• wechat

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    421 צפיות
    ליכטל
    @zalman אין אופציה כזאת.
  • באיזה פלטפורמות אפשר להשתמש במסלול GMail?

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    399 צפיות
    ש
    אולי תשלח פניה למערכת הפניות עם הקלטת תעבורה.
  • https://www.coursera.org/

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    460 צפיות
    מאןדהומ
    @אלמוג1 בגדול, זה בעיה ידועה, ואין לה פיתרון מלא.
  • תוכנה למחשב שנמצאת בחנות של מייקרוסופט

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    491 צפיות
    א
    שלחו לי קישור פרטי
  • סרטים כשרים לילדים

17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    28k צפיות
    ד
    @Harveyhawkins אמר בסרטים כשרים לילדים: @mashav מצאתי קישור על נגן קולנוע https://techbigs.com/pt/playtv-geh.html טוב אני חושב שאנחנו יכולים לחפש שם את הסרטים האלה תגיד, למה שלא תצטרף לנטפרי? תהנה מאינטרנט מסונן. חבל להיות עם אינטרנט פרוץ. אפשר להיכשל בדברים מאוד חמורים.
  • תגובה לגבי נושא ה"קליפים המענינים" (שנמחקה)

1
    15 הצבעות
    1 פוסטים
    8k צפיות
    אין תגובות
  • המליצו לקנות אנדרואיד 6

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    427 צפיות
    shragaS
    יותר מזה, הבעיה לא חלה על משתמשי נטפרי שכן הם ממילא לא מסתמכים על התעודה של Let’s Encrypt, כך שגם אם התעודה העדכנית חסרה במאגר התעודות של המכשיר, התעבורה תיחשב לאמינה בזכות התעודה של נטפרי שמותקנת שם.
  • הווי פרי נשאר לי אדום אפילו שזה קו של נטפרי מדוע ?

23
    0 הצבעות
    23 פוסטים
    883 צפיות
    מ
    @כן-כבודו אמר בהווי פרי נשאר לי אדום אפילו שזה קו של נטפרי מדוע ?: @shraga נסית לפנות לתמיכה של נטפרי ? לפעמים הם עוזרים (לפעמים צריך להתעקש עד שיעזרו בכגון זה, במידה שזה מסובך וצריך לתפוס את הבודדים שם שיודעים יותר). רק לגילוי נאות @shraga הוא מתומכי נטפרי מי שביקש את העזרה הוא @0548592392
  • ההתנהלות הנכונה במערכת הפניות.

6
    2 הצבעות
    6 פוסטים
    520 צפיות
    י
    @נ-חיים אמר בההתנהלות הנכונה במערכת הפניות.: אלא רק דרך השב למייל אתה יכול גם לשמור את הקישור של הפניה הספציפית.
  • עוד פיתוח חדש מנטפרי.. צ'אט קבוצתי

61
    1
    21 הצבעות
    61 פוסטים
    4k צפיות
    אפר שריפהא
    הכיתוב עולה אצלי רק בפעם השניה שאני פותח את הצ'אט באותו כרטיסיה
  • jamboard לוח משותף של גוגל

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    443 צפיות
    33men3
    שלחתי פניה וכתבו שזה מצריך פיתוח רציני
  • איך אני מוריד את התוסף?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    439 צפיות
    chvC
    @א-פושטער-איד עוד לא מספיק... פרט איזה לינק, לאיפה
  • עוד רגע זורקים אותי מהעבודה!

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    434 צפיות
    chvC
    זה-פורום-פה מה כזה מסובך להבין את זה?? למה אין כאן מנהל אחד שיעיף את כל הספאמרים??
  • נושא זה נמחק!

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    58 צפיות
  • טיפ קטן ומעניין לניתוקים באינטרנט קוי !!!

7
    2 הצבעות
    7 פוסטים
    553 צפיות
    a0533057932A
    @רמיזא אמר בטיפ קטן ומעניין לניתוקים באינטרנט קוי !!!: @a0533057932 בראוטר אין בטריה ? איך זה נוגע אלי?
  • וויז באייפון אפל. עובד בנטפרי?

24
    0 הצבעות
    24 פוסטים
    1k צפיות
    chvC
    @מאןדהו אמר בוויז באייפון אפל. עובד בנטפרי?: @chv יש לך מייל או טלפון שלהם? והאם הם יסכימו לענות גם על דברים שאאוט נט לא תומכת בהם רשמית כמו ב-IOS? הטלפון שלהם לא סודי.. זה גוגל 0722-613-613 בנוגע להאם יסכימו לענות - אני מפנה אותך לסניף שבבית ישראל שם בטוח יטפלו, ויש שם מומחים לזה. אם לא תסתדר פנה אליי ואפנה אותך אישית. @א-פושטער-איד חשוב להדגיש שמי שלא מספיק בעניינים בזה, יכול להגדיר הגבלה חלשה שהילד יעקוף בשני חיפושים בגוגל. כדאי לפנות אליהם.
  • ווי פרי למכשיר אנדרואיד עם גישה לרוט

33
    0 הצבעות
    33 פוסטים
    983 צפיות
    מאןדהומ
    @a0533057932 כנראה אני לא רואה היות והדברים הבעיתיים חסומים...
  • עזרה בכניסה לאתר דפדפן של נטפרי בהדרן

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    506 צפיות
    ב
    https://m.icar.co.il
  • איך מדווחים על תמונה ביד 2 ?

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    438 צפיות
    ח
    @מעלה-ומוריד אמר באיך מדווחים על תמונה ביד 2 ?: יש כפתור מתחת הדיווח לבחירת התמונה מתוך כל התמונות שנטענו בדף. בדיוק השבוע נפגשתי עם תמונה לא ראויה ביד2, ואכן לא היתה אפשרות דיווח, וגם האופצייה הזו לא פעלה כראוי (לא הוטענו בחלונית ההיא התמונות המדוברות).
  • למה טורנטים חסומים בנטפרי

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    747 צפיות
    nigunN
    @פישל1 אמר בלמה טורנטים חסומים בנטפרי: ואני ישמח להסבר איך עובד טורנט זה התוצאות שקיבלתי מהתוצאה הראשונה בגוגל טורנט מהו הטורנט (torrent) הוא בסה"כ קובץ מידע קטן שאומר לתוכנת הטורנט מה להוריד (ממי ומהיכן). חיפוש הקובץ (סרט, מוסיקה, תוכנה וכו) מתבצע לרוב דרך אתרים המספקים קישורים לקבצים אותם אנו מחפשים (קבצי הטורנט). אתרים אלה אינם מכילים את הקבצים עצמם אלא רק מספקים את המידע להורדתם בעזרת קבצי טורנט, ובכך הם מגינים על עצמם מפני תביעות משפטיות. שיטת ההורדה מאפשרת לאנשים רבים להוריד קובץ יחסית במהירות. דבר זה מתאפשר על ידי כך שהמורידים עצמם משתפים את החלקים שהם הורידו עם שאר המורידים, כך שבמקום שכולם יורידו את הקובץ ממקור אחד בעל רוחב פס מוגבל (בד"כ השרת), כל משתמש מוריד את אותו קובץ ממספר מקורות בו זמנית (שהם מחשבי המשתמשים). ובקיצור כשאתה נכנס ללינק הוא מתחיל להוריד את הקובץ מכתובת שונה וכל פעם מדובר במקור אחר כך שלנטפרי אין דרך לסננן את זה.