• דפדפן כרום באנדרואיד- בעיות אבטחה

19
    2 הצבעות
    19 פוסטים
    986 צפיות
    מ
    @חזי8 אמר בדפדפן כרום באנדרואיד- בעיות אבטחה: @מן-המודיעין אמר בדפדפן כרום באנדרואיד- בעיות אבטחה: @לא-מתייאש אמר בדפדפן כרום באנדרואיד- בעיות אבטחה: @מן-המודיעין תסתיר את הרוט מכרום ע"י magiskhide כבר דובר על זה באשכול מקביל, ניסיתי וזה לא עוזר לי, לך זה עזר? כן זה אני כתבתי אבל משום מה הכרום לא מופיע לי ברשימה שם נכון הכרום לא מפיע לי ברשימה .... אבל ניסיתי את זה על אדג' שגם עושה לי אותם בעיות, וזה לא עזר.
  • עדכון זמני פעילות

1
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    131 צפיות
    אין תגובות
  • בעיה בהרצת דוקר מקומי

9
    1
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    560 צפיות
    R
    @magicode @yzahn @אינו-יודע-לשאול התחברתי עם סטיק של ספק אחר, במקום התחברות באמצעות VPN ועובד לי ב"ה כנראה ה-VPN יצר חסימה מסוימת תודה רבה על העזרה!!
  • נושא זה נמחק!

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    58 צפיות
  • נושא זה נמחק!

10
    1
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    141 צפיות
  • בעיה עם אפליקציה

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    399 צפיות
    shloimy95S
    @כישרען אמר בבעיה עם אפליקציה: @shloimy95 איך מחברים תעודת אבטחה לבקר? אני לא יודע, זה מה ששאלתי למעלה. ללא תעודת אבטחה, רוב המכשירים לא יעבדו עם נטפרי.
  • הוטנט-בקשה להוספת ספק

8
    2 הצבעות
    8 פוסטים
    547 צפיות
    יעקב ישראלי
    @יוסי-תקשורת התשתית של הוט זה ביחד עם הספק של הוטנט ללא שום קשר להחלטות גם אם זה מחובר זה הם
  • תקלה באתר videownload להורדות של נטפרי

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    121 צפיות
    ש
    @shraga למשל זה https://youtu.be/URVjtZ9cnKI לא לחצתי על שום פורמט אלא הדבקתי ולחצתי הורד
  • יש אפשרות לפתוח פורום שיהיה פתוח בנטפרי?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    258 צפיות
    אינו יודע לשאולא
    @7-באניאגרם אם יש לך חשבון דרך https://netfree.link/app/#/tickets/new או במייל info@netfree.link
  • 0 הצבעות
    13 פוסטים
    746 צפיות
    אינו יודע לשאולא
    @shloimy95 אמר במה ניתן לעשות בכדי שלא יהיה ניתן להחליף ספק בקלות ולעקוף את נטפרי: @צדיק-תמים רבים לא ירצו לעשות זאת, אולם פעם אחת באמת מישהו שהיה מודאג ביקש ממני לשבור פיזית את כפתור האיפוס ואת כפתור ה-WPS (כדי למנוע מבן משפחה לחבר מכשיר ללא סיסמת ה-Wifi) בהרבה ראוטרים (אולי בכל) ניתן לבטל את האפשרות לWPS מתוך הגדרות הראוטר בלי צורך לשבור.
  • מישהו חווה כרגע איטיות בRL?

5
    1
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    252 צפיות
    יוליוסי
    פניתי לRL וסידרו את זה. תודה למי שרצה לעזור [image: 1651497252314-ec0fcc9f-84d0-4fc6-90ae-da54d2a4bd42-image.png]
  • תחליף לוויפרי ב mac

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    198 צפיות
    M
    תודה רבה
  • vpn באנדרואיד

6
    1 הצבעות
    6 פוסטים
    280 צפיות
    Y
    @יוסף-הלוי שאלתי כדבריך כעת ענו לי שבגדול אין אפשרות.
  • נטפרי בארה"ב

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    375 צפיות
    א
    @יהודי-מאשדוד בכל אופן תעדכן את נטפרי מראש ממתי אתה צריך ויפיאן, שלא תתקע פתאום
  • איך חוסמים את הצ'אט של GMAIL בנטפרי?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    192 צפיות
    ל
    @אליהו-התלמיד-חכם תודה רבה רבה.
  • תגובה לבעיות באתר מכבי

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    150 צפיות
    ח
    @דבי-אור מה הבעיה בעצם?
  • אתר קופ"ח מכבי

91
    1
    1 הצבעות
    91 פוסטים
    5k צפיות
    ד
    גם הפתרון שלהשתמש בדפדפן של אקספלורר לא עוזר כלום............... הענין הוא שזה לא נראה בכלל שמכבי בכיון לעזור עשרות פניות אישיות שלי, נענו באותה תשובה הבעיה היא אצל חברת החסימה...
  • בעיה באפליקציות שונות באנדרויד -טאבלט עם וויפרי

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    382 צפיות
    אחד תםא
    @חושב זה קשור לסינון של נטפרי, אולי צריך מכשיר עם רוט
  • למה פרוג פתוח בנטפרי?

34
    2 הצבעות
    34 פוסטים
    9k צפיות
    ASHERKEA
    @ברצינות 01 אני מזכיר שאכן ברגע זה אישתי עדכנה אותי שזה פוסט ישן מהזמן של הקורונה ושים לב שמיד אח"כ פרוג חסמו את הגישה להודעות אישיות, ככה שאני מעריך את החששות שלך מהאתר בהחלט, גם אישתי טענה לי שזה ממכר אותה ולכן הגבלנו את השעות בעיקר כולל האתר של פרוג! כמובן שעדיין אני בדעתי שלא שייך לחסום אותו ניתן לשנות את הנושא של הפוסט פו ל: "אזהרה מפני התמכרות לאתר פרוג" ולא ל"למה הוא פתוח" כנ"ל כדלעיל להלן מה שכתבתי מקודם שזה הגיע בגלל הפוסט שהבאת: @asherke אמר בלמה פרוג פתוח בנטפרי?: @ברצינות אני רוצה להדגיש עוד יותר שלאחרונה גם פרוג חסמו את האפשרות לשלוח הודעות אישיות, ורק מי שיש לו פרימיום יכול לשלוח, וזה לא רק מסיבה כלכלית, וכו'''''!!!!!! 02 במחילה מכבודך שים לב שזה הארגון השמורה לנשים בלבד ולא כ"כ לעניין לצטט משם.
  • מעבר בין ספקים

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    235 צפיות
    א
    @אחד-תם כנראה מה ש @ASHERKE מתכוון הוא, לחסוך את הצורך בביטול של הקו בחברה הננטשת (בדומה לניוד קו הטלפון הסלולרי) ולאו דווקא בשביל לשמר את המספר