• חדשות

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    586 צפיות
    האברךה
    @שמואל-S אמר בחדשות: תגובה: אתרי חדשות ראיתי שבבחירות בניסן היה אפשר לראות את השידור של קול ברמה גם בוידיאו, כמו כן ביוטיוב. ובבחירות באלול לא. רציתי לבקש שבבחירות הקרובות יהיה אפשר. נכון שבאמת היה קצת בעיה במה ששידרו בניסן, אבל רק קצת, ואם זה מה שהיה באלול, היה אפשר גם לשדר. ולכן אם אפשר שבבחירות הקרובות יהיה אפשר לראות, אני יודה לכם מאוד. תודה. וכמו כן מהיום בערב יהיה שידור בקול ברמה עם יקי אדמקר ודוד חכם, כנראה בשמונה, ואני רוצה שיהיה אפשר לראות גם את זה. כמובן בכפוף למקובל, תודה. נא פסק הודעתך בכדי שתובן יותר. לגופם של דברים, הפרסום כאן לא יעזור, המקום לזה הוא במערכת הפניות.
  • iCE

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    627 צפיות
    ש
    אכן, ספק חדש
  • ניתוקים ואיטות מרובה בגלישה .

30
    0 הצבעות
    30 פוסטים
    1k צפיות
    גישה חיוביתג
    @bbn אני אנסה להשיג בימים הקרובים .
  • דיווח על תמונה

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    721 צפיות
    רחמיםר
    @netanel לפעמים הדף בנוי באופן שמתחת לתמונה אחת יש עוד תמונה, ולכן המערכת מזהה שתי תמונות. אתה יכול לדווח דרך הלחצן שכתוב בו: לא הצלחת לסמן וכו', לחצן זה פותח רשימה של תמונות המופיעות בדף, אחת אחת.
  • מאריך לנטסטיק

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    629 צפיות
    N
    תודה לכם, אני ינסה.
  • מה זה אמור להיות ?כתובת אינטרנט משותפת ?...

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    515 צפיות
    אין תגובות
  • אינטרנט כשר למולטימדיה ב KIA

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    528 צפיות
    א
    @אייזיק-3 המומחה למולטימדיות כאן זה @מנתק. נסה ליצור איתו קשר במייל שבדף המשתמש שלו.
  • Bluestacks או תחליף

110
    0 הצבעות
    110 פוסטים
    11k צפיות
    0
    @משוש האם התחליף שפרסמת לבלוסטאקס מומלץ? ניסיתי להיכנס לקישור של התוכנה, אינני מצליח אשמח לקבל מידע עדכני בנושא תודה
  • נטפרי אישי

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    679 צפיות
    dLiveD
    @יצחקחק פניה לפתיחת אתר או תגית, מצריכה נקודות. מקור.
  • לתחליף לבלוסטאקס האם יש תעודת אבטחה של נטפרי

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    513 צפיות
    אין תגובות
  • נושא זה נמחק!

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    86 צפיות
  • המספר של שירות לקוחות

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    566 צפיות
    מ
    @יונתן-הקטן אמר בהמספר של שירות לקוחות: איך אפשר להשיג אותם דרך האתר אם יש לך חשבון בנטפרי אז תוכל לשלוח פניה
  • מרכזייה של 015

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    731 צפיות
    סים כשרס
    הייתי מציע לך לעבור לטריפל סי דרך סים כשר
  • האם רק לי לא עובד פרוג דף הבית של היוצרים החרדים בנטפרי?

24
    1 הצבעות
    24 פוסטים
    9k צפיות
    האברךה
    @Men770 אמר בהאם רק לי לא עובד פרוג דף הבית של היוצרים החרדים בנטפרי?: @האברך ויקיפדיה. לכל המשתמשים ערכים שלא יובאו עדיין למכלול, פתוחים עם סינון (בחלקם). תרבות חיצונית חוסמת גם אתהערכים שלא יובאו למכלול, כך שמוצג דף חסימה. אוקיי. תודה.
  • גוגל תמונות - אין יותר בדיקה של התמונות שם?

5
    2 הצבעות
    5 פוסטים
    662 צפיות
    62626
    @מישהו12 אמר בגוגל תמונות - אין יותר בדיקה של התמונות שם?: @G-rafix אמר בגוגל תמונות - אין יותר בדיקה של התמונות שם?: גם לי זה קרה זה מה שכתבו לי מנטפרי: אנחנו מודעים לבעיה, והנושא בטיפול, אנחנו מקווים שיהיה פתרון בקרוב. כאן מופיע תחליפים ואתרים רבים שבהם אפשר לחפש תמונות. איפה זה "כאן"? @ניקית כאן
  • מדריך לנטפרי

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    685 צפיות
    מרדכימ
    @מטעמים כל לקוח חדש מקבל את זה למייל [image: 1581382161571-7f2b3d64-2a91-4504-8847-6b36124d07a5-image.png]
  • תעודת אבטחה למולטימדיה אנדרואיד 9 ששכחו את הסיסמה

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    505 צפיות
    יונתן הקטןי
    למישהוא יש תשובה ? דחוף! תודה רבה!
  • למה שמים חסימת תמונות גם על אתרים שאין צורך /פרוג למשל ...

18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    1k צפיות
    מרדכימ
    @צדיק-תמים [image: 1581370830281-9a071f23-c7c4-46b5-b419-ae2e39974782-image.png] מקור: נטפרי - דף הבית
  • פתיחת דף נחיתה של SMOOVE

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    834 צפיות
    שלום על ישראלש
    @מישהו12 הנקודות עולות. מי שיש לו חיבור מקבל אותן מתנה כל חודש. פתיחת החשבון היא ללא עלות.
  • איך נטפרי בודקים קובץ שדורש תשלום ?

33
    0 הצבעות
    33 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    @avrech ונראה לך שקובץ אישי משפחתי נטפרי מאשרת ללא סינון ? הרי גם אם זה קובץ משפחתי ש-לך הוא בסדר אבל למישהו אחר זה לא בסדר, אז למה שלא יסננו ?? לנטפרי זה לא משנה קובץ ציבורי או משפחתי, עם זה באינטרנט אז הם מסננים ובודקים, ורק אם זה נשלח באופן פרטי אז הם לא בודקים