• widgets בwin11

14
    2
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    630 צפיות
    מ
    @מישהו12 כבר ביקשתי פעם בפורום הזה שהחדשות יבואו מJDN, לא ראיתי שהתייחסו לזה... חבל. אבל המשאבים של נטפרי מוגבלים, ואנחנו משלמים מעט מאוד. חשבת על זה? https://forum.netfree.link/topic/8821/לחצן-חדש-מזג-אויר-וחדשות-בשורת-המשימות/8
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    231 צפיות
    M
    @hagai-w אמרו את זה פה בעבר. אתה יכול להוסיף תו או 2 לכתובת של מגיקוד ואז במחשב שלך להוריד אותם וכך הקובץ לא מזוהה כמפורסם לציבור.
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    2 צפיות
    אין תגובות
  • יד 2 באנדרואיד

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    313 צפיות
    simcha123S
    @שקוע-בתורה יש לי טאבלאט של 10 אינצ וכשאני מסובב את המסך רואים...
  • התקנת תוכנה נטפריי למחשבי מאק

מאק mac
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    355 צפיות
    shragaS
    @memgd אמר בהתקנת תוכנה נטפריי למחשבי מאק: לא הגדרה של המחשב הגולש לעיתים זה ניתן להגדרה גם מצד המחשב ולא רק מצד שרת הVPN.
  • עדכון שרתים ITC עם IP קבוע

3
    2 הצבעות
    3 פוסטים
    204 צפיות
    יוסי תקשורתי
    @יהודה-12 אכן יש צורך להירשם לנטפרי מחדש כולל התקנת תעודת אבטחה מחדש . תודה על החידוד
  • למה בצ'אט בג'ימייל התמונות לא נבדקות?

7
    1
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    277 צפיות
    shragaS
    נראה לי שבד''כ אם מנסים לצפות דרך https://hangouts.google.com זה נפתח, ורק דרך https://chat.google.com זה לא נבדק-נפתח.
  • תקלה - Wifree חוסם חיבור של נטפרי

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    232 צפיות
    I
    תודה לכולם. הבעיה נפתרה לאחר ששינתי בהגדרות הdns במחשב ידנית לdns של גוגל והבעיה נפתרה
  • בעיה ביד 2

5
    1
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    190 צפיות
    ח
    @מאןדהו הובא כאן פיתרון ע"י התקנת תוסף
  • מערכת רכב שלא ניתן להתקין תעודת אבטחה

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    291 צפיות
    אינו יודע לשאולא
    @ikikik וייז אמור לעבוד גם בלי תעודה
  • סמל חדש - "נחסם"

53
    1
    0 הצבעות
    53 פוסטים
    4k צפיות
    י
    משום מה בימים האחרונים, אני רק מתחבר לאינטר וכבר מופיע לי שגיאה ש ---- שלחתם כמות חריגה של תמונות וכו' מישהו יודע על מה ולמה? תודה.
  • WIFREE על מחשב נייד

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    325 צפיות
    yzahnY
    @yonig20 גם אני התפלאתי כנ"ל אלא שהבנתי שכ"חכם עדיף מנביא", @shraga הבין שהכוונה לזה: אלא אם כן השואלת התכוונה שהתוכן יהיה מסונן, ואז התשובה היא לא
  • איך עובד הנקודות

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    172 צפיות
    אחד תםא
    ויקי נטפרי: מערכת הפניות של נטפרי: נקודות הינה הדרך בה אתם משלמים על התמיכה שאתם מקבלים. בכל תחילת חודש לועזי, נטפרי מעניקה לפי שיקול דעתה כמות נקודות מתנה לכל חיבור שהיה פעיל בשבועיים קודם הענקת הנקודות. הנקודות תקפות כ-30 יום ממועד הנפקתם. נכון להיום נטפרי מעניקה 16 נקודות לחיבור, (ראה על הוספת נקודות). תהליך חלוקת נקודות חדשות למנויים מתבצע באופן ידני בסביבות היום ה-1 לחודש הלועזי.
  • תשלום ישירות דרך הספק

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    422 צפיות
    Y
    @החכמה-תעוז-לחכם אני מתנצל על הטעות, במקרים שנתקלתי בזה ראיתי ששייכו את החיבור, ולא משכו חיוב, ועל פי זה כתבתי. אבל לאחר שכתבתי את הדברים נודע לי שבדרך כלל הם משלמים על זה באמצעות שלם עבור משתמש אחר.
  • תוכנת נטפרי למחשב נייד

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    652 צפיות
    a0533057932A
    @אאברהם אמר בתוכנת נטפרי למחשב נייד: בדרך כלל מחובר לWIFI במקום העבודה עם רשת נטפרי. ונטפרי כבר גילו דעתם שמי שרוצה VPN סתם עליו לפנות לRL
  • חסימת טבלאט

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    248 צפיות
    צדיק תמיםצ
    @אחד-תם באפליקציות שהותקנו מהחנות וויפרי נוספה מעלה נוספת, שגם התמונות המובנות באפליקציה ולא מגיעות מהרשת, מסוננות.
  • תעודת אבטחה לאנדרואיד

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    335 צפיות
    אחד תםא
    @moshe05 אמר בתעודת אבטחה לאנדרואיד: @אחד-תם תודה רבה על התשובה המפורטת רק רציתי כמה דברים להבין איך מכניסים תעודת אבטחה לפלאפון ללא רוט צריך אפליקציה מיוחדת בשביל זה? לא. הגדרות>אבטחה>התקן אישורים (בערך). זאת אומרת שהאפליקציה של ג'ימיל לא תעבוד? נכון אפליקציה של מפות גוגל וכן וויז? מפות לא יעבוד, ווייז יעבוד ודפדפן כרום יעבוד רגיל נכון? יעבוד רגיל
  • איזה "גלריה" הכי מומלצת לדפדוף תמונות - בחנות וויפרי?

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    184 צפיות
    E
    @אברך-פשוט גוגל תמונות
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    2 צפיות
    אין תגובות