• Rl מייל לפניות

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    253 צפיות
    I
    @bbn תודה!
  • גולשים על רשת סלולרית...

16
    1
    2 הצבעות
    16 פוסטים
    737 צפיות
    יוסי תקשורתי
    @אלי-tza תודה רבה על הברכות והאיחולים
  • אין חיבור לאינטרנט נראה שזה ווי פרי

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    307 צפיות
    ש
    @אהרן-שובקס אמר באין חיבור לאינטרנט נראה שזה ווי פרי: @שמחשב אמר באין חיבור לאינטרנט נראה שזה ווי פרי: בחיבור הנט סטיק שלי למחשב אין חיבור לאינטרנט ל 1.2.3.4 אתה כן מצליח להיכנס? עדיף לנסות 414.co.il כי אם הוא לא מחובר לנטפרי 1.2.3.4 לא יעבוד, ורק 414 יעבוד
  • מה קרה לאתר lightinthebox

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    236 צפיות
    משרדימ
    @nigun כבר תקופה די ארוכה כך.
  • מתמתחים טופ

נעול
    28
    1 הצבעות
    28 פוסטים
    2k צפיות
    B
    אני באמת לא מבין למה זה נחסם, נכון שיש כאלה שנמצאים שם הרבה זמן אבל תכלס נמצאים שם בשביל תוכנות או דברים כאלה זה לא כזה בעייתי...
  • תמונות ב CHAT GOOGLE החדש

5
    1
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    479 צפיות
    nbk5124N
    @ua אמר: @yg אתה רואה אצלך תמונות ב-CHAT GOOGLE החדש? איך שנראה לי, הוא התכוון שעכשיו התמונות כן נשלחות למעי"ל (ולא רק את הטקסט כמו ש@0527604121 כתב)... עכ"פ, לעת עתה התמונות כן נשלחות למעי"ל כקובץ מצורף.
  • הורדת עידכונים

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    206 צפיות
    shragaS
    @אברהם-חדד תוכל לפנות לנטפרי בעניין באמצעות מערכת הפניות, שם תקבל מענה מקצועי ויעיל. https://netfree.link/user/#/tickets/new
  • מדבקה למחשב

50
    0 הצבעות
    50 פוסטים
    10k צפיות
    פ
    @כן-כבודו רק שאני לא יודע איך מפרמטים אחרי אאוטנט
  • למה לא עובד לי יותר ההורדות?

24
    1
    2 הצבעות
    24 פוסטים
    3k צפיות
    צדיק תמיםצ
    @ua @יוסי-123321 על פי מערכת הפניות אין כרגע אפליקציה שמורידה מיוטיוב ועובדת בנטפרי.
  • למנהלי נטפרי הצילו אותנו מהשירות הקלוקל של חברת התשתית

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    548 צפיות
    ל
    @mm1992 אמר בלמנהלי נטפרי הצילו אותנו מהשירות הקלוקל של חברת התשתית: @עברי-אנוכי אר אל מעולים כי בקושי יש צורך להשיג אותם, אבל אם צריך... "חלומות שוא ידברון".
  • נושא זה נמחק!

נעול
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    99 צפיות
  • מדיניות תמיכת נטפרי באנדרואיד

17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    1k צפיות
    B
    @תלמידים אמר במדיניות תמיכת נטפרי באנדרואיד: @מנתק אמר במדיניות תמיכת נטפרי באנדרואיד: וייפריי לאנדרויד הקיים (שעוד לא שוחרר לציבור) במה הוא קיים? מעניין לשמוע, קשה לחפור באשכולות ישנים, אבל יש יעד לשחרור? http://wiki.netfree.link/wiki/Wifree_לאנדרואיד
  • הורדת שירים

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    24k צפיות
    UAU
    @b9569b אמר בהורדת שירים: קיצור צריך להוריד תוכנה שלא בטוח שהיא עובדת או שירים שקיימים בjdn לגבי יוטיוב - התוכנה שהצעתי עובדת מצויין, אני משתמש בה המון. כתבתי לכם גם איך משתמשים בזה. לוחצים על ה + בתוכנה ומדביקים את הלינק לקליפ/שיר, וזהו. לגבי JDN - אפשר לנסות להוריד ע"י לחיצה על קליק ימני ואמור להיות שם אפשרות להוריד. חשוב לי להדגיש שוב, כל סרטון או שיר שפתוחים בנטפרי, אפשר להוריד אותם בדיוק אותו הדבר כמו באינטרנט בלי נטפרי.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    321 צפיות
    nbk5124N
    @רוויטל @נ-חיים דרך אגב, מניסיון אישי ראיתי שיש מקום לשלוח פניה - כמובן בדרך כבוד - על בדיקת אתרים כאלו, כי ישנם הרבה אתרים שבזמן שרצו לפתוח/לסנן אותם היה חסר הפתרון לזה, אבל כהיום יש את הפיתרון הנדרש. לדוגמא: אתר שהשפה שלו לא היה נתמך בסינון הממל אז, וכהיום זה כן נתמך בסינון... בהצלחה!
  • הורדת שירים

3
    1
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    387 צפיות
    B9569BB
    פרשתי סופית תודה ולילה טוב!!!!!!
  • הסרת תמונות לא ראויות מאימולטור LD

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    321 צפיות
    משרדימ
    למי שמתעניין, נעזרתי בתוכנת ProcessMonitor בכדי לאתר היכן התמונות נמצאות, ובהקלטת תעבורה בכדי לראות מה הכתובת שמביא את התמונות.
  • חוסם כל מיני דברים

דף שהוא חסום
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    544 צפיות
    ל
    @הדסי אמר בחוסם כל מיני דברים: @לולוש ואווו אז מעכשיו אני ידבר בצורה מכובדת. תודה על ההבנה.
  • נושא זה נמחק!

23
    1
    1 הצבעות
    23 פוסטים
    550 צפיות
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    248 צפיות
    אחד תםא
    ומה ההבדל בין אישור CA (שאת זה ניתן להתקין דרך ההגדרות). לבין אישור VPN וישומים (שאת זה אי אפשר להתקין בכלל). האם זה נצרך? הורדתי את הקובץ וניסיתי להתקין אותו דרך ההגדרות, בחלק מהדרכים הצלחתי ובחלק לא [image: 1624489866560-screenshot_20210624-003241_certificate-installer.jpg]
  • טאבלט לא מתחבר לרשת

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    395 צפיות
    אחד תםא
    @אמריקאנער אם הדף של הבדיקה נפתח לך, זאת אומרת שיש לך אינטרנט. זה שכתוב שאין, זה בהכרח בעיה בתעודת אבטחה וכדומה.