• איך אני מוריד תוכנה לעריכת קבצי PDF במחשב חסום בנטפרי

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    334 צפיות
    B
    @אבו-דאבי אם מדובר בחסימה של נטפרי תוכל לבדוק זאת על ידי הקלטת תעבורת גלישה ושלחית פניה לנטפרי
  • תופעות מוזרות בJOOMLA

1
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    106 צפיות
    אין תגובות
  • הקלטת תעבורה UDP

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    1k צפיות
    hagai.wH
    הכנתי את הסקריפט, עכשיו רק צריך מישהו שיעשה את זה עם GUI, אולי @magicode ? https://github.com/WildHagai/netfree-udp-recorder
  • בקשת עזרה: שגיאת ת.אבטחה בהתקנת jupyter דרך pip3

13
    1
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    763 צפיות
    L
    וכן יש לי תעודת אבטחה בכתובת זו [image: 1656357535852-37316aee-4ca4-4cd4-ba6b-19d6fb571f78-image.png]
  • תקלה ברשת פלאפון

2
    4 הצבעות
    2 פוסטים
    137 צפיות
    יוסי תקשורתי
    @יוסי-תקשורת התקלה טופלה ייתכנו שיבושבים בשעות הקרובות
  • טאבלט

28
    0 הצבעות
    28 פוסטים
    3k צפיות
    a0533057932A
    @אחד-תם אני עשיתי רוט גם למכשירים של אנדרואיד 12 הבעיה לא באנדרואיד אלא בבוט
  • פוטושופ אונליין חוסם תמונות

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    467 צפיות
    hagai.wH
    @משוש אמר בפוטושופ אונליין חוסם תמונות: אני כבר יודע מה יענו לי בפניות מה?
  • תוספי כרום

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    296 צפיות
    אינו יודע לשאולא
    @יהודי-פשוט-וטוב אם יש שינוי גירסה זה קובץ חדש. אין דרך לזהות את זה לפי שם התוסף כמו כן ייתכן גירסה חדשה שתהיה בעייתית יותר מהקודמת.
  • ראוטר מומלץ

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    251 צפיות
    M
    @a0533057932 DSL-G256DG-VDSL2 GIGABIT D LINK DUAL BAND AC
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    185 צפיות
    shloimy95S
    @דובדבן אני לא יודע, והוא כבר לא יושב מולי. עם זאת, אני ליד אחי, ויש לו Huawei E8372 והוא עובד מצוין גם ללא התקנה ב-chromebook שלי. דגם זה אינו עובד עם מחשב רגיל ללא התקנה.
  • מחיר טוב עבור ספק ותשתית

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    321 צפיות
    ד
    אני משתמש עם 018 דיברתי איתם ישירות 1800018018 והם נתנו לי 84 כולל שיוך הראוטר שלי והם הדריכו אותי איך להתקין את היוזר שלהם
  • תעודת אבטחה לאנדרואיד ספק ספוטנט תשתית ראוטר בזק

15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    532 צפיות
    M
    @moshe-0 חנוך האלוף סידר את זה בשליטה מרחוק תודה רבה
  • טלגרם

31
    0 הצבעות
    31 פוסטים
    5k צפיות
    62626
    @מאןדהו אמר בטלגרם: @nigun אמר בטלגרם: @מאןדהו אמר בטלגרם: @אהרן-שובקס אמר בטלגרם: @מאןדהו אמר בטלגרם: @אהרן-שובקס יש הבדל בין וואטסאפ לטלגרם. וואטסאפ מעצם מהותו ניתן להתקנה במקום אחד בלבד, ואילו טלגרם ניתן להתקנה במקביל בכמה מקומות. נו אז מה? בוואטסאפ היות והאפליקציה ניתנת להתקנה במקום אחד בלבד, אין שום בעיה לחסום את המקום הזה. בטלגרם שהאפליקציה ניתנת להתקנה במקביל על כמה מקומות, איך תמנע התקנה של האפליקציה על מקומות נוספים, חוץ ממה שפתוח בנטפרי? אם למישהו יש גישה להתקנה במקומות אחרים הוא יתקין רק שם בלי להתקין בנטפרי לא מדויק, יש הרבה אנשים שיש להם אפשרות חד פעמית להיכנס לאינטרנט לא מסונן, (עיין ערך "מזכי הרבים" שולחים למייל) ובטלגרם אפשר גם להיכנס לחשבון בלי להתקין, ואם כן מה רע להיכנס פעם אחת, לחבר לקבוצות מסוימות ואח"כ ליהנות (או לסבול) מהם בבית. אבל שמעתי שגם על זה יש פיתרון כלשהו. במוצר שדובר עליו כאן, לא ממש משנה מה תעשה במקום אחר החשבון שלך במערכת המסוננת יציג רק את מה שאושר לך.
  • אתר טיולי

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    315 צפיות
    shloimy95S
    @אנוממי @היימישע אמר באתר טיולי: הפנה שאלה אל @magicode @magicode לא הכתובת למדיניות כזו, דבר עם וועדת הרבנים לביצור חומות הדת בטלפון 1599-550-330
  • בקשת עזרה דחופה

4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    226 צפיות
    היימישעה
    @kodcode תודה גם לי זה עזר
  • Zoom באנדרואיד

אנדרואיד זום
    4
    1
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    604 צפיות
    shloimy95S
    נסה לבקר ב-https://pwa.zoom.us/wc בכרום, ב-chromebook שלי זה נותן לי את האפשרות להתקין את גרסת הדפדפן של אפליקציית זום
  • איטיות איומה כעת ב 019

58
    1 הצבעות
    58 פוסטים
    3k צפיות
    magicodeM
    טוענים שיש תקלה בסיב אופטי לחו"ל שמשפיע על כל החברות. כנראה על פרטנר זה הכי השפיע אולי בגלל תצורת רשת פחות טובה.
  • האם אפשר לעשות רוט לטאבלט הזה?

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    634 צפיות
    a0533057932A
    @אחד-תם אין סימן מראש מהסיבה הפשוטה שאיפה שלא חוסם זה תקלה ונטפרי לא יספרו איפה יש תקלות בהגנה
  • קו טלפון ביתי

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    252 צפיות
    Y
    אין אפשרות זולה יותר?
  • בעיות גלישה באר אל - מישהו חווה בשעות האחרונות?

6
    1 הצבעות
    6 פוסטים
    218 צפיות
    אהרן שובקסא
    @היימישע אמר בבעיות גלישה באר אל - מישהו חווה בשעות האחרונות?: @עוזר סלולרי או קווי? כי אני בסלולרי בה עובד. תקין קווי אבל עכשיו אצלי כבר עובד תקין