• נסטיק EZE 190 חיבור ל019

9
    2
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    603 צפיות
    ז
    אבל המקש APPLIY נשאר לא זמין ואז הוא קופץ שוב פעם לפרופיל NULL מה עושים
  • השכרת נטסטיק של נטפרי

4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    725 צפיות
    dLiveD
    @המוצלח למה לפתוח עוד אשכול? פתחת כבר אחד יום קודם.
  • מה לעשות? יש לי צורך בוואצפ

18
    1 הצבעות
    18 פוסטים
    6k צפיות
    charosetC
    בנושא זה רציתי לציין שהיות ואני משתמש עם וואטסאפ על המחשב ורציתי בכל מאודי להצטרף לשורות לקוחות נטפרי, התקשרתי לסים כשר ומרתי להם שאני רוצה להתחבר דרכם ואני צריך וואטסאפ אז הנציג שאיתו דיברתי אתמול כמדומני שקוראים לו פיני אמר לי שקודם אבדוק מול נטפרי לפני שאני סוגר על חבילה כי הוא לא יכול לקחת אחריות שיפתחו לי. נכון שאני לא לקוח בנטפרי כי לא אישרו לי וואטסאפ אך אני מאוד מרוצה שאמרו לי את זה קודם סיום העיסקה וממנו ילמדו וכן יעשו כל המשווקים
  • החבילה נגמרת מהר

44
    0 הצבעות
    44 פוסטים
    2k צפיות
    charosetC
    כפי מה שידוע לי שבחברת "סים כשר" חוסמים מלכתחילה את העדכוני ווינדוס היות ולקוחות שיש להם חבילות קטנות לא ידעו ופשוט נפח הגלישה שלהם הלך ונגמר מבלי ידיעתם ואז מתקשרים לחברה ואומרים לא ידעתי, אז מי סופג את זה? ברור שלא הלקוח אלא הספק ולכן חסמו את זה, אך מי שבכל זאת מעוניין בכך פונה לנטפרי או לסים כשר והם שולחים במייל קישור שפותח את העדכונים.
  • התחברות לאינטרנט ביתי בלי מודם אלחוטי

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    881 צפיות
    a0533057932A
    @netanel לחיבור הUSB
  • להטמיע טופס חיפוש של גוגל עם סינון של נטפרי באתר שלי

7
    1 הצבעות
    7 פוסטים
    599 צפיות
    dLiveD
    @אייל-הסופר אולי מי שמכר לך את הטאבלט נחסם גם משם...
  • איכות וידאו

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    833 צפיות
    dLiveD
    @netanel זה מועיל שתקבל תוצאות של מה שחיפשת דווקא מיוטיוב, ולא מכל רחבי המרשתת. אבל כמו שכתבת - זה עובד רק ל-3 דפים של תוצאות.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    578 צפיות
    נטפריסנ
    מישהו עם גישה למחשב שלך או מישהו עם חשבון מסונכרן לגימייל שלך הוסיף הרשמה להודעות מהאתר המצויין. כנס לכרום, והדבק את הכתובת הבאה בשורת הכתובת: chrome://settings/content/notifications לחץ על אנטר. בחלון הנפתח הסר מהאיזור "זה בסדר" את האתר המצויין.
  • תעודת אבטחה אנדרואיד

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    623 צפיות
    M
    @מ-פינחסי תבדוק באמצעות האפליקציה הזו https://root-checker.en.uptodown.com/android/download
  • שאלה: האם הספקיות מרשות בחוזה למי שיש סים - להשכירו ?

3
    2 הצבעות
    3 פוסטים
    613 צפיות
    WWWW
    @loters אמר בשאלה: האם הספקיות מרשות בחוזה למי שיש סים - להשכירו ?: כמו כן בנייח בנוגע לכל החנויות אינטרנט וכו' - שבעצם משכירים לך שימוש באינטרנט (נכון שגם כרוך בזה מחשב אבל החיבור לנט זה חלק בלתי נפרד מזה) בחנויות בד"כ זה שימוש עסקי בלי קשר, והם מודעים לזה. לדוגמה בבזק זה בזק עסקי.
  • שאלות בהידברות

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    505 צפיות
    סופרס
    @netanel אמר בשאלות בהידברות: מדוע מדור השאלות בהידברות חסום? התשובה מופיע בדף החסימה. לחץ כאן כדי ללמוד על אתרים המכילים תוכן בנושאי יהדות שנחסמים בנטפרי
  • קבצי pdf לאחר הסינון נפתחים מהסוף להתחלה. יש פיתרון???

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    510 צפיות
    א
    @אני-העבד מרכז הפניות.
  • בזק או הוט?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    638 צפיות
    א
    @יעקב-ישראל אמר בבזק או הוט?: @מישווו אני מרוצה מאוד מהוט המינוס הגדול שלהם זה הפסקות חשמל אזוריות שאז נופל הרשת יש גם 200 מגה
  • נטפרי VPN ניתן להסרה?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    535 צפיות
    ר
    @מ-פינחסי שכוייעח!
  • מקבצי הומור בהידברות נחסמו?

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    2k צפיות
    לחיל אומרל
    @אבק נפתח
  • חיבור קווי ב019

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    929 צפיות
    B
    @יצחקחק אז אולי משהו השתנה אצלם אני לא ממש יודע.. תנסה לראות אולי עוד חברות כי אם הם נותנים את זה רק עם האינטרנט שלהם זה לא טוב לך כי הם לא עובדים עם נטפרי ולא ניתן לקבל מהם יוזר לנטפרי..
  • וידיו טוב קרס?

2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    2k צפיות
    א
    @יאיר-מן אמר בוידיו טוב קרס?: כשאני מנסה להכנס לוידיו טוב אני מקבל הודעה שהו לש שולח נתונים גם לי זה קורה לפעמים
  • איך מורידים סרטון מיוטיוב

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    675 צפיות
    משרדימ
    @zeevgros זה לא עובד בנטפרי כמובן.
  • יד 2

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    531 צפיות
    Y
    לי נפתח. כנראה קשור להגדרות סינון שלך..
  • מהירות גלישה ב019 סלולארי

15
    1
    1 הצבעות
    15 פוסטים
    2k צפיות
    Y
    @ari62 אמר במהירות גלישה ב019 סלולארי: ממש יפה! זה תמיד כך? איזה נטסטיק? לא זה ממש לא תמיד כך. הנה כעת אני באזור אחר בירושלים והתוצאה שונה לגמרי... [image: 1575573354973-ebbf7109-f088-4fe2-988e-d39573f12cad-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%94.png]