• נטסטיק zte mf831 מחשב לא מזהה בכלל

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    838 צפיות
    M
    אם יש לך ווינדוס 10 תנסה את זה: https://support.microsoft.com/he-il/help/4028430/windows-10-use-a-fix-it-tool
  • כשמתקינים נטפרי צריך למחוק הקאש

1
    7 הצבעות
    1 פוסטים
    552 צפיות
    אין תגובות
  • 0 הצבעות
    16 פוסטים
    868 צפיות
    י
    @bbn אמר בא"א להתקין תעודת אבטחה כי המחשב נעול למייקרוסופט APP בלבד א"א לשנות כי אין רשת כי אין אבטחה: @ישראל-ישראל-ישרא בהצלחה! תכלס באתר של נטפרי בהתקנה ידנית של תעודות אבטחה הצלחתי שכוייח
  • לימוד נדל"ן און ליין

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    606 צפיות
    טרוצערט
    תשלחו פנייה למרכז הפניות באופן כללי הסרטונים נפתחים רק לאחר בדיקה שאכן זה מתאים למדיניות נטפרי. ולא נפתחים מראש בצורה גורפת ללא בדיקה
  • נושא זה נמחק!

1
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    5 צפיות
    אין תגובות
  • האם חל שינוי בגוגל דרייב

4
    1
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    679 צפיות
    ליכטל
    @הקטן נטפרי מסתובבים כאן, הם יושבים במערכת הפניות.
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    659 צפיות
    הקטןה
    @a0533057932 אמר בבענין טאבלט בעל כניסת סים שאינו מתחבר כלל ע"י הסים של נטפרי: @יהודי-מאמי נתחיל מא ב הדלקת נתונים סלולרים? שלב ב': האם מוגדר APN של נטפרי? (לפעמים יש APN אוטומטי של סלקום או אורנג וכו' אבל זה אמנם כאילו מחובר לרשת ויש סמל של G4 אבל לא תהיה גלישה כי זה לא מחובר ל APN של נטפרי)
  • andy תעודת אבטחה

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    600 צפיות
    a0533057932A
    @מ-פינחסי הקלטת תעבורה ניסית?
  • 🔖 סימניה: ריענון תמונות

86
    1
    17 הצבעות
    86 פוסטים
    6k צפיות
    צדיק תמיםצ
    @Men770 @shraga אמר ב סימניה: ריענון תמונות: מחיפוש קצר ברשת (לא נוסה במעבדה): 2. יש אפשרות למתכנתים להמיר בקלות תוסף כרום לתוסף המותאם לפיירפוקס.
  • האם פורום לתורה שייך לנטפרי?

נעול
    13
    1 הצבעות
    13 פוסטים
    752 צפיות
    ליכטל
    @איש-טוב יוזמה פרטית.
  • lenovo vantage

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    858 צפיות
    צפוני אבודצ
    @elisha אמר בlenovo vantage: @צפוני-אבוד זה כן פתוח. אני קבוע מוריד את התוכנה הזאת דרך הקישור הנ"ל וזה מפנה לחנות מיקרוסופט ונפתח. ובחנות אפי' אם אתה רואה שגיאה תלחץ למעלה בצד ימין בתפריט על "הורדות ועדכונים" ותראה שזה כן עובד. למרות שלפי הזכור לי בanywhere זה לא נפתח רק ברשת אורגינלית של נטפרי. תודה, פעם לא עבדו לי ועכשיו עובד.
  • וויפרי עושה בעיות בגלישה

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    563 צפיות
    A
    @להתעמק אמר בוויפרי עושה בעיות בגלישה: היה לי עכשיו בעיות גלישה, כמו שג'ימייל כתב לי שגיאה זמנית ולא נפתח, כמו"כ רציתי לצפות בקובץ pdf באתר מסוים ולא הצלחתי, משום מה החלטתי לעשות איתחול וויפרי, וכל הבעיות הפסיקו, האמנם יכול להיות קשר ביניהם? לא קשור לוייפרי!!! קורה בזמן האחרון הרבה בלי קשר לוייפרי
  • מכירים את הנטסטיק הזה?

25
    1
    0 הצבעות
    25 פוסטים
    1k צפיות
    a0533057932A
    @אני-העבד זה אותו סטיק והוא לא חייב להיות במחשב הוא יכול להיות מחובר למטען USB ולהתחבר למחשב דרך וויפי
  • האם נטפרי יכולה לסנן אתר שהגישה אליו עם סיסמה ?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    661 צפיות
    א
    @bbn אמר בהאם נטפרי יכולה לסנן אתר שהגישה אליו עם סיסמה ?: @yzahn אמר בהאם נטפרי יכולה לסנן אתר שהגישה אליו עם סיסמה ?: נראה לי שיש הגדרה שמאפשר גם סינון תמונות כן יש אפשרות לסינון במקומות עם סיסמא כמו במייל למשל כדי להגדיר את זה יש ללחוץ על זה בהגדרות הסינון:[image: 1574773344280-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%A9%D7%9D.png] ואחרי זה לשמור כמובן.. תודה עזרתם לי מאוד
  • מערכת לפתיחת אתרים בנטפרי מישהו מכיר ?

נעול
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    585 צפיות
    nigunN
    @אינטרנט א. הכותרת לא כל כך ברורה כי אתה לא מחפש לפתוח אתר בנטפרי אלא מחפש פלטפורמה חינמית לבניית אתרים שפתוחה בנטפרי ב. אתה יכול לשאול באחד הפורומים שמופיעים כאן בצד ושם יתנו לך מענה יותר מקצועי כי שם מסתובבים כל היום בוני אתרים וכו' (במקרה הזה נראה לי שתחומים ופרוג יותר מתאימים) וכמובן תשתדל לכתוב מה בדיוק השאלה שלך
  • בעיות גלישה בסמארטפון שיאומי על אף התקנת תעודה

74
    1 הצבעות
    74 פוסטים
    8k צפיות
    yzahnY
    @אינטרנט למה אתה מספים?
  • תיוג אתר עולה נקודה?

49
    0 הצבעות
    49 פוסטים
    3k צפיות
    ה
    ב"ה, עדכון מהרגע: מבוטל בקרוב ממש. תודה נטפרי!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    5 צפיות
    אין תגובות
  • נטפרי לא נותן לי לפתוח חשבון הדרייב שלי

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    1k צפיות
    ליכטל
    @אינטרנט http://forum.netfree.link/post/76889
  • מעונין להיות בטוח - מה זה בדיוק וייפרי

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    653 צפיות
    ChocolateC
    @אינטרנט אמר במעונין להיות בטוח - מה זה בדיוק וייפרי: @מעמד אמר במעונין להיות בטוח - מה זה בדיוק וייפרי: @אינטרנט אנדרואיד ? זה לא מתאים עליו אתה בטוח אז מה יש מצב שהחסימה נופלת ..? לא, בגלל שאין לך חסימה