• 0 הצבעות
    11 פוסטים
    672 צפיות
    B
    @יצחקחק כן כי יוצא שזה בעצם שתי דברים שונים של RL ושל נטפרי
  • משתמש חדש

5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    601 צפיות
    לחיל אומרל
    @שימחי אתה הראשון ששואל! כולם עושים ואח"כ שואלים
  • אבי בסר ז"ל

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    2k צפיות
    hagai.wH
    @פינחס אמר באבי בסר ז"ל: @שלום-על-ישראל אמר באבי בסר ז"ל: @רוח כולם פה מאותו הכפר?! טלזסטון תהיתי למה השם "ד"ר רפאל בורץ" מוכר לי כל כך...
  • אשכול פרידה מהמשתמש היקר DLive

102
    33 הצבעות
    102 פוסטים
    23k צפיות
    מעלה ומורידמ
    @האברך @dLive לדעתי, הכל תלוי בגישה, ובמה שיש לך לעשות במקום. הישיבה על הפורומים לכאורה היא בעצם בריחה / שיעמום. תכלית, גיחה לחיפוש משהו ענייני לא צריכה להיות מוגבלת בזמנים. התנתקות מוחלטת היא רק לפעמים דבר נכון. אם יש לך צורך פעמיים שלוש בשבוע, כל עוד אתה ממוקד מטרה, ויש לך עוד מה לעשות היום בעולם האמיתי, למה שתיגרר. תכלית אפשר להתפוצץ מכמות המלל שנשפכת. לשבת ולקרוא את שיחות הסרק זה באמת מיותר. באמת אשריך שזכית שנה לעסוק בתורה במסירה ושקיעות. בהצלחה הלאה.
  • מספר טלפון החדש בדף הבית של נטפרי

1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    500 צפיות
    אין תגובות
  • יש לי סמסונג גלקסי האם הסים של נטפרי יעבוד עליו?

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    ElazarFesselE
    @מישהו-מכלולאי נסה לעבוד לפי המדריך הזה. זה אמור להיות פחות או יותר אותו דבר...
  • העלאת תמונות לוורדפרס

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    580 צפיות
    ChocolateC
    שלח פניה בצירוף הקלטה
  • עזרה בהתקנת תעודה באנדרואיד

38
    2
    0 הצבעות
    38 פוסטים
    2k צפיות
    מישווומ
    אני באמצע ההתקנה על המחשב שאלתי פה https://tchumim.com/topic/7745/עזרה-בהתקנה-של-קובץ/3
  • הצעה: שהתוכנה תתקין את כל התעודות אבטחה

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    515 צפיות
    yzahnY
    @לחיל-אומר הנושא נטחן כבר בעבר, לדוגמה פה
  • תוכנת LENOVO VANTAGE עם תמונות נשים בכתבות והמאמרים

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    627 צפיות
    מ
    @רחמים אמר בתוכנת LENOVO VANTAGE עם תמונות נשים בכתבות והמאמרים: @משוש לא אמורים לפרסם ברבים את התקלות שיש בנטפרי, רק לפנות דרך מערכת הפניות, ובדרך כלל הם מטפלים בזה וחוסמים. לכן לא פרסמתי איך להגיע לזה אבל תודה בכל אופן
  • אם יש לי בבית כמה מחשבים שמחוברים לווי פיי מאותה רשת

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    470 צפיות
    yzahnY
    @אלי-ש הסינון על כל הרשת
  • חסימת WINDOWS RT

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    512 צפיות
    A
    לא, אי אפשר. הבוט-לודור סגור לחלונות 8, ומיקרוסופט לא תומך עם חלונות 10 בעד מכשירים הישנים. https://linustechtips.com/main/topic/564308-can-i-install-another-operating-system-on-surface-rt/ https://forum.xda-developers.com/windows-8-rt/rt-development/installing-os-surface-rt-t3394953
  • בעיית התחברות לטלפון נטוויז'ן ב-011

37
    0 הצבעות
    37 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    @3-פינות אמר בבעיית התחברות לטלפון נטוויז'ן ב-011: @משוש אמר בבעיית התחברות לטלפון נטוויז'ן ב-011: @zeevgros אמר בבעיית התחברות לטלפון נטוויז'ן ב-011: @משוש עובד מצויין מניסיון של הרבה חיבורים כאלו @aiib אמר בבעיית התחברות לטלפון נטוויז'ן ב-011: @משוש אצלי עובד כמה קווים כאלו ללא תקלות בחיבור ביניהם [אולי בעיות ב019 אבל בלי קשר לנטווזין..] אני עשיתי בבית על אותה תשתית ואותה מספר בבית ספק ותשתית של 019 ושיחות של נטוויז'ן ברגע שהכנסתי את שני הראוטרים לא היה חיבור לאינטרנט הייתי צריך להשתמש בראוטר של נטוויז'ן גם בשביל 019. מישו מכיר אופציה של השתמשות בשני ראוטרים על אותו מספר ותשתית. (פשוט המחשב והאינטרנט בחדר אחד והטלפון בחדר שני) יש לי בשבילך פיתרון אחר אבל הוא מצריך ידע טכני. ביצעתי אות בעצמי כמה פעמים. תחבר במקום אחד את האינטרנט ואת המתאם שיחות, תפתח את המכסה של השקע טלפון אמור להיות שמה כמה צמדים של חוטים בדר"כ מה שבשימוש זה הכחול-לבן, תחבר לצמד אחר חוט טלפון (או שתחבר ליציאה נוספת של שקע ותחבר אליה חוט) ואותו תחבר ליציאה של הטלפון במתאם שיחות. עכשיו תיגש לארון תקשורת של הדירה ותאתר את הכבל שמחובר לאינטרנט ותחבר לצמד שחיברת לו את הטלפון את החוטים של היציאות האחרות, שים לב פה אתה תחבר לחוטים שעד עכשיו היו מחוברים לקו הרגיל ולא לצבע שהשתמשת בו, אחרת אתה תצטרך לפתוח את כל השקעים שתרצה להשתמש בהם. מסובך לי תודה
  • עזרה בהגדרת המייל

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    531 צפיות
    ליכטל
    @מגיע-גבוה תשאל באחד הפורומים המוצעים בצד שמאל.
  • היפרלינק לא עובד במחשב שלי, האם זה קשור לנטפרי?

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    633 צפיות
    Y
    @חוות-דעת ותיקון לאופיס?
  • אתר הבית נטפרי לא עובד

2
    1
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    480 צפיות
    מ
    @מ-פינחסי עובד
  • נעילה לאינטרנט, לא מחשב

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    493 צפיות
    B
    @רמיזא תפתח פרופיל חדש באיזור האישי ותעשה את כל האתרים במערכת על סגורים [image: 1579708151855-a44fa7c0-1125-4d0f-87bc-cbf05a0f3781-image.png] ושהילדים משתמשים במחשב תשנה את פרופיל לפרופיל החדש [image: 1579708220390-eaee3d06-6c21-4527-a22d-c151062d5c17-image.png] צריך גם לזכור לשמור אחרי זה...
  • האם ניתן לשלוח את הסרטון לבדיקה ?

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    576 צפיות
    ליכטל
    @מעמד אפשר לשלוח כל קישור של ג'מבו מייל.
  • אתר של RL

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    934 צפיות
    י
    @מרדכי אמר באתר של RL: @אורי האתר הזה http://www.isp.net.il/ חזר לפעול אני רואה שיש להם שם וואי פרי לטבלט לכל דורש? יכול להיות?
  • תעודת אבטחה בWINDOWS RT

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    638 צפיות
    חזקח
    @Chocolate תודה רבה! משום מה הייתי בטוח שזה לא יצליח. אבל ניסיתי וזה כן עבד. כדאי לעדכן את זה בוויקי.