• אזהרה ללקוחות הוט

100
    1 הצבעות
    100 פוסטים
    9k צפיות
    א
    @יעקב-ישראל גם אני מצטרף
  • אתרים חסומים

4
    2
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    424 צפיות
    A
    אני לא חדש בנטפרי וכעת ראיתי שבנדלן זה פתוח לגמרי(אולי רק הלשונית של נדלן) https://www.calcalist.co.il/real_estate/articles/0,7340,L-3762204,00.html
  • הגדלת טווח קליטת אינטרנט

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    450 צפיות
    ש
    @olam https://ksp.co.il/?uin=54750
  • הודעה ואזהרה אודות 'פרטי חסימה' של הרובוט

40
    33 הצבעות
    40 פוסטים
    3k צפיות
    M
    @אברך תודה על ההערה, אמנם כוונת הדברים לא הייתה כפי שהבנת, אך מכיון שניתן להבין כהבנתך, שיניתי את הניסוח.
  • לקוחות 5 ג"ב פרטנר סים כשר

2
    7 הצבעות
    2 פוסטים
    463 צפיות
    סים כשרס
    ב"ה נראה כרגע שאנחנו אחרי פתרון התקלה ומקוים שבעז"ה כל לקוחותינו יכולים להמשיך להשתמש במהירות סבירה תודה רבה על הסבלנות ונשתדל להמשיך לתת את השירות הטוב ביותר במידה ויש מישהו שעדיין לא נפתרה לו הבעיה מוזמן לפנות לשירות הלקוחות הרבה הצלחה
  • פורום "אוצר החכמה"

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    ארגנטיניא
    @חזק אמר בפורום "אוצר החכמה": @ארגנטיני אני מעוניין ליצור איתך קשר. איך אפשר? bh058323@gmail.com
  • תוכנה מחנות האפליקציות של מיקרוסופט - יש דרך להוריד?

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    474 צפיות
    משרדימ
    @WEB-developer מורדים לך בשירות גוי של אינטרנט.
  • סקייפ

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    446 צפיות
    shragaS
    @אלי-TZA לא ממש קשור לנטפרי... אך ראה כאן
  • שאלה לגבי אתר פריפיק

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    9k צפיות
    מ
    @חים מה זה קשור לקוקיז? נטפרי עדיין לא סיננה את זה? אגב, @שוואנצון מי מחפש תמונות של דלעת? ברור שאתה יחידי בזה!
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    642 צפיות
    נטפריסנ
    הכי טוב להסיר את התכונה, להוריד את החדש ולהתקין. אח"כ יש להריץ שוב את תוכנת התקנת התעודה של נטפרי וזהו.
  • איך עובד תשתית?מה משלמים מישהו יכול להסביר?

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    598 צפיות
    יהושע ב.י
    שלחתי להם ולעוד רבים. אבל אתה רואה שהם לא עושים לפי ההוראות שלי. אם הרבה יפנו זה יכול לעזור.
  • אתר MY POST של דואר ישראל

דואר ישראל אבטחה אישור אבטחה
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    947 צפיות
    ש
    אצלי עובד.
  • הבדלים בין ספקים בחבילות עם תשתית?

29
    0 הצבעות
    29 פוסטים
    1k צפיות
    א
    @edb1997 ראיתי דף אחד ןכל מה שהוא כותב לא היו אצלי לדוגמא: הוא אמר שכמה שבועות לו היה לא אינטרנט ואצלי כן יש ומה אכפת לי אך האתר שלהם נראה
  • בירור לגבי סמרטפון של נתיב

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    671 צפיות
    מ
    @חים הוא קורא את מה שכתוב למעלה בשוא או בסגול. צריך להסביר לו שצריך לקרוא את האות ל בפתח, שאז הכוונה לסינון של נטפרי
  • כשצריך לפרגן אז אסור שלא לפרגן...

8
    18 הצבעות
    8 פוסטים
    658 צפיות
    B
    תודה הכל הסתדר ב"ה ועובד היטב. שוב תודה רבה ל @shraga ולרותי ולכל מי שעזר. אתם מקצועיים ומהירים וזכות גדולה לכם. אשריכם ויישר כח גדול.
  • עידכונים בנוגע למערכה המשפטית

נעול
    6
    90 הצבעות
    6 פוסטים
    19k צפיות
    magicodeM
    לאחר דין ודברים. רשם הפטנטים החליט. לחייב אותנו להפקיד ערובה של 30,000 במקום 100,000 כפי שהם דרשו. העורך דין שלנו הגיב לכל טענותיהם. ועכשיו ממתינים לשלב הבא. השלב הבא זה חקירה של שני הצדדים אצל הרשם. ואחרי זה כל צד מגיש סיכום לרשם על החקירה הזאת. ואחרי זה הרשם נותן החלטה.
  • סים לא של נטפרי וספק בחיפה

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    490 צפיות
    א
    @548499758 צור קשר במייל
  • תוסף חשוב למג'יקוד

19
    12 הצבעות
    19 פוסטים
    5k צפיות
    5484997585
    תודה רבה! כבר השתמשתי ונהנתי , תוכנה מעולה בכללי , ועכשיו עוד יותר. הצעת שיפור שלי : שתהיה אפשרות לראות הסטוריה של העלאות (אפשרי רק בשלושת הימים האחרונים) ולראות אם הורידו וכמה זה למקרה שהלינק נאבד.
  • אני אשמח לעזרה לגבי חסימה

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    423 צפיות
    משרדימ
    @אלמוג1 תנסה לפנות למערכת הפניות. פניה מפורטת + צילום מסך של הבעיה + הקלטת תעבורת אינטרנט.
  • וירוס לא מוכר

93
    0 הצבעות
    93 פוסטים
    34k צפיות
    מנתקמ
    @שואף אמר בוירוס לא מוכר: @5566NEWbrs ראיתי במהלך השרשור שהצעת לשלוח את התיקייה של הוירוס אשמח שתשלח לי את זה. אני זקוק לדעת את השמות המדויקים של הקבצים של הוירוס הזה. תודה רבה תקח את כל השמות מכאן תיקון הכללי v7.ZIP