• האם הדרייב האישי יכול להחסם

נעול
    10
    2 הצבעות
    10 פוסטים
    472 צפיות
    ה
    @rn8480381-gmail-com אני גם יכול מכל חדר מחשבים מצוי
  • סרטונים אם תמונות של בנות פתוחים ביוטיוב

13
    1 הצבעות
    13 פוסטים
    1k צפיות
    ח
    @איש-צדיק גם לך כנראה אין וויפרי כי אם לא בחיים לא הייתה יכול לגשת לאינטרנט לא מסונן הצלחה
  • דרוש פתרון לשליחת קובץ לרשימת תפוצה

3
    2 הצבעות
    3 פוסטים
    169 צפיות
    kodcodeK
    @ישראל_גולדווסר יש חוץ מ MAILCHIMP עוד נותני שירות שכן מאפשרים צירוף קובץ והם גם תומכים בשפות RIGHT-TO-LEFT (עברית, ערבית, הודית וכו'). ביניהם: SENDINBLUE AWEBER (צריך לשנות את ה כיוון בHTML ידנית) אצלם אפשר לצרף רק קובץ אחד. אם יש צורך בכמה קבצים, אפשר לפנות לנטפרי גבי GOOGLE GROUPS. (נראה לי שהם פותחים GROUP באופן פרטני !?) נ.ב. מן הנסיון שלי, לא כל אנ"ש מסתדרים עם קישורים והורדות...
  • דחוף מאוד

30
    1 הצבעות
    30 פוסטים
    2k צפיות
    nkN
    @דוד-כהן-1 אמר בדחוף מאוד: סליחה על ההקפצה. דודו כהן (2/3 ) אשמח שתיצור איתי קשר במייל ntnlka9@gmail.com לגבי הספרים נוכל לקדם זאת יחדו לטובת הציבור. (חיפשתי תמייל שלך בחתימה ולא מצאתי)
  • שידורים חיים ל"ג בעומר תשפ"ב

18
    2 הצבעות
    18 פוסטים
    3k צפיות
    K
    מדוע רואים נשים בשידור? דיווחתי לנטפרי, בינתיים לא חסמו. דווחו גם אתם
  • מה קרה לאייקונים בג'ימייל ועוד

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    141 צפיות
    shloimy95S
    @rn8480381-gmail-com זה קרה לי בעבר, ניקוי המטמון ואז טעינה מחדש תיקנה את זה
  • פורום חדש

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    223 צפיות
    ד
    @אינו-יודע-לשאול אמר בפורום חדש: @דוד-כהן-1 רק לחכות לתגובה. אגב כמה זמן אתה כבר מחכה לתגובה והאם קיבלת תגובה ראשונית כלשהיא או רק התעלמות? לא קיבלתי- יומים כבר, ואחרי שתי נקודות.
  • תעודת אבטחה לתוכנה intellij

9
    1 הצבעות
    9 פוסטים
    517 צפיות
    C
    @hagai-w תודה על התשובה בקשר לאפשרויות מדובר על מחשב של mac. האפשרות הכי מסתברת היא שהJAVA_HOME לא תקין, אמור להיות שם תיקיית cacerts עם התעודות של java. גם אנחנו ככה חשבנו וניסינו להתקין את כל מה שכתוב במדריך כולל תמיכה מנציג בנטפרי ללא הצלחה. ֿ
  • מישהו יכול לעזור דחוף???

נעול
    6
    1 הצבעות
    6 פוסטים
    426 צפיות
    לא-מתייאשל
    מה הכוונה שימוש לא תקין בדרייב ?
  • לקנות טאבלט

טאבלט
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    546 צפיות
    a0533057932A
    @פונפון @י-ב אני מפחד לבדוק מה היחס שלכם למהירות סבירה כמה זמן לדעתכם אמור לקחת מלחיצה על המייל עד לפתיחה שלו? כמה זמן אמור בכללי לקחת לפתיחת כל אפליקציה?
  • סיפור על נטפרי מא' מנפטרי מירון

1
    33 הצבעות
    1 פוסטים
    258 צפיות
    אין תגובות
  • רב קו

13
    1 הצבעות
    13 פוסטים
    456 צפיות
    shloimy95S
    @e036471576-gmail-com כדי לפתוח אתרים עליך לפנות לתמיכה https://netfree.link/app/#/tickets/new לבקשה כזו עדיף לכלול הקלטת תעבורה. (תוכל להקליט כאן https://netfree.link/app/#/tools/traffic/record לחץ על התחל הקלטה ואז נסה לטעון את הרב קו שלך כאשר מתרחשת השגיאה שמור את ההקלטה ושלח את הקישור לתמיכה) שימו לב שטעינת רב קו עובדת עבורי ואחרים, ודא שאין לך חסימה אישית או קהילתית עבור הכתובות הללו. אתה יכול לשנות הגדרות אישיות כאן https://netfree.link/app/#/user/filter-settings
  • מה קרה שחסמו את ספריא?

נעול
    96
    1
    0 הצבעות
    96 פוסטים
    6k צפיות
    י
    @yp אמר במה קרה שחסמו את ספריא?: ספריא (באנגלית: Sefaria) הוא מלכ"ר המפעיל אתר אינטרנט המשמש כספרייה דיגיטלית מקוונת של טקסטים יהודיים חופשיים ובקוד פתוח. היא נוסדה בשנת 2011 על ידי ברט לוקשפייזר (Brett Lockspeiser), לשעבר מנהל מוצר בחברת גוגל, והעיתונאי והסופר ג'ושוע פואר. שמו גם מזכיר את שמו של ימח שמו וזכרו. @לא-מתייאש אמר במה קרה שחסמו את ספריא?: @לא-מבין אמר במה קרה שחסמו את ספריא?: @yp ובקיצור אפשר לומר בצורה ברורה - אין שום קשר לנוצרים מישהו כנראה טעה או הטעה נא ונא להחזיר את המצב לקדמותו ממש לא ברור למה אפשר לצנזר את יוטיוב וויקיטקסט ולא אתר שהוא תורני לגמרי. ושימושי מאוד. אני לא מבין אותך, אתה לא מפחד ? לא למדת משנה א' של סנהדרין י : כל ישראל יש להם חלק לעולם הבא, שנאמר (ישעיה ס, כא) ועמך כולם צדיקים לעולם יירשו ארץ נצר מטעי מעשה ידי להתפאר. ואלו שאין להם חלק לעולם הבא, האומר אין תחיית המתים מן התורה, ואין תורה מן השמים, ואפיקורוס. רבי עקיבא אומר, אף הקורא בספרים החיצונים, והלוחש על המכה ואומר (שמות טו, כו) כל המחלה אשר שמתי במצרים לא אשים עליך כי אני ה' רפאך. פי ברטנורא : בספרים החיצונים - ספרי מינים, כגון ספרי אריסט"ו היוני וחביריו אתה מבין מה כתוב שם ? אדם מפסיד את הכל על שטות כזאת. עדיף לא ללמוד מללמוד בספרים של אפיקורסים. וועדת הרבנים העידו שהכניסו פירושים משלהם. אני מזדזע רק על עצם זה שהשתמשתי בזבל שלהם. ואפשר להוסיף מה שכתב הרמב"ם הלכות יסודי התורה פ"ו ה"ח כתבי הקדש כולן ופירושיהן וביאוריהן אסור לשורפם או לאבדם ביד והמאבדן ביד מכין אותו מכת מרדות בד"א בכתבי הקדש שכתבם ישראל בקדושה אבל אפיקורוס ישראל שכתב ספר תורה שורפין אותו עם האזכרות שבו מפני שאינו מאמין בקדושת השם ולא כתבו לשמו אלא שהוא מעלה בדעתו שזה כשאר הדברים והואיל ודעתו כן לא נתקדש השם ומצוה לשורפו כדי שלא להניח שם לאפיקורוסים ולא למעשיהם אבל עובד כוכבים שכתב את השם גונזין אותו וכן כתבי הקדש שבלו או שכתבן עובד כוכבים יגנזו. דעתי שצריך לסמוך על וועדת הרבנים בעניים עצומות, גם אם לא למדת את מקורות הללו, הם יודעים הלכה, ודווקא רוצים שאנשים ילמדו תורה. הם שקלו את הדבר ויודעים יותר טוב מאיתנו מה טוב ומה לא טוב. ועוד גבי אלישע- אחר, נשרו ספרי חיצונים מחיקו ע"ש.
  • תמונת פרופיל שלא נחוזרים מבדיקה

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    222 צפיות
    היימישעה
    @kodcode אמר בתמונת פרופיל שלא נחוזרים מבדיקה: @היימישע לפי המאמר ההוא: לחץ על תמונת הפורפיל "הגדרות" "ZOOM APP" "נקה" תרגום חופשי תודה אבל לא עוזר
  • 0 הצבעות
    32 פוסטים
    2k צפיות
    ש
    @a0533057932 אמר בבמערכת מולטימדיה עם ווייז של נטפרי אני לא מצליח להוריד קולות באידיש: נ.ב. רוט למולטימדיה זה דבר מאד מסובך וריקברי?
  • קהילות

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    650 צפיות
    DovidStrohD
    @אבוש אמר בקהילות: אנh גולש בנטפרי דרך מהדריןנט מהדריןנט זה חנות מחשבים? אם זה לא האינטרנט שלך אז אתה לא יכול להגדיר קהילה. הקהילה הוא על החיבור.
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    182 צפיות
    DovidStrohD
    @אבצן פתחת פניה?
  • התקנת אפליקציות APK באנדרואיד

35
    0 הצבעות
    35 פוסטים
    2k צפיות
    מאןדהומ
    @a0533057932 למה הם צריכות להסיר אפליקציות? אם אישרו אפליקציה בטעות?
  • להשפיע על פורום לתורה

נעול
    19
    7 הצבעות
    19 פוסטים
    132k צפיות
    נ
    @פרלמן-משה כוונתך לקרלין? אתה משוגע שאתה קורא לאדמו"ר פסול ומסוכן! חזור בך!
  • שירות בRL

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    151 צפיות
    B
    @היימישע לפי מה שאני יודע בשעות היום יש מענה תנסה בשעות הבוקר והצהרים