• אתר יד -2

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    541 צפיות
    משרדימ
    @מאיר-דוד אמר באתר יד -2: @יחזקאל-ח אין מה לעשות זה "נט פרי" אין מה לעשות, ספאמרים לא מתים, הם מתחלפים.
  • למה אי אפשר לפתח חדשות גוגל?

3
    3 הצבעות
    3 פוסטים
    535 צפיות
    ר
    @shraga אמר בלמה אי אפשר לפתח חדשות גוגל?: @רחלי1 בד"כ בלשונית חדשות בגוגל מופיעים אתרי החדשות הישראליים הכלליים שכמובן חסומים בנטפרי - כך שזה לא שימושי מאוד... אבל מסכים שהיה יותר נחמד אם גם לשונית זו וכן לשונית סרטונים תהיה פתוחה במגבלות החיפוש הרגילות של נטפרי. בכל מקרה, אם אתם רוצים לחפש האם יש תוצאה עדכנית על מינוח מסוים, יש אפשרות בחיפוש ב"כלים" להגדיר שיופיעו תוצאות רק מה24 שעות/שבוע/חודש האחרון - מה שלכאורה יועיל לכם. אני מחפשת בעיקר חדשות כלכליות, וברוב הפעמים האתרים שעוסקים בזה כן פתוחים בנטפרי, אם הם אתרים ישראלים ואם אמריקנים. נניח אני מחפשת מידע עדכני על חברת טסלה וחדשות עליה, יהיה מאוד נח אם יהיה האופציה של חדשות גוגל, כאשר בתוצאות יוצגו כל האתרים שכן פתוחים בנטפרי. בכל אופן תודה.
  • אתר pinterest (פינטרסט) - חסום

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    574 צפיות
    מ
    @y-r אצלי פתוח רגיל דרך הקישור ששמת
  • הורדה מיוטיוב מעודכן

22
    5 הצבעות
    22 פוסטים
    3k צפיות
    dLiveD
    @מאיר-דוד היה דחוף להקפיץ עוד פעם את הנושא הזה? לא ראיתי בדבריך חידוש כלשהו או משהו חשוב.
  • 2 הצבעות
    29 פוסטים
    6k צפיות
    ש
    @מאיר-דוד אמר במשהו יודע למה כשאני מקבל וידאו דרך הגוגל דרייב אי אפשר להוריד? וגם בגוגל דרייב שלי אני לא יכול להוריד: גוגל דרייב לא מסוננת ע"י "נט פרי" ??
  • גוגל דרייב בנטפרי

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    449 צפיות
    ק
    @שמייכל יש למטה בצד שמאל.
  • פרסומות ביוטיוב למשתמשי נטפרי.

6
    1 הצבעות
    6 פוסטים
    556 צפיות
    a0533057932A
    @גוגל מה נראה לך עושים כל חוסמי הפרסומות למינהם? ולמה נראה לך שליוטיוב יש מה לעשות בנושא נ.ב. למה לדעתך הם התחילו עם מנוי חודשי ליוטיוב ללא פרסומות?
  • ספק אינטרנט קווי - מה מומלץ ?

8
    1 הצבעות
    8 פוסטים
    456 צפיות
    יוסי תקשורתי
    @שמייכל בשמחה. צוות התמיכה יוודא איתך לפני הניתוק מפרטנר הרגיל, שהראוטר הפרטי שלך עובד עם היוזר של נטפרי . שלח לי מייל עם מספר הטלפון שלך ותקבל שירות מהיר וכמה שיותר מקצועי מייל: shop@yossi-tikshoret.co.il
  • איך סוגרים משתמש נטפרי?

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    566 צפיות
    dLiveD
    @מאיר-דוד מתשלום חודשי על החזקת הקו.
  • איך משנים את ברירת המחדל בוינדוס למייל של ג'ימייל?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    377 צפיות
    א
    @פלורידה תודה. כך זה ג"כ אצלי - מופיע כרום, אבל כשאני לוחץ על מיקום כלשהו שבו מופיע שלח דוא"ל - זה פותח את אאוטלוק. מה שכתבתי קודם שזה מופיע לי ברירת מחדל של אאוטלוק - זה היה לגבי קובץ עם סיומת EML, לא ניתן לשנות אותו לברירת מחדל אחרת. [איני יודע יודע האם זה קשור לענין].
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    22 צפיות
    אין תגובות
  • ערוצי יוטיוב לא עולים

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    759 צפיות
    נ
    @מאןדהו מספר פניה 1439941
  • אתר שלא נפתח - שירות IP - RL קבוע

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    767 צפיות
    אינו יודע לשאולא
    @נפתלי התכוונתי חברות אחרות בנטפרי הבעיה קיימת גם ב019 וברמה יותר נמוכה בחברות נוספות ושוב זה תלוי גם בכמות לקוחות ושתי החברות הנ"ל לפחות בפרסום יש להם נתח גדול וכנראה זה משפיע גם על כמות הלקוחות
  • שיוך ראוטר לחשבון נטפרי

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    380 צפיות
    יוסי תקשורתי
    ניתן להתחבר אצלנו לספק אינטרנט במהירות 100 מגה בעלות של 35 לחודש אחרי שתכניס את שם המשתמש והסיסימה לראוטר - המסך של ההרשמה והשיוך לנטפרי יופיע מייד
  • יש לי פלאפון של הדרן עם נטפרי.

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    504 צפיות
    a0533057932A
    @יהודיה תפנה להדרן איך זה קשור לנטפרי?
  • תקלה בהורדה מהדרייב

8
    1
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    משרדימ
    @אנוממי זה מקרה ספציפי של תיקייה עם הרבה תיקייות אולי? אם כן, יתכן שמערכת הפניות טיפלה בכל הלינקים שלכם. אבל באופן כללי, הבעיה נובעת מהלינק שהבאתי.
  • פתיחת קבצי Lottie file

3
    2 הצבעות
    3 פוסטים
    804 צפיות
    M
    @ayys613 תודה
  • תמונה לבדיקה

2
    1
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    689 צפיות
    א
    @waxler שהיו לי בעיות מעין אלו שלחתי פניה למערכת הפניות ושם ענו לי איך לסדר את זה
  • המכלול להורדה כקובץ ZIM לשימוש אוף ליין

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    6k צפיות
    מ
    @aiib כאמור במק"א, ע"מ להבטיח שכל התמונות עומדות בסטנדרטים, יצאנו במבצע סינון תמונות נרחב (עליו מופקד ביד-אמן הרב @מישהו-מכלולאי ), במסגרתו יבדקו כל התמונות במכלול. בע"ה זה צפוי להסתיים עד סוף ניסן -+. להזכיר, המכלול בנוי על מתנדבים שמקדישים מזמנם היקר במטרה להנגיש את ויקיפדיה (וערכים נוספים שנוצרים במכלול) לציבור שותומ"צ.
  • יש אפשרות לשלוח פניה בלי צינתוק לטלפון?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    886 צפיות
    י
    כשאתה שולח פניה תשלח דרך הפאנל הצידי ולא דרך 1.2.3.4. וכמו כן לא בגלישה בסתר.