של התחבורה
  • איטיות נוראה בRL

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    267 צפיות
    היימישעה
    @דח פניתי אליהם היום ואחרי זמן קצר של המתנה ענו לי השתלטו לי על המחשב ועזרו לי וזה עזר מצוין בה
  • אתר לעריכת אנמציה

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    140 צפיות
    אין תגובות
  • אפליקציית נטפרי באנדרואיד נעצרת שוב ושוב

36
    1
    1 הצבעות
    36 פוסטים
    1k צפיות
    a0533057932A
    @חזי8 שקונים טאבלט עדכני היום הוא מגיע עם 12 ועוד רגע עם 13
  • שגיאות Dns בנטפרי

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    987 צפיות
    א
    @יהודה-12 אמר בשגיאות Dns בנטפרי: @אברהם-משה אם המנהל של נטפרי אומר משהו הוא מבין יותר טוב ממני. לכאורה ברשת לא נטפרי ייתכן שעדיף 1.1.1.1 אבל בנטפרי עדיף 8.8.8.8 אני שיניתי את דעתי לאחר מכן. מה שמענין שבקובץ האוטומטי (לא בחירה ידנית) שנטפרי נותנים להוריד בתוף הזיפ, תיקון DNS הוא בראשי 8.8.8.8 ובחלופי 8.8.4.4 ולא 1.1.1.1
  • שירים ווידאו

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    192 צפיות
    ב
    אתה מתכוון להוריד שיר מיוטיוב וכד’? יש תוכנות יעודיות לכך
  • חנות אפליקציות של נטפרי על מחשב עם אימולטור (וינדוס11)

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    485 צפיות
    אחד תםא
    @גילגול אפשר להקים אתר שירכז את כל הקישורים שנפתחו נראה לי שקיים כזה דבר לגבי וידאו
  • Nas

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    164 צפיות
    יהודה 12י
    @a0533057932 אמר בNas: האם זה לא רשת פנימית? כונן גיבוי לרשת פנימית. לא קשור לנטפרי.
  • ספק

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    135 צפיות
    shloimy95S
    @ישראל-הגבר נטפרי אינו ספק, ספקים רבים משווקים אינטרנט הסונן על ידי נטפרי. רשימה מלאה עם מספרים נמצאת בעמוד זה https://netfree.link/wiki/אני_רוצה_להתחבר_לנטפרי
  • הדבק באנדרויד בפניות

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    125 צפיות
    nkN
    @היימישע אמר בהדבק באנדרויד בפניות: @nk מנסה לשלוח אפליקציה לבדיקה עושה העתק לקישור של האתר ולא מצליח להדביק אותו בפניות יש לך דפדפן? תחפש האפליקציה ותלחץ על הקישור בגוגל פליי וזה יוביל אותך ישר לבקשה בפניות -כמו בדיקת אתר נכון. אבל הם מבקשים את הכתובת של האתר מימנו שלחתי את האפליקציה בשביל זה אני עושה העתק ולא מצליח בהדבק.
  • צפנים בתורה

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    189 צפיות
    a0533057932A
    @המאיר בארות המים זה לא לשונית באתר זה אתר נפרד לגמרי שזה כתובתו http://בארות-המים.com/ באם אתה רוצה שהוא יפתח תשלח פניה במערכת הפניות
  • הקראה לוורד במסלול מייל בלבד

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    144 צפיות
    היימישעה
    @עמאר אמר ב[הקראה לוורד במסלול מייל לא מדוייק לחלוטין, ככה כתבו לי בפניות לגבי בקשה דומה (ניסיתי לחפש הפנייה לצטט לך צילום אבל לא מצאתי כרגע)
  • ג'ימייל תקוע בימים האחרונים

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    229 צפיות
    יהודה 12י
    @היימישע אמר בג'ימייל תקוע בימים האחרונים: ה כוונה שלך שרשום לך ’’שגיאה זמנית’’ ופס כחול למטה? היה לי את זה גם בrl פנה לrl הם יכולים לאפס משהו וזה יעזור היה לי את זה בימים האחרונים (אתמול ביום חמישי בערב בעיקר) גם בחברה אחרת.
  • להוסיף כפתור העתק מזהה מכשיר באנדרויד.

2
    3 הצבעות
    2 פוסטים
    141 צפיות
    היימישעה
    @nk אמר בלהוסיף כפתור העתק מזהה מכשיר באנדרויד.: בעזרת השם יתברך. ככה יהיה יותר קל לשלוח אותו במערכת הפניות כאשר צריך. אני כבר מרוב פניות זוכר את זה בעל פה
  • התקנת וויז בטאבלט אנדרואיד מותקן תעודה של נטפרי

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    585 צפיות
    YPY
    @a0533057932 אמר בהתקנת וויז בטאבלט אנדרואיד מותקן תעודה של נטפרי: עליכם להוריד את הAPK עצמו מכאן למשל