• Complete Interior Design Course

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    112 צפיות
    אין תגובות
  • נטסטיקים/טאבלטים למכירה/השכרה

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    1k צפיות
    kodcodeK
    @מעמד המידע שמה על העיר בית שמש לא מעודכן. (כתובת דוא"ל שגויה) ראה לעיל.
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    8 צפיות
    אין תגובות
  • רוט לטאבלט e

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    427 צפיות
    לא-מתייאשל
    @אפי-פאר זה תחליף לרקוברי של המכשיר,בתחלס זה מאפשר לעשות root בקליק.
  • בדיקה להתקנות מערכת הפעלה

12
    4 הצבעות
    12 פוסטים
    433 צפיות
    י
    @shloimy95 אמר בבדיקה להתקנות מערכת הפעלה: @a0533057932 אמר בבדיקה להתקנות מערכת הפעלה: נטפרי פותחים מתי שניתן לזהות את כל הקישורים הכשרים והאם זה אפשרי? (שרתי מיקרוסופט מארחים גם תוכן לא כשר) צר לי "לאכזב" אותך אבל הבעיה טופלה וכעת ניתן להוריד ללא צורך בבדיקה. תודה רבה לטוביה ולשאר צוות התמיכה.
  • 8 הצבעות
    12 פוסטים
    714 צפיות
    kodcodeK
    @צדיק-תמים [image: 1652254879902-2022-05-11_10-40.png]
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    654 צפיות
    היימישעה
    @מתלמדת אמר בלמה התמונות לא נבדקות לפי הגדרותיך אלא חסום ממש בלי שליחה לבדיקה?: @יוסף-הלוי מעולה עבד מעולה... סתם כך איך זה קורה? כי לא שיניתי שום דבר לא נכנסתי לאזור האישי לאחרונה.. גם לי זה קרה היום אין לי מושג למה אבל הבעיה אצלי שהגדרות חסומות לקהילה אז אני צריך לפנות לקהילה ולחכות שהם יסדרו את זה נראה לי שזה סתם באג שקורה לפעמים
  • נושא זה נמחק!

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    6 צפיות
  • אתר חדש

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    251 צפיות
    a0533057932A
    @דוד-כהן-1 אמר באתר חדש: @a0533057932 אמר באתר חדש: @דוד-כהן-1 שיטת הסינון היא רשימה לבנה ולכן כל מה שלא ברשימה סגור אזי זה אומר שמתיד יהיה צריך אישור מראש בשביל לפתוח, אין אופציה לפתוח קודם אישור? תודה מראש תמיד יהיה צורך באישור כדי לפתוח אתר
  • אתרים לא נפתחים

2
    1
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    175 צפיות
    shragaS
    @דוד-כהן-1 בעיה באתרים הללו, אין קשר לנטפרי.
  • איך משלבים סיב אופטי של בזק עם נטפרי?

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    331 צפיות
    יוסי תקשורתי
    @feder היתה טעות שלנו בהבנת הבקשה שלך במייל - תיקנתי ושלחתי לך מייל מעודכן בנוגע לתשתית + ספק בשוק סיטונאי
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    2 צפיות
    אין תגובות
  • בירור | שיחות וידאו באנדרואיד עם רוט בנטפרי

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    188 צפיות
    אין תגובות
  • בעל הבית אחד להכל!?

50
    0 הצבעות
    50 פוסטים
    2k צפיות
    Z
    @a0533057932 תתקשר ישירות לחברת RL
  • gstatic.com

5
    1
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    288 צפיות
    יש בורא עולםי
    @יעקב-ק אולי זה איזה תוסף שחוסם פרסומות
  • בעיה בחיבור מדפסת

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    215 צפיות
    shloimy95S
    לא הסברת את הבעיה אז אנחנו יכולים רק לנחש ולנסות לעזור. אם חסרה במחשב שלך תוכנה או מנהלי התקנים הגיבו עם יצרן ודגם המדפסת ואחד מאיתנו יכול לשלוח לך את מה שאתה צריך. אם מדובר במדפסת רשת ואתה זקוק לגישה לדף האינטרנט של ניהול המדפסת הפעל Wifi Direct או מצב AP במדפסת, חבר את המחשב הנייד שלך לרשת המדפסות ולאחר מכן נסה להפעיל את הפקודה הבאה For /F "tokens=13 delims= " %X in ('ipconfig ^| find "Default Gateway"') do start http://%X
  • מוניטין

6
    13 הצבעות
    6 פוסטים
    779 צפיות
    היימישעה
    @היימישע תודה רבה על הלב החם של כולכם שנתרמו למעני ממש מרגש לראות איזה לב יהודי!!! אשריכם ישראל!!!!!!
  • לוקח המון זמן לנטפרי לבדוק משהו ששלחתי לבדיקה!

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    329 צפיות
    7 באניאגרם7
    @אחד-תם תודה, זה באמת לא היה מידי הרבה זמן אני רק 'הייתי על קוצים'...
  • יש ספק שמאפשר קו על שני סימים??

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    257 צפיות
    a0533057932A
    @shloimy95 אמר ביש ספק שמאפשר קו על שני סימים??: @יוסי-תקשורת אמר ביש ספק שמאפשר קו על שני סימים??: קו עם שני סימים רלוונטי לקו טלפון לשיחות שיש ייתרון שהמספר זמין ב2 המקומות זה רלוונטי תיאורטית אם אתה משתמש במספר ה-SIM כדי לקבל SMS לאימות כניסה לאתרי אינטרנט. למעשה, אני לא חושב שרבים ישלמו תוספת עבור נוחות כזו. זה נקרא סים לרכב וזה נועד לזמן בו היו טלפונים קבועים ברכב יש שעוד משתמשים בזה אבל לא סתם זה כבר לא מפורסם בצורה רשמית
  • הקלה בפתיחת סרטוני וידו של יוטיוב

2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    182 צפיות
    היימישעה
    @מתכנת-המ נכון ואותו בעיה יש בסרטונים של vimeo שיש סדרת שיעורים של לדוגמה כ50 שיעורים קצרים ואתה צריך לשלוח כל סרטון בנפרד לבדיקה זה טירחא גדולה מאוד בעבר גם לי היה בעיה זה בסדרת שיעורים ופניתי לנטפרי ואמרו לי שזה בלתי אפשרי[image: 1651663508411-screenshot_20220504-142454_chrome.jpg]