• נתקלתם בבעיה באמזון?

16
    1
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    653 צפיות
    ק
    כאן כתוב מה שיכול לגרום לזה, והלינק אכן חסום בנטפרי: [image: 1636403265672-dc34c6a8-020e-4d89-8b31-21cb6d90deb8-image.png]
  • בנק הפועלים

24
    1
    0 הצבעות
    24 פוסטים
    1k צפיות
    A
    @אהרן-שובקס F12 לחיצה ארוכה על רענון... @אנוממי 019
  • הקלטת קול בטאבלט

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    164 צפיות
    אחד תםא
    @יוסף-חיים-16 אמר בהקלטת קול בטאבלט: @נפתלי-הלמדן אמר בהקלטת קול בטאבלט: שלום רב לכל מי שיכול לעזור (וגם למי שרק רוצה) ברשותי טבלט סמסונג t 295 מסונן, אין לי הקלטת קול, קשור לסינון?, תודה. זה נקרא רשמקול לא קשור לצינון אני חושב שזה לא מותקן בברירת מחדל צריך להיכנס לחנות נטפרי ולהתקין
  • האם ניתן להוריד קבצי אקסל בנטפרי ?

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    437 צפיות
    ע
    @מעמד אל תסתבך יותר מידי. גם לי היה אותו הדבר. פשוט תשלח פניה תכתוב שם : תבנית מוכנה של אקסל ותשלח להם הקלטת תעבורה. זה הכל. יפתחו לך. (אם לא יהיה שם בעיות) בהצלחה
  • אתרי ילדים

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    385 צפיות
    מ
    @חייםט אמר באתרי ילדים: @משתדל-לעשות-רצון-ה הכוונה לסרטי ילדים אתרי סרטים חסומים בנטפרי https://netfree.link/wiki/מדיניות וכן זה https://netfree.link/wiki/עקרונות_הפתיחה_של_נטפרי_בתקופת_הקורונה
  • וידאו טוב לא עובד

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    667 צפיות
    someuserS
    @צפוני-אבוד מה זה לא עובד, אצלי עובד רגיל
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    54 צפיות
    אין תגובות
  • IP קבוע בחברת ITC דרך HOT - מידע

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    109 צפיות
    אין תגובות
  • האם נטפרי עונים לפניות בלילה? ובימי שישי??

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    550 צפיות
    חיפושית 100ח
    @מאןדהו לדעתי מספר סיבות. אחת מהם בשתי מילים: תושבי חו"ל.
  • חבילות מייל בלבד | של הספק

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    183 צפיות
    Z
    @יהודה-12 קיים גם ב 019 וגם ב RL .
  • בעיה באתר ההורדות מיוטיוב

22
    1
    0 הצבעות
    22 פוסטים
    2k צפיות
    ר
    @רשי אמר בבעיה באתר ההורדות מיוטיוב: שלום רציתי לעורר על בעיה של הורדת קבצים ארוכים מיוטיוב ל MP3 זה דבר מאוד נחוץ בהרצאות של רבנים ואשמח אם יוכלו לאפשר זאת. @5566NEWbrs
  • ווינדוס 11

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    397 צפיות
    אחד תםא
    @shraga אמר בווינדוס 11: לא
  • אמולטור בנטפרי עובד עליו אפלקציות?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    385 צפיות
    מאןדהומ
    @ראובן-שבתי-1 מה שפתוח בנטפרי.
  • בירור - טאבלט סמסונג t295

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    502 צפיות
    a0533057932A
    @נטפריפורום אמר בבירור - טאבלט סמסונג t295: @a0533057932 אבל רשום שם אנדרואיד 9 [image: 1635867014620-9e166aec-52d6-4a58-ad6b-6525c355f4ae-image.png] כי שהוא הושק הוא היה אנדרואיד 9 האם נדמה לך שנשאר להם במלאי משנת ההשקה? או יותר ברור אם זה שוכב אצלם במחסן עדין מ2020 זה יהיה ניתן לעשיית רוט יותר מתקדם מזה 95% שהוא כבר הגיע עם גרסה חסומה
  • לאיזה קהילה להתחבר?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    370 צפיות
    י
    ממליץ לבדוק זמינות של מנהלי הקהילה לפני ההתחברות.. יש לי חבר שהייתי צריך להתחבר למחשב שלו בכדי לעזור לו, אך שליטה מרחוק הייתה חסומה בקהילה שלו. הוא התקשר למי שאחראי על זה (באזור השעה 8 בערב) והוא אמר לו שהוא יצא מהעיר הוא יחזור מאוחר, ולכן הוא יאשר לו את זה מחר. היה לו הרבה באלגן מזה שלא אישרו לו מיד..
  • התנהלות מקוממת

24
    3 הצבעות
    24 פוסטים
    1k צפיות
    L
    @נטפריפורום אתה נוקט בגישה שננקטה בתחילת האשכול, אני הצגתי צד אחר. הבוחר יבחר. אין לי כח להיכנס לכל הטענות שהיצגת, אנחנו לא בביהמ"ד.
  • טאבלט עם סים נטפרי

33
    0 הצבעות
    33 פוסטים
    5k צפיות
    נ
    בכלל אני כל פעם אומר לאנשים, ולדעתי צריך לפרסם את זה בראש כל חוצות!! אל תתקינו שום אפליקציה של חסימה כזו או אחרת, לפני שאתם מבררים בדיוק מה היא חוסמת, וכיצד ניתן להסיר זה לא חוכמה לחסום את המכשיר בלי לדעת לאן פניך מועדות. לנטפרי יש על זה פוסט שלם בויקינטפרי לדעת בדיוק מה עושה וויפרי. וכן לשאר חסימות, ברוב המקרים יש, רק למי שמברר. אל תצפו שלכל נציג שתדברו אותו יהיה רוח הקודש לדעת מה אתם יודעים ומה לא. ושיתן לכם הרצאה של 20 דק' מה בדיוק עושה החסימה.. זה תפקיד של בעל המכשיר... זהו עד כאן.. ואני מאוד בעד חסימה בוויפרי וכד'. כל המחשבים שברשותי חסומים עם תוכנה זו. אך חובה לדעת לפני שעושים - בדיוק מה עושים..
  • שימוש בנקודות

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    206 צפיות
    ליכטל
    @יהודי-נחמד כל פניה מופיעה שם, גם פניות על סרטונים כמובן. בכל אופן, אתה גם יכול לחפש במייל את התגובות שקיבלת ממערכת הפניות, לפי כתובת המייל הזאת: notify@sender.netfree.link‏
  • הסטוריית גלישה

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    179 צפיות
    אחד תםא
    @יהודי-נחמד אני לא יודע איך אתה יכול להוציא למפרע אבל בזמן אמת אתה יכול עם ההקלטה של נטפרי
  • חיבור מחשב אפל לנטפר

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    124 צפיות
    אין תגובות