• גיבוי ענן בנטפרי

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    @beri.zip אמר בגיבוי ענן בנטפרי: @משה-זוכמיר אמר בגיבוי ענן בנטפרי: הלואי ועובד אני משתמש אתו כמה שעות ביום ורק קבצי וורד ואקסל מורידים ועולים טוב חוץ מזה כמו קבצי פי די אף תמונות סרטונים-אי אפשר לראות כלום בפניות אמרו שישלחו להם הקלטות עד שהם יעלו על הבעיה שלחתי בזמנו הקלטות חוזרות ונישנות הקלטות של שעות ארוכות ובכל זאת טופל, אבל לא לגמרי. לא יודע למה פי די אף חסום זה מאוד היה עוזר לי
  • איטיות מטורפת בבדיקת התמונות

45
    1 הצבעות
    45 פוסטים
    8k צפיות
    ALA
    @magicode למה חסמתם כליל את האתר? למה לא להסתפק עם חסימת שליחת תמונות נוספות לבדיקה?
  • פתרון חלופי לוואטצאפ

37
    0 הצבעות
    37 פוסטים
    7k צפיות
    M
    @קובי-ברקאי אם אתה רוצה להרחיב בנושא, פנה אליי במייל.
  • היברובוקס - אי אפשר להוריד

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    1k צפיות
    shragaS
    http://download.hebrewbooks.org/
  • לא נשלח לבדיקה

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    737 צפיות
    ליכטל
    @ששלום יש לדווח עליה באמצעות הפנל ציטוט מהויקי: שימו לב: אין לדווח על תמונות שמופיע עליהן הכיתוב 'נשלח לבדיקה', (אלא רק במקרים של תמונות שלא חוזרות מבדיקה, תמונות שנתקעות בתהליך ההורדה וכדו')
  • בעיה בסים של 019

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    ע
    @shukiha אמר בבעיה בסים של 019: @zeevgros אמר בבעיה בסים של 019: @shukiha אולי החלפת סים יפתור את הבעיה איך ואיפה עושים את זה? נציג מכירות/שירות לקוחות שלהם
  • אני צריך את אפליקצית סורק מהחנות של וינדוס

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    ש
    @aiib לא עובד גם בקישור זה. (זה מפנה לחנות..) אולי ר' @zvizvi יעלה את זה?
  • סים מסונן

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    1k צפיות
    ש
    @עברי-אנכי אמר בסים מסונן: @שטייגניסט היקר (שוב, ותמיד..), פנה אלי במייל האישי, גם בסיפור כגון דא התנסיתי - ואוכל לתרום מעט מידיעותיי וניסיוני, אבל אלו הם דברים ש: 1. אין מקומם פה. 2. הצניעות יפה להם.. בברכה רבה תודה תודה... אני רואה שלקחת אותי כפרוייקט...
  • קבלת קובץ מharavdotnet

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    947 צפיות
    מ
    @AL בשקט בשקט עשית עימדי חסד בלי הזכרות ובלי צלצולים... תודה !!!
  • מס' טלפון של כשר-סים

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    משפחת כהןמ
    @סים-כשר אכן העברתי את הפרטים למישהו שמעונין להתחבר עם סים קשר.
  • וידיאו באתר 'קול חי'

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    magicodeM
    @WWW באמת לא קשה להעלות במיוחד שאת הסירטונים הויראלים הם מורידים משמה. כל אתר שמעוניין אני יכול לשלוח לו זיהוי. מי שרוצה שיצור קשר.
  • התייעצות בעניין סמארטפון מוגן.

42
    0 הצבעות
    42 פוסטים
    13k צפיות
    62626
    @nachum37 יפה לא הכרתי. ולשאלתך, ממה שכתוב שם הם פשוט גובים מראש תשלום * 36 חודש ככה שאתה יכול לבטל מה שתרצה זה לא משנה תשלם את מלא ההתחייבות .
  • מה התועלת הרוחנית בעדכון חיפוש גוגל?

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    WWWW
    @magicode יופי עכשיו הסברת! פשוט, היה קשה להבין את זה לבד. ואגב אם אתה כבר פה, צריך לתקן את החיווי 'חסום' שמופיע בכל שגיאה, כי משום מה הרבה 'כניסה' לאתרים מופיע כחסום.
  • רשימת אתרים פתוחים

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    2k צפיות
    ליכטל
    @שואב-מים רק מנהל הקהילה שלך יכול לעזור לך.
  • מה עם האתר Pinterest?

20
    0 הצבעות
    20 פוסטים
    4k צפיות
    האברךה
    @magicode אמר באיטיות-מטורפת-בבדיקת-התמונות: פינטרסט זה תמונות ארוכות עם מלא פריטים שלוקח הרבה זמן לבדוק אותם. כרגע חסמתי את פינטרסט עד שיהיה הרבה בודקים והמצב ישתפר.
  • בדיקת תמונות, מה עושים?

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    ס
    כשאני נתקלתי בבעיה הזו בבנית אתר, שלחתי פניה לנטפרי והסברתי שהאתר בבניה, הוא לא אמור להיות בעיתי אבל בכל מקרה עדין לא קיים ברשת (אין לי מושג מה קורה אצלכם) ואם יש צורך כשהוא יעלה לאוויר אני אעדכן הם פתחו לי אותו לחלוטין ללא סינון תמונות והכל סודר תוך שניות בהצלחה!
  • 1 הצבעות
    55 פוסטים
    14k צפיות
    R
    @מעמד אמר בבאתר של קול חי יהיה היום שידור חי מההופעה של מוטי שטיינמץ האם אפשרי לפתוח את זה: @RNC זה קובץ וידיאו מלא ומסונכרן ? כן זה המקורי זה מהאתר של החברה שהעבירו בשידור חי יש גם קישור ישיר לזה http://www.c-live.co/2017/08/17/קומזיץ-בין-הזמנים-המרכזי-אלעד-תשעז/ אבל זה חסום בנטפרי
  • נושא זה נמחק!

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    16 צפיות
  • טעות בחיווי בחיפוש גוגל

חיפוש גוגל
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    WWWW
    @סופר הנה הבאת עוד מקרה שהטסט מחזיר שגיאה, ולכן הוא מציג חיווי של 'חסום'. @magicode חבל, זה מאבד את האמינות של האלגוריתם.
  • קשיי התחברות בעיקר בג'ימייל אבל לא רק...

19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    3k צפיות
    shragaS
    @magicode