• סקר: על איזה סוג תוכן שלילי אתם מדווחים לנטפרי

72
    5 הצבעות
    72 פוסטים
    5k צפיות
    אשר כהןא
    @margalit אמר בסקר: על איזה סוג תוכן שלילי אתם מדווחים לנטפרי: @אשר-כהן אמר בסקר: על איזה סוג תוכן שלילי אתם מדווחים לנטפרי: @אשר-כהן אמר בסקר: על איזה סוג תוכן שלילי אתם מדווחים לנטפרי: אני חושב 3 את האמת במחשבה שניה לא הייתי מדווח כלום הייתי בוחר -1 . ?? גם אם היית רואה משהו שבוודאי יכול להזיק???? חס ושלום דבר שיכול להזיק לגולשי נטפרי או תמונה שהיא לא בסדר הייתי מדווח אבל חומר טוב ומשובח שיכול להועיל לגולשי נטפרי[ולצערי זה נחסם] והוא בסדר גמור אז לא הייתי מדווח
  • בעיות בפתיחת וידאו טוב

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    684 צפיות
    5
    @someuser זה קורה כאשר מגדירים בתיבה 'מציג n תוצאות מתוך 30' מספר שלילי (מינוס). בכניסה הבאה לאתר לא יוצגו תוצאות בחיפוש. מחיקת הקוקיס פותרת (ולא מחיקת הקאש)..
  • דרוש לקוח של X2ONE עם רצון טוב..

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    577 צפיות
    א
    @סופר @margalit תודה רבה!
  • יצירות קלאסיות בנטפרי

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    3k צפיות
    חכםח
    @margalit אמר ביצירות קלאסיות בנטפרי: כל היצירות שחיפשתי היו חסומות, שלחתי חלק לבדיקה אשמח אם תוכל לצרף לי קישורים שפתוחים מה הכוונה קישורים ? יש לי פשוט סימנייה עם הרבה יצירות שפתוחות בנטפרי חיפוש פשוט בגוגל יוטיוב באך או יוטיוב מוצארט וכו וכו ומה שנשאר זה סה''כ לאסוף את כל הטוב
  • דרושים ב"נטפרי" ?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    4k צפיות
    ליכטל
    @balance https://netfree.link/wiki/משרות_בנטפרי זה מתעדכן מפעם לפעם.
  • משנת יוסף

5
    1
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    2k צפיות
    מרדכימ
    הדומיין אצלם בוטל ומשום כך זה לא עבד היום כמו שצריך כעת זה כבר תוקן
  • בנדל של בזק עם RL

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    1k צפיות
    לחיל אומרל
    @ronbad סה"כ 127 בנדל 15 מגה עולה 80 שח פלוס נטפרי 95, לא חבל?
  • לאפשר את האתר wikihow

2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    510 צפיות
    Z
    @hagai-w אתה צריך ליצור קשר עם מרכז הפניות. כאן זה לא המקום, ואין מי שיכול לעזור לך כאן.
  • אפשרות לשמוע לשירים יהודיים ב- Spotify

10
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    Z
    @ykosbie אמר באפשרות לשמוע לשירים יהודיים ב- Spotify: @shraga @yzahn בעיה הטכנית בזיהוי השיר או בסינון האתר? יש היום כמה תוכנות המאפשרות לזהות שיר כגון "Shazam", "SoundHound", או "Midomi". אולי אפשר לעשות מאגר מידע של שירים טובים ולזהות כל שיר ב-Spotify. וואו!!! אני קורא את זה ונפעם! לא ידעתי שנטפרי כבר סיימו לפתח כל כך הרבה דברים והדבר היחיד שנשאר להם זה לפתח סינון לשמיעת שירים חסידיים בספוטיפי,ולפתח מאגר לשירים חסידיים. (כאילו שחסרים אתרים בהם אפשר לשמוע שירים.) ועכשיו ברצינות, השתגעתם? משעמם לכם? וסליחה על העוקצנות, אבל זה מטריף אותי...
  • תעודות אבטחה מערכת הפעלה אובנטו

4
    1
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    589 צפיות
    WWWW
    @yzahn אמר בתעודות אבטחה מערכת הפעלה אובנטו: sudo apt install curl מיותר... @מתמחה-במחשבים אמר בתעודות אבטחה מערכת הפעלה אובנטו: root@name:~#
  • עזרה בווטסאפ

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    529 צפיות
    9579
    @brt זה לא מותאם ל32 ביט יתירה מכך בכדי להריץ מכונה וירטואלית נדרשים משאבים אך מערכת הפעלה 32 ביט לא מסוגלת לנצל מעבר ל4 GB RAM ממליץ להעביר את הדיון לאחד מהפורומים המוזכרים בצד שמאל מאחר ואין קשר כעת בין הנושא לבין נטפרי.
  • ביטול עידכון אוטמטי בוונדוס 10

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    635 צפיות
    מ
    תודה לכולם אני אבדוק
  • בעיה להיכנס לאתר פרוג

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    597 צפיות
    A
    @יעלה אמר בבעיה להיכנס לאתר פרוג: תודה... אבל איך נכנסים לשינוי ההגדרות? איפה זה נמצא? ממש תודה... נכנסים להגדרות של האנטי וירוס (ע"י לחיצה על הסמך של הESET ושם האופציה החמישית). בחלון של ההגדרות למטה יש אופציה שנקראת הגדרות מקדמות ומשם לפי הנ"ל.
  • הכשרת טאבלט

13
    1 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    מנתקמ
    א. המכשיר המדובר הוא אנדרויד 4 ולא צריכים להתקין את התעודה עם רוט ולהשתילו במערכת. ב. בשביל לבטל את הוייפיי לחלוטין לא חייבים רוט יש דרכים אחרות. ג. מה שנכתב לעיל שנטפרי לא תומכת אפלקציות ואנדרויד ולכן לא הכל עובד - אמת אבל ניתן לעשות הקלטה ולשלוח בקשה לפתיחה.
  • חסימה לאתר בגלל התראת מתוכנת אנטי וירוס

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    601 צפיות
    A
    @זהב-זהב אמר בחסימה לאתר בגלל התראת מתוכנת אנטי וירוס: נחסמה לי הגישה לפורום פרוג, אני ממש חייבת להתחבר יש לי עבודה דחופה, קפצה לי התראה מהאנטי וירוס ששואלת האם לאפשר או לחסום ובטעות חסמתי ועכשיו בכל נסיון כניסה לאתר פרוג אני מקבלת הודעה "אתר זה לא יכול לספק חיבור מאובטח " מישהו יודע איך פותרים את זה ???? @shraga אמר בחסימה לאתר בגלל התראת מתוכנת אנטי וירוס: אני חושב שזה יעזור לכם. לי זה עזר היום עם הבעיה הזאת בדיוק.
  • סרטונים שלא עובדים אחרי הורדה ב-videownload

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    602 צפיות
    א
    בס"ד תודה לכל המגיבים (לא היה לי גישה כמה ימים, אבל גם לא קיבלתי מייל הודעה על תגובה בפוסט למרות שסימנתי לקבל, לתשו"ל טובי הלב שעוזרים ומפתחים כאן). @ליכט אמר בסרטונים שלא עובדים אחרי הורדה ב-videownload: @אר אתה עובד על מחשב פרטי או ב'חנות עמדות מחשבים' ? מותקן אולי על המחשב תוכנת וידאוף ? זה קרה לי גם בפרטי וגם בחנויות עמדות. @yzahn אמר בסרטונים שלא עובדים אחרי הורדה ב-videownload: @אר אם תתן כתובות של סרטונים שלא עובדים, זה יעזור לאיתור הבעיה. בימים אחרים זה כן הלך אותם סרטונים ואותם מחשבים (כולל בחנויות). אבל זה קורה די הרבה פעמים. מענין. @shraga אמר בסרטונים שלא עובדים אחרי הורדה ב-videownload: @אר אתה יכול לנסות להוריד דרך וידאו טוב. תודה, לא ידעתי שאפשר להוריד גם שם (כבר מזמן לא נכנסתי דרך שם) שוב תודה רבה לכולם.
  • מידע על החבילה בפרטנר

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    1k צפיות
    M
    בכל תכנת סטיק יש אפשרות לראות. תעלה תמונה של התכנה.
  • הודעה לשידור בקול חי

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    735 צפיות
    margalitM
    ניסיתי במחשב שלי עם אינטרנט רימון וזה עובד לי כנראה שזה בכל זאת קשור לנטפרי
  • MAC

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    2k צפיות
    shragaS
    @efrat http://forum.netfree.link/topic/5344/תחליף-לwifree-למחשב-mac
  • תחליף לwifree לchromebook

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    885 צפיות
    shragaS
    @yzahn אמר בתחליף לwifree לchromebook: עכשיו צריך למצוא א. את ההגדרות עבור iptables. וב. דרך להטעין אותם אוטומטי בשעת איתחול המחשב (init). זה אמור להיות כמו בלינוקס רגיל? אם כן, אולי ל @magicode @MacroShadow @clickone @נטפריס @Men770 וסליחה ממי ששכחתי.. הפתרונים?