• וואי פרי ללא אפשרות הסרה

68
    1 הצבעות
    68 פוסטים
    5k צפיות
    הקטןה
    @תודרוס אמר בוואי פרי ללא אפשרות הסרה: זהו זה אז היום התקנתי את התוכנה של מנתק [סיפור של כמה דקות בלבד] ועכשיו אני יודע שעשיתי את המקסימום מצידי. מזמין את כל מי שרוצה לעשות את זה גם מדובר במשהו פשוט וקל. בהצלחה לכולם מי אמר שבאמת התקין ושזה באמת עובד ? הרי מספיק לך שאתה חושב שהוא התקין ואתה כבר תמנע מהסרה פן יהרס המחשב...
  • התקנת וויפרי לכמה ימים

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    279 צפיות
    נ
    @לולוש אין סיכוי
  • תוכנת וויפרי לאנדרואיד - עובד חלק?

59
    0 הצבעות
    59 פוסטים
    2k צפיות
    א
    @elie1105 אמר בתוכנת וויפרי לאנדרואיד - עובד חלק?: @מן-המודיעין זום הגיע לחנות אתמול ועובד ! עדיין עובד?
  • הצילו הצילו הצילו

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    465 צפיות
    UAU
    @מושי-ל במערכת פניות יעזרו לך
  • חסימות מיילים רבות ביממה האחרונה

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    337 צפיות
    מושי למ
    @לולוש http://forum.netfree.link/topic/8874/הצילו-הצילו-הצילו/1
  • מדיניות נטפרי בסרטים

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    523 צפיות
    מרדכימ
    @yg @hagai-w יתכן שזה יוסיף מידע לגבי העניין https://netfree.link/wiki/עקרונות_הפתיחה_של_נטפרי_בתקופת_הקורונה
  • עדכון תוכנת נטפרי?

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    326 צפיות
    a0533057932A
    @גולם אמר בעדכון תוכנת נטפרי?: למה כשמעבירים את הסטיק בין מחשב אחד לשני צריך לעדכןאת התוכנה? לא צריך אלא עם כוונתך שצריך להתקין תוכנה של הסטיק וזה פשוט למה
  • מישהו יכול לבדוק עם האתר שלי פתוח בנטפרי?

14
    1 הצבעות
    14 פוסטים
    489 צפיות
    תמיד בשמחה 0ת
    @מוישיז לא יודע
  • בחירת פרופילי סינון בשולחן העבודה

4
    3 הצבעות
    4 פוסטים
    202 צפיות
    מ
    @לולוש תודה על הרעיון אכן מועיל מאוד. ועדיין אם יפתח חלון שבו יופיע רק, 1.פרופיל פתוח סיסמא---------------- 2.פרופיל מייל+בנקים סיסמא------------ זה יהיה יותר פשוט, יהיה פרופיל ברירת מחדל, ולבחור בקלות פרופיל אחר מבלי להיכנס לדף ההגדרות של הפרופילים.
  • בזמן האחרון בעיות בהעלאה לג'מבו מייל - יש עוד מי שחווה?

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    304 צפיות
    א
    @שמשון אמר בבזמן האחרון בעיות בהעלאה לג'מבו מייל - יש עוד מי שחווה?: @אבצן לא יותר מ 200-300 מגה אני מעלה יותר, לפעמים יותר מג'יגה. אולי זה הגורם?
  • נטפרי לטאבלט

29
    0 הצבעות
    29 פוסטים
    4k צפיות
    י
    אני מעדיף שלא את אאוטנט הקיצצער יש תוכנה כדוג' ווי פרי? רק לחסימת הווי פיי?<
  • התראה על מייל חדש בשולחן העבודה

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    222 צפיות
    ק
    @ua שים לב למה שכתבתי @קטן אמר בהתראה על מייל חדש בשולחן העבודה: (כרגע לא מופיע לי, אבל כשהסרתי את הגדרות הקהילה לזמן מסוים כן הופיע לי כך שהבעיה היא לא בהגדרות המחשב או המייל) אגב באמת שכחתי לציין שהמיל הוא של גימייל
  • למה אין תפריט של נטפרי בצד ימין, בכל האתרים?

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    407 צפיות
    י
    @ליכט אולי כדאי שגם אם אין את הפנל בצד, שלא יצטרכו להכנס לאזור האישי כדי לדווח. יש לכם רעיון? כי זה לא כזה מהיר הכניסה לאזור אישי וכו' בכ"א תודה על התגובה. אני שמח לראות שזה לא תקלה אצלי.
  • מישהו יודע מה קורה עם יוסי תקשורת ?

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    603 צפיות
    נ
    @יוסי-תקשורת כל הכבוד ליוסי תקשורת אגב אני רוצה להודות לנציג בשירות הלקוחות בשם בנימין, שעזר לי למצוא פתרון לשיפור איכות הגלישה.
  • אתר OPENSTREETMAP מוצג שלא כראוי

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    172 צפיות
    shragaS
    @מכלולציק תעשה הקלטה באופן הבא ותשלח לנטפרי: תתחיל את ההקלטה. פתח חלון גלישה בסתר. כנס לאתר. לאחר שאתה נתקל בבעיה, תפסיק את ההקלטה ושלח לנטפרי. אולי ההקלטות שעשית עד עכשיו לא בוצעו באופן הזה ולכן נטפרי מתקשים למצוא את הגורם לבעיה.
  • ערב טוב אני צריך עזרה לגבי רכישת נקודות

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    256 צפיות
    GYMG
    @a12 כאן https://netfree.link/app/#/user/info אפשר לפתוח חשבון ואח"כ להוסיף אמצעי תשלום ותוכל לרכוש נקודות
  • מה קורה עם מערכת הפניות? איטית נורא

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    586 צפיות
    1
    23 דקות. נורא איטי.
  • טאבלט

טאבלט אייגו
    13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    738 צפיות
    Y
    @אחד-תם נטפרי כבר הסירו את אייגו מהחנות וכתבו לי שאין אפשרות להפעיל אותה.
  • בעיה בתעודת אבטחה - chrome for android

67
    0 הצבעות
    67 פוסטים
    4k צפיות
    Y
    @magicode תודה רבה!!!
  • מתמחים טופ

6
    3 הצבעות
    6 פוסטים
    62k צפיות
    ל
    @יוסף-חיים-16 אמר במתמחים טופ: @לולוש אמר במתמחים טופ: אם אני לא טועה, הם מתכוונים שזה נפתח במסלול ללא התמכרות או משהו כזה... גם זה היה תמיד פתוח ללא התמכרות פה הנק'. מישהו העלה פוסט אם תלונה, מדוע חסמו את משתמשים טופ במסלול מונע התמכרות. כעת העלו שזה נפתח. 5=3+2, משמע מכך, שזה נפתח בחזרה במסלול הנ"ל.