• אינטרנט מתנתק 011

ניתוקים תכופים
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    836 צפיות
    סופרס
    @מגיע-גבוה אמר באינטרנט מתנתק 011: יש אפשרות לפי בקשה אישית שלי ניתן גם להחליף כתובת ? אולי זה מה שיפתור את הבעיות. תתקשר ל 011 ותבקש.
  • הפאנעל- Panel

5
    5 הצבעות
    5 פוסטים
    554 צפיות
    DovidStrohD
    [image: 2e07c457c8594dd1147867d298ef34f046153e22]
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    469 צפיות
    מ
    גם אצלי נפתח
  • האתר הראשי קרס??

4
    1
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    541 צפיות
    מ
    זה תקלה זמנית, יש לרענן עד שיעבוד .
  • האם זה נכון ש RL חוסמים את windows update?

28
    0 הצבעות
    28 פוסטים
    1k צפיות
    B
    @sivan22 תדברו עם RL מייל: s@isp.net.il טלפון: 0722132999
  • שגיאת אבטחה בהvpn

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    499 צפיות
    ChocolateC
    @someuser אמר בשגיאת אבטחה בהvpn: @Chocolate שגיאת אבטחה יכולה לקרות בגלל בעיות שלא קשורות לאבטחה, לדוגמא יכול להיות שהאתר הזה חוסם IP ישראלי ולכן שרת הסינון לא מצליח לאמת את התעודת אבטחה שלו. בIP ישראלים אחרים הוא עובד תקין
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    1 צפיות
    אין תגובות
  • 019 האינטרנט זוחל

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    500 צפיות
    אין תגובות
  • התקנת תעודה בטבלאט שעובד על אנדרואיד

9
    1 הצבעות
    9 פוסטים
    774 צפיות
    Y
    קבלתי בשעה האחרונה פתרון, לגלוש עם כרום וזה אכן עובד, כך שאני יכול לגלוש לכל מה שמאפשר נטפרי דרך כרום, כך שעיקר הבעיה שלי נפתרה, אמנם באמת רוב האפליקציות לא עובדות, שבת שלום ותודה.
  • נטוויז'ן + 011 הילכו יחדיו ?!?!?

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    828 צפיות
    מישווומ
    @סופר שמח לשמוע שלך עובד תקין. הקו שלי חדש, ויש לי ראוטר החדש שלהם. ועדיין הכל בלאגן.
  • התקנת תעודה בפלאפון יאנג

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    936 צפיות
    S
    @aiib אמר בהתקנת תעודה בפלאפון יאנג: @sivan22 אמר בהתקנת תעודה בפלאפון יאנג: הקובץ שאתה צריך הוא בסיומת .cert. תוריד [מכאן] זה מיועד עבור אנדרואיד? גם
  • סטיק huawei דגם e5573

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    631 צפיות
    Y
    @קריקטורה אמר בסטיק huawei דגם e5573: חזרתי לחנות שקניתי את הסטיק והם אמרו לי שזה משהו חדש - שהסטיק הזה לא קולט פרטנר. כן, זו בדיחה רדודה של המוכרים, שהם לא יודעים להתמודד (מחוסר ידיעה, אם נדון לכף זכות), אז הם אומרים כל מיני דברים. אם אתה יודע את הדור של הסטיק והתדרים שלו (גם בפלאפונים זה ככה), וגם את התדרים של חברת התקשורת ודור (למעשה דורות זה לא כזה משמעותי בתחום הזה, רק בטלפונים הכשרים) אז אתה יכול לדעת מה מתאים לו. כדאי להשים לב שבעיות כדאי לפנות קודם כל לספקים, הם יותר מומחים מהחנוית וגם יש להם יותר אפשרות לפתרונות. ויישר כח שעדכנת, אחרת לא היינו ישנים בלילה.. =]
  • הגדרת נטסטיק - מה פיספסתי

8
    2
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    723 צפיות
    ב
    תודה לכולם כרגע נראה שהכל בסדר מקוה שימשיך כך. אגב, זה נתון טוב? או שיש מה לשפר? כי נראה לי ש019 באיזור שלי לא קולט הכי טוב למשל אתמול בלילה עשיתי את אותו בדיקה והיה לי קצב הורדה של 4 mbps בלבד [image: 1579066487502-11111111111111111111.png]
  • סרטוני שואה לצפיה ללא חסימה

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    3k צפיות
    3
    @שוחט באתר של יד ושם חלק מהסרטונים פתוחים בנטפרי
  • תעודת אבטחה Microsoft Teams

4
    1
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    747 צפיות
    ElazarFesselE
    הורדתי עכשיו מחדש את קובץ ההתקנה, (התוכנה המותקנת היתה מלפני כחודש...וגם אז ניסיתי להתקין מחדש ולא הועיל) והתקנתי שוב. במקביל פתחתי פניה... אז אין לי מושג עדיין מה סידר את זה, אבל זה הסתדר... עדכון: הפניה קיבלה את הטיקט "טיפול מקצועי", אבל לא החזירו לי הודעה... אז כנראה המקצוענים טיפלו ותיקנו.
  • נטפרי בנקודה חמה

15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    1k צפיות
    S
    לפי מה שאני מבין כעת הבעיה שלך העיקרית היא החיבור למחשב - הוא כותב "לא ניתן להתחבר לרשת זאת", זה לא קשור למה שכתבתי עד עכשיו, שזה פתרון למקרה שהמחשב כן מתחבר אבל אין אינטרנט. הפתרון למקרה שלך הוא לוודא ש: 1.נקודה חמה מופעלת בטלפון 2.אין הגבלה על התקנים שרוצים להתחבר לטלפון (הכל בהגדרות הטלפון>נקודה חמה) 3. הסיסמה מדוייקת. כדאי לוודא שוב ושוב, כי יש לי תחושה ששם הבעיה... 4. ניתן לאפס את המתאם של המחשב ע"י הפעלת מצב טיסה ושוב ביטול מצב טיסה. 5. להפעיל את המחשב מחדש. 6. לבדוק אם אין תוכנת אאוטנט או משהו כזה על המחשב.
  • בעיה עם אתר בנק דיסקונט

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    593 צפיות
    ה
    אם כבר... ברצוני להודות על הנסיון של נטפרי לפתירת התקלה במהירות...
  • עדכון וונידוס 10

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    873 צפיות
    B
    @ההוא-גברא זה כנראה שגיאה או חוסר באיזה קובץ מערכת תנסה לשאול באחד הפורומים של מחשבים אני מאמין שיכולו לעזור לך בזה.
  • 019 מה קרה?

32
    1 הצבעות
    32 פוסטים
    3k צפיות
    A
    אצלי יש חבילה של 15 מגה. בבדיקת מהירות מופיע 11 מגה [העלאה רק 0.05] אבל הורדה של קובץ 80 מגה ארך כ20 דקות. יש בזה הגיון? פתרון? אני ב019 [לצערי עדיין]
  • אינטרנט איטי - מה עושים????

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    1k צפיות
    ה
    אני עדיין בודק, אך ככל הנראה, חלק מהבעיה היה החוט-הכבל. אכמ"ל, אבל לגלישה טובה צריך חוט אמיתי של כבר רשת עם חיבור טוב. גם את הרשת עובדת, עדיין היא יכולה להיות איטית בגלל זה.