• 0 הצבעות
    3 פוסטים
    380 צפיות
    כתיבה יוצרתכ
    מישהוא יודע להגיד לי?
  • הסרת תעודת האבטחה של נטפרי....

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    3k צפיות
    yzahnY
    @יסכה-בוגנים אם תעודת האבטחה לא מותקנת לא תצטרכי לשאול שאלות, את כבר תדעי, כי שום דבר לא יעבוד.
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    525 צפיות
    5484997585
    האחים גיל - שיעורים קצרים של רבע שעה. מומלץ.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    438 צפיות
    א
    @מ-פינחסי תודה על ההענות. לע"ע נראה שהעניין סודר. שוב תודה
  • וידאו טוב

2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    404 צפיות
    ליאלל
    וואי גם לי זה ככה1 הוא כותב לי להוריד את התוסף הזה, אני מורידה ו.. צריך להוריד שוב
  • למה אתר שותפות בדרך נחסם?

נעול
    19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    5k צפיות
    ליאלל
    @וידאל טוב @יסכה-בוגנים נעבור לפרטי?
  • אנימציות לוטי לאתרים

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    410 צפיות
    a0533057932A
    @ברצינות מערכת הפניות היא הכתובת
  • נטפרי קווי, איפה הכי משתלם?

28
    0 הצבעות
    28 פוסטים
    1k צפיות
    ש
    @וידאל צודק, סליחה ידידי.
  • פלייליסט ביוטיוב

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    444 צפיות
    א
    ניתן ליצור פלייליסט ביוטיוב ע"י שכשאתה צופה בסרטון אתה מוסיף אותו ב"שמירה" לפלייליסט הרצוי. ניתן לגשת לפלייליסט דרך הסרגל צידי שיש בכל דף צפייה. מיותר לציין שרק סרטונים שפתוחים בנטפרי ייפתחו בפלייליסט.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    664 צפיות
    מאיר רוקחמ
    @מושי אי רוצה להתכתב איתך אתה מסכים
  • בעיות בGMAIL

gmail גימייל שגיאה מייל
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    2k צפיות
    מאיר רוקחמ
    אתה יכול לשאול אותי בעודה פרטית
  • אר אל - נפילה של הרשת.

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    598 צפיות
    מישווומ
    האמת היא שהבעיה קרתה בלילה, ואז לא ענו לי יאמר לזכותם שזה היה חול המועד.... למחרת מיד שהתקשרתי זה סודר.
  • פתיחות לפי קהילות

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    443 צפיות
    B
    @אודליה אמר בפתיחות לפי קהילות: כן אבל לאיזה קהילה אני משוייכת? איך אני ידע? כנסו לפה ותתחברו עם החשבון שלכם בנטפרי ולמטה תראו לאיזה קהילה אתם שיכים https://netfree.link/app/#/user/filter-settings
  • חיבור מספר מחשבים לVPN אחד

27
    0 הצבעות
    27 פוסטים
    2k צפיות
    A
    @a0533057932 אם צריך אז צריך (; בכל אופן בנוגע לכותרת האשכול באחד מהסמינרים שאני מטפל היה צורך לספק לתחנות גישה החוצה להדפסות ענן אנטיוירוס ועוד.. אז שמתי ראוטר של TPKINK עם חייגן VPN וכך יצרתי להם פרופיל מינימלי נפרד על תשתית אחרת קיימת.
  • למה כל מי שרוצה יכול לחסום קובץ בדרייב\ג'מבו

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    393 צפיות
    B
    @mashav אמר בלמה כל מי שרוצה יכול לחסום קובץ בדרייב\ג'מבו: הכל נכון מאד, אבל צריך שתקפוץ תיבת שיח שתשאל האם אתה בטוח כבר קיים [image: 1602220934395-bc492321-0ee0-499b-aae0-9f8fdbd0b8af-image.png] @mashav אמר בלמה כל מי שרוצה יכול לחסום קובץ בדרייב\ג'מבו: וד.א. הקובץ לא נשלח לבדיקה אלא נחסם, ומי שרוצה יכול אח"כ לשלוח אותו לבדיקה. צודק תודה זה היתה הכוונה שלי פשוט לא דיקתי בלשון,עכשיו תיקנתי
  • החלפת מסלול גלישה

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    386 צפיות
    Z
    @יהושע2000 מתקשר לחברה של הסים ומבקש לעבור ממייל בלבד לאינטרנט עם אתרים + נטפרי.
  • אפליקציית MI HOME של שיאומי

23
    0 הצבעות
    23 פוסטים
    3k צפיות
    shragaS
    @רבקינטפרי איני יודע, נסו אולי להשתמש באמולטור אחר כמו nox.
  • ליל הושענא רבה שידורים חיים שפתוחים בנטפרי

2
    9 הצבעות
    2 פוסטים
    463 צפיות
    ש
    הרב יגאל כהן מלפני שנתיים https://www.youtube.com/watch?v=1BAMmgnZabU
  • חיבור נסטיק למסך פלאזמה

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    531 צפיות
    A
    @יוסי-66 איזה אינטרנט עבד לך בחיבור קוי רגיל או מסונן ? כי מהבחינה הזו אין הבדל בין סטיק לקוי , יש פתרונות לגרום ל"סטיק" לספק קוי , כלומר כבל לשקע RJ45 אפשר סטיק עם WIFI ואליו לחבר רפיטר או לחבר את המסך באלחוט או לקנות ראוטר סלולרי עם כניסות רשת .
  • אתרים שיתנו קצת שמחת חג הפתוחים בנטפרי.

24
    0 הצבעות
    24 פוסטים
    2k צפיות
    DovidStrohD
    @by6199 אמר באתרים שיתנו קצת שמחת חג הפתוחים בנטפרי.: המדיניות שלכם זהה, למדיניות של סינונים אחרים שמפוקחים על ידי בד"ץ בני ברק? האם ייתכן שכל אחד מפרשן את ההוראות אחרת? אני לא יודע, שואל, האם באתרוג פלוס גם הכל בסגנון זה נחסם? בנתיב גם? מה זה משנה מה סינונים אחרים עושים? אם אתה לא מרוצה מנטפרי (ככה זה נראה לפי התגובות שלך) אין אף אחד שמונע ממך לעבור לסינון אחר. אבל לדעתי אחרי שתראה מה יש שם אז כבר תחזור לנטפרי אבל בלי כל התלונות שלך... בכל אופן: מה נטפרי מרויח מלהחמיר על המדיניות הרבנים? ומה סינונים אחרים מרויחים מלהקל על המדיניות? וד"ל.