• אתרי פודקאסטים! למה הם חסומים???

25
    2 הצבעות
    25 פוסטים
    5k צפיות
    מ
    @צדיק-תמים תודה אגב, לתועלת מי שייכנס לאשכול הזה, בכל פלטפורמות הפודקאסטים (שאני מכיר לפחות כגון פודקאסט ישראל ורשת עושים היסטוריה) אחרי שנטפרי מאשרים את הקישור להורדה מישהו אחר לא יכול להשתמש בזה מכיון שהקישור כל הזמן משתנה (ככה הסבירו לי לפחות במערכת הפניות) יוצא מן הכלל הוא האתר podbean שבו הקישור אינו משתנה ולכן יש בו הרבה פרקים פתוחים (אני עברתי להשתמש רק בו מהסיבה הזו וישנם שם עוד משתמשים ששולחים פרקים לבדיקת נטפרי)
  • בעיות בהורדה

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    6k צפיות
    רחלי65ר
    @שלם אתה מדבר על 3D WAREHOUSE?
  • פינטרסט

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    265 צפיות
    רחלי65ר
    @אחד-תם תסתכלו פה https://forum.netfree.link/topic/10171/אתר-היצירות/7
  • מה קרה לאתר מתמחים טופ ????????? חסום בנטפרי

11
    1
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    5k צפיות
    ב
    @אחד-תם אמר במה קרה לאתר מתמחים טופ ????????? חסום בנטפרי: @אבגד5 https://mitmachim.top/recent זה טוען כרגע רק את 20 הפוסטים האחרונים, משם והלאה קיימת חסימה על התוצאות הבאות עריכה: הפוסט "הבעייתי" קיבל תגובה וממילא הוא לא מופיע בתגובות אחרונות ובדף הבית, מה ששחרר את החסימה מדף הבית ופוסטים אחרונים.
  • וידאוטוב

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    277 צפיות
    N
    @משה-שלמה-ישראל אתה יכול לעשות חיפוש בגוגל site:youtube.com ולכתוב את מה שאתה מחפש
  • קניית נקודות

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    322 צפיות
    M
    כדאי רק לוודא שזה אותו חשבון שאיליו משויך החיבור אינטרנט
  • תוספים לכרום

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    327 צפיות
    צדיק תמיםצ
    @שמו-ר-וגדו-ר חנות התוספים פתוחה בנטפרי, וניתן להתקין דרכה תוספים. כל תוסף - בפעם הראשונה אי פעם שמתקינים תוסף זה - תתרחש שגיאה בניסיון ההתקנה. בשלב זה התוסף נשלח אוטומטית לבדיקת תמונות ומלל. לאחר מספר דקות יש לנסות שוב, במידה והתוסף נמצא ראוי הוא ייפתח לכלל המשתמשים. אם גם אחרי כמה דקות עדיין מתקבלת שגיאה, ניתן לשלוח פניה למערכת הפניות, בצירוף הקלטת תעבורה מנסיון ההתקנה. https://netfree.link/wiki/תוספים_ל-Google_Chrome
  • נקודה חמה בווייפרי

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    458 צפיות
    אחד תםא
    @היימישע אמר בנקודה חמה בווייפרי: לספק X
  • הורדה מיוטיוב בנטפרי

18
    1 הצבעות
    18 פוסטים
    786 צפיות
    אליהו התלמיד חכםא
    באמת עצה טובה
  • נטפרי לאנדרואיד

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    449 צפיות
    אחד תםא
    @איש-פשוט-מאוד אמר בנטפרי לאנדרואיד: בלי וייפרי זה בעצם אפשרות לעבור בשניה אחת לאינטרנט פרוץ !
  • תעודת אבטחה במחשב חברה

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    495 צפיות
    חיפושית 100ח
    @לוחם-תמורות ל"ועדת הרבנים לביצור חומות הדת" יש קו ייעוץ. ממליץ מנסיון אישי. הם סיפקו לי ייעוץ מקצועי ללא תשלום, והטכנאי שדיברתי איתו היה בעל ידע מעולה לדעתי. יש להם גם שירות של יצירת קשר עם המעסיק (לא ניסיתי). מספרם 1599-550-330
  • משתמשי נטפרי אניוור-שאלה

14
    1 הצבעות
    14 פוסטים
    558 צפיות
    א
    אני עובד רק עם אניוור = משתמש חו"ל ולא חוויתי מהנאמר כאן כלל היום יש לנטפרי כןעניין להשקיע באניוור בגלל משתמשי חו"ל שלא זכו לפריווילגיה של רשת חסומה כמו שאמרו חז"ל כל הדר בחו"ל דומה כמי שאין אל...
  • אתר תוכנות להורדה

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    812 צפיות
    ליכטל
    @אליהו-התלמיד-חכם למה חשוב לך האתר הזה דייקא? יש המון אתרים להורדת אפליקציות הפתוחות בנטפרי. (בד"כ תצטרך לשלוח לבדיקה את קובץ ה-apk עצמו).
  • חסימת אתרים

1
    3 הצבעות
    1 פוסטים
    148 צפיות
    אין תגובות
  • פתיחת פלייליסט ביוטיוב

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    390 צפיות
    nkN
    @יהודי-פשוט-וטוב אמר בפתיחת פלייליסט ביוטיוב: @אינו-יודע-לשאול אמר בפתיחת פלייליסט ביוטיוב: אז תנסה לשלוח פניה ולבקש התייחסות שייתנו לך לשלוח כמה סרטונים בפניה הם לא מוכנים, התחננתי אליהם, בזבזתי מעל 30 נקודות עבור סרטונים של כמה דקות, מאוד מעצבן שלחתי פלייליסט של 60 סרטונים לפחות שיתנו אפשרות לשלוח לבדיקה את כולו ויגבו 60 נקודות(אם הכל לא נבדק)
  • סטיק עם סים נייד של הוט יעבוד לי בסינון נטפרי?

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    284 צפיות
    a0533057932A
    @יוני-ורבקי אין מידע מה התת דגם זה הבעיה
  • להסתיר את הלוגו של וויפרי כשאני עובר מחלון לחלון

12
    1
    1 הצבעות
    12 פוסטים
    414 צפיות
    ChocolateC
    תוקן כבר בRC13
  • גלישה דרך וויפי מסטיק? אפשרי?

32
    0 הצבעות
    32 פוסטים
    2k צפיות
    ג
    @לגדול-נכון אז למי ששאל מה ההגיון אז הנה אני מנסה להכניס את הקוד וכותב לי לא ניתן להתחבר לרשת זו האם אפשר לשנות את הקוד ואיך תודה על העזרה
  • קניה באלי אקספרס

12
    1 הצבעות
    12 פוסטים
    599 צפיות
    אחד תםא
    צ"ל 'מה קורה עם אליאקספרס?' לא סביר להניח שהשינוי הוא מהצד של נטפרי אגב, האם מישהו מכל המתלוננים כאן פנה למערכת הפניות עם הקלטה? ומה ענו?
  • VPN מאוד איטי ב RL

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    224 צפיות
    אינו יודע לשאולא
    @moshef יש לנטפרי vpn שלהם (בלי ספק נוסף באמצע) למקומות עבודה. צריך לשלוח פניה ולהסביר את הצורך. ראה כאן.