• 0 הצבעות
    42 פוסטים
    2k צפיות
    YK תקשורת כשרהY
    @yzahn מה שכן צריך לדעת הוא שלהפריד לפי URL ולא לפי דומיין מצריך פענוח של התעבורה מוצפנת, מה שאולי לא יתאים לצרכיך. מה זה אומר, ולמה נראה לך שלא יתאים
  • שימוש בנטפרי עם לינוקס אובונטו

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    אבייא
    אני משתמש מזה תקופה עם מס' הפצות לינוקס כמו טיילס, אובנטו, קאלי, ועוד כמה לפי הצורך... לא זכור לי שנתקלתי בבעיה בגלל נטפרי...
  • סימים לחו"ל בסינון נטפרי

20
    0 הצבעות
    20 פוסטים
    1k צפיות
    YK תקשורת כשרהY
    @סים-כשר אשמח אם תיצור איתי קשר במייל שבחתימה
  • הטבה מיוחדת ללקוחות סים כשר בסלקום

1
    6 הצבעות
    1 פוסטים
    532 צפיות
    אין תגובות
  • תקלה חמורה בנטסטיק E8732H-608.

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    655 צפיות
    יעקב ישראלי
    @shlomo אתה בטוח ? הנורות הבהבו ? לך לאחריות
  • שינוי כתובת אתר

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    497 צפיות
    dLiveD
    @לחיל-אומר אני לא בטוח לגבי המדיניות, אבל נדמה לי שלא, לפחות אם יש לו את הפניה הראשונה. לא נראה לי שזה שונה בהרבה מתת-דומיין/שפה שונה/תמונות באחסון שונה מכתובת האתר, שלזכרוני אין צורך בנקודה עבורם.
  • הסרת תוכנת WIFREE

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    א
    ואם במקום הוויפרי מתקינים אאוטנט צריך לשלם 100 ש"ח
  • מצלמות IP

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    2k צפיות
    שלום על ישראלש
    @100 זו לא מצלמת IP, אלו מצלמות חוטיות רגילות המתחברות לDVR ואין סיבה שלא יעבוד בנטפרי כמו שכתבו לך בשרשור השני. [ המצלמות הללו נראות מאוד איכותיות]
  • מצלמות אבטחה

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    2k צפיות
    a0533057932A
    @100 אני אסביר בנוגע למצלןמות אבטחה יש שני סוגים סוג א' מצלמות קוויות סוג ב' מצלמות IP (אשר מגיעים גם בצורה אלחוטית ההבדל העיקרי הוא כזה בעוד מצלמות רגילות מצריכות מכשיר (הנקרא DVR) מצלמות IP מתחברות לאפליקציה או תוכנה הDVR הינו מכשיר אשר יש בתוכו דיסק קשיח שעליו נשמרים ההסרטות לצורך צפיה בהם יש שני אפשרויות א' לחבר מסך לDVR ב' לחבר את הDVR לרשת בעת חיבור לרשת אין הכוונה שצריך אינטרנט אלא גם רשת פנימית טובה לכך (וזהו שכתבתי ראוטר פשוט) ולאחר שחיברנו את הDVR לרשת ניתן לצפות בהסרטות וכן להגדיר הגדרות שונות אף מהמחשב עד לנקודה זאת אין שום קשר לנטפרי יש שלב נוסף שהוא צפיה במצלמות מחוץ לבית כלומר כאשר אתה נמצא במשרד ורוצה לראות מה קורה בבית בשביל זה יש לחבר את הDVR לרשת אמיתית ובכזה מצב מומלץ מאד לקחת מהספק IP קבוע (נ.ב. לא מומלץ כלל וכלל סים עקב הכמות הגדולה של הגלישה אשר מתבזבזת כל פעם שמתחברים למצלמות) נטפרי לא חוסמת את התעבורה המשמשת לחיבור למצלמות ובמדה ויש חסימה ע"י הקלטה למרכז הפניות היא אמורה להיפתח במדה ואתה מתכוון למצלמות IP מצלמות אלו אמורים להתחבר ישירות לראוטר ולכאורה ללא ראוטר לא יהיה ניתן לצפות במצלמות כלל וכלל מצלמות אלחוטיות אין לי ניסיון איתם אולם בטוחני שיש כאן בפורום אנשים המבינים בנושא ואם לא יש בפורום תחומים או פרוג
  • תמיכת סימים של מייל בלבד בעדכוני אנטי וירוס

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    540 צפיות
    חכםח
    עכשיו מובן כל חברה לגופה על איזה חברה מדובר ?
  • עדכוני ווינדויס 10

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    חכםח
    @יעקב-ישראל אמר בעדכוני ווינדויס 10: כי לי לא עזר כלום (RL) עד כמה שידוע לי זה לא אמור לעזור ללקוחות RL זה סה''כ מבטל את החסימה שסים כשר עשו על העדכונים
  • איך מכניסים תמנת פרופיל בנטפרי?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    532 צפיות
    צדיק תמיםצ
    לא אשם. זכאי לעזור לי...
  • נושא זה נמחק!

38
    1
    2 הצבעות
    38 פוסטים
    822 צפיות
  • תוכנת wifree

נעול
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    1k צפיות
    י
    @shraga זה כבר חורג מגבולות הפורום הזה שנועד רק לעניינים הקשורים ל"נטפרי". תתייעץ שמה https://tchumim.com , ישמחו לעזור לך. אוקיי, אז אם יהיה למישהו עוד רעיון (בפרט מנסיון) עד שאנסה את הרעיון הקודם אשמח לשמוע. תודה
  • נטפרח אניוור

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    529 צפיות
    ChocolateC
    https://netfree.link/wiki/נטפרי_אניוואר_2
  • בדיקת מהירות אינטרנט

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    628 צפיות
    לחיל אומרל
    @יהודה-1 תעשה הקלטת תעבורת רשת ותפנה למערכת הפניות
  • בענין ההדרכה להגדרות הנטסטיק

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    483 צפיות
    מ
    @shraga אבל לעיל כתבת שתכניס לויקי מדריך לפי דגמים ספציפיים ! להתקנת נטסטיקים לפי דגמים ספציפיים,
  • שידור חי ממירון

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    833 צפיות
    גיא שירריג
    הרגע בדקתי עובד מצויין קישור לאתר שלהם https://www.c-live.co.il/אתרא-קדישא-מירון-מעמד-נורא-הוד-בראשות/#
  • עבודה במנבס בסינון נטפרי

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    643 צפיות
    חסידישח
    אמת ויציב, החל מינואר 2019 הדיווח דרך האתר ואין צורך בשום התחכמויות
  • כרום

נעול
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    527 צפיות
    ליכטל
    @455 כאן זה פורום נטפרי, פנו לפורומים המתאימים לכך (ראו לשונית בצד שמאל).