• מתאם שיחות נטויזין - האם ניתן להחליף לספק נטפרי

13
    1
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    749 צפיות
    ש
    @zeevgros אמר במתאם שיחות נטויזין - האם ניתן להחליף לספק נטפרי: אם שמים את היוזר והסיסמה של הספק שעובד עם נטפרי ואח''כ מבקשים מ 013 לקבע את זה כדי שלא יתחלף בחזרה ל 013 אז אין שום בעיות והכל חלק. גם אני מצטרף להנ"ל וכבר כמה שנים שאין לי בעיה עם זה, אסביר את הענין בקצרה, נטויזון מעדכים את הראוטר שלהם מרחוק מפעם לפעם (העדכון קורה בדר"כ בשעות הלילה המאוחרות) אחרי כל עדכון הם מאפסים את הראוטר ואז הרואטר שולף את שם המשתמש והסיסמא ממה שרשום במערכת של החברה, ולכן במידה ומבקשים להם 'לקבע' שם משתמש וסיסמא אחר אז אין שום בעיה. מומלץ מאוד שיום אחרי שביקשו מהם 'לקבע' את זה, להתקשר שוב ולשאול מה מופיע אצלהם במערכת ובכך לוודא שהנציג אכן עדכן את זה כראוי.
  • חבילת גלישה

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    471 צפיות
    Z
    @netanel לפעמים הם נותנים שזה יעבור בטיפה את הכמות שרכשת
  • הגדרת כתובת IP סטטית

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    670 צפיות
    R
    ב 019 הIP דרך נטפרי משתנה אחת לתקופה, ואז תוכלי לבקש את הסרת החסימה רק בפעמים האלו (אני משתמשת בזה לצורך חיבור מרחוק וב- 5 שבועות האחרונים השתנה רק פעם אחת)
  • מי שהו יודע לאיזה ספק יש סימים של חברת פלאפון דחוף

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    713 צפיות
    רוצה לדעתר
    @yair-na מעניין! עכשיו ראיתי שהראל הוסיפו חבילה של 50 גיגה פאלפון ב59 שח אני חושב שלא היה פעם שעברה שהסתכלתי
  • מהירות גלישה איטית בזמני עומס

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    857 צפיות
    hagai.wH
    @chv אני מנסה להיכנס לערוץ דיסקורד שלך כדי לשאול אותך משהו, אבל מרוב איטיות אני לא מצליח לפתוח את דיסקורד, אפשר איכשהו ליצור איתך קשר? אתה יכול אולי לשלוח את המייל שלך למייל maxele9031@johnderasia.com (זה מייל זמני, הוא נמחק אחרי כמה זמן) עריכה: לא משנה, בסוף הדף של דיסקורד נטען.
  • אישור הצטרפות לגוגל גרופס?

1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    450 צפיות
    אין תגובות
  • שיחת וידאו בנטפרי באנדרואיד?

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    483 צפיות
    אין תגובות
  • מעבר ספק

23
    0 הצבעות
    23 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    @חל בנתיים לא השגתי אף אחד בחברה, וגם לא ענו לי סוכנים מדף הסוכנים בוויקי נטפרי
  • OpenSSL::SSL שגיאה

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    576 צפיות
    S
    אז בינתיים שמתי את שורת הקוד OpenSSL::SSL::VERIFY_PEER = OpenSSL::SSL::VERIFY_NONE בתוך הפרויקט שלי ויש לי עכשיו שגיאת חסימה מנטפרי פתחתי טיקט... <html> <head> <link rel="icon" href="//netfree.link/img/block-favicon.png"/> </head> <body> <iframe id="netfree_block_iframe" name="netfree-block-iframe" src="//netfree.link/block/#%7B%22block%22%3A%22unknown%22%2C%22sourceStatusCode%22%3A200%2C%22page_info%22%3A%7B%22url%22%3A%22https%3A%2F%2Fyotpo-features.s3.amazonaws.com%2Flocked_features%2Flocked_features_data.csv%22%7D%7D" style=" position: fixed; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; border: none; "></iframe> </body> </html>
  • האם יש וידאו במסלול מייל בלבד

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    845 צפיות
    ח
    @אוריויל אם דרייב סגור, אין שום סיבה שההאנגהוט יהיה פתוח, וכ"ש לא שיחות הוידאו שלו.
  • אני צריך עזרה

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    477 צפיות
    M
    אמרו אז משהו שזה הסיסמא של חלק מהסטיקים תנסה ולדעת כדאי שתסתכל גם בשרשור שם בהצלחה
  • פתרון להגבלת גודל הורדת קבצים

6
    1 הצבעות
    6 פוסטים
    563 צפיות
    מעלה ומורידמ
    @yzahn אפשר לחסום את כל הדפדפנים, ולהשאיר רק את האדג' החדש... הוא כבר יעשה את העבודה. כמו שנאמר "יעלה ויקרוס"...
  • איך המהירות שלי?

11
    1
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    686 צפיות
    ח
    @חל פרדס כץ. 019.
  • עזרה בקניית כונן קשיח למחשב

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    455 צפיות
    M
    אני ממליץ על מתמחים טופ
  • חריגה בבדיקת התמונות

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    450 צפיות
    dLiveD
    @netanel זה קשור לכמות התמונות שצפית בהם. אחרי מספר מסויים של תמונות שנשלחו על ידך לבדיקה השליחה מושהית לפרק זמן קצר. באותו פרק זמן כל תמונה שתפתח שעדיין לא נבדה תופיע עם הכיתוב "חריגה".
  • לא כל העמוד טעון

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    425 צפיות
    N
    עכשיו אני רואה שזה ישן מאוד. יכול להיות שהחליפו שרתים והתמונות אין להם איחסון. אולי...
  • קניית נסטיק

8
    1 הצבעות
    8 פוסטים
    797 צפיות
    a0533057932A
    @yair-na [image: 1587307967511-ac30b0e9-9934-403b-adb1-7bbdb348c5cf-image.png]
  • בעיות בהתקנת נסטיק בוינדוס 10

18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    896 צפיות
    a0533057932A
    @yair-na אני כבר לא מחובר למחשב זה אבל תאמין לי שיש לי קצת ניסיון בנושא ואת דברים אלו בדקתי 7 פעמים כולל במצב בטוח ועוד אופציות במחשב זה המחשב מתעקש שלא לזהות את הסטיק הזה ע"י כבל (להתקין מערכת הפעלה שוב לא ניסיתי וזאת מחמת שהמשב לא היה תחת ידי אלא בשליטה מרחוק
  • זום

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    534 צפיות
    B
    @יצחקחק פתוח ואפשר על מחשב תוכל להוריד את התוכנה מפה https://softwares.center/zoom/
  • פקס בנטפרי - נטוויזן

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    590 צפיות
    כ
    @כן-כבודו פניתי לנטפרי והם הפנו אותי לכתובת זו http://forum.netfree.link/topic/4895/פקס-עם-קו-נטוויזין/34 בהצלחה.