• נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    33 צפיות
    אין תגובות
  • קבלת SMS בנטפרי

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    686 צפיות
    א
    @meir1234 כשלא ידוע באיזה סטיק מדובר אפשר רק לנחש.
  • מה הכללים ליצירת וידיאו שלא יחסם

6
    1 הצבעות
    6 פוסטים
    503 צפיות
    M
    @עוגה-עוגה תעדכני בתשובה, לתועלת כולם.
  • מישהו יודע מה זה ועל מה זה? לחצתי פרטי חסימה וזה מה שקרה

17
    1 הצבעות
    17 פוסטים
    878 צפיות
    ל
    @estti אמר במישהו יודע מה זה ועל מה זה? לחצתי פרטי חסימה וזה מה שקרה: @לולוש @michal2005 : "לחצתי פרטי חסימה וזה מה שקרה" ראיתי את זה!!! השאלה אם באמת הסיבה ש @Men770 כתב נכונה.
  • הוספת הכפתור הורדה ביוטיוב באופן אוטומטי

19
    8 הצבעות
    19 פוסטים
    2k צפיות
    YGY
    @nbhgv גם ב yownload.ml אי אפשר להוריד רק אחרי שעה שנטפרי פותחים את הסרטון. כנראה זה צריך להתעדכן במערכת.
  • לבצע הקלטת תעבורה

15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    1k צפיות
    מנתקמ
    @פלא-כ אמר בלבצע הקלטת תעבורה: @מנתק הסתדרת בסוף? אני צריך כעת גם כזה דבר לא, אבל ככל הנראה הפתרון לבקש מ החברה -יכולה להיות פתרון וכן אולי בתיאום עם נטפרי ופנייה מסודרת יכולים לראות תעבורה שהגיעה מסים מסוים
  • 0 הצבעות
    10 פוסטים
    535 צפיות
    M
    עשית הקלטת תעבורה לבדוק שיש קשר לנטפרי?
  • טאבלט עם סינון נטפרי

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    M
    @a0533057932 אמר בטאבלט עם סינון נטפרי: לאחר שיש ברשותך טאבלט עם תעודות אבטחה ברמת רוט ואת זה איך אני עושה?
  • בעיות בחנות דרך הקישור של תוכנות להורדה

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    751 צפיות
    moshepM
    @estti את נכנסת לחנות ואז יש שם את השלש נקודות בצד שמאל למעלה כתוב שם הורדות ועדכונים, אז את לוחצת על זה ואז יש אפשרות של-קבל עדכונים וזהו בהצלחה
  • הוספת אפליקציות לאתר תוכנות להורדה

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    749 צפיות
    EsttiE
    @אלף-אלף כן זה אפליקציה מחנות של מיקרוסופט כדי לקבל אותה צריך קישור שמאושר בנטפרי חבל שהוא לא התיחס:(
  • וייז שמתבסס על הסים של נטפרי

25
    1 הצבעות
    25 פוסטים
    2k צפיות
    א
    @לולוש אמר בוייז שמתבסס על הסים של נטפרי: @michal2005, ובמה זה התבטא? עכשיו התקנתי. שכשגולשים בכרום בחלק מהאתרים מופיעה שגיאת פרטיות שלא תופיע אחרי התקנה של תעודת האבטחה. בנוסף חלק מהאפליקציות לא יעבדו לפני ההתקנה וכן יעבדו אחריה.
  • עזרה במהירות טעינה ובהעלאה

27
    1
    3 הצבעות
    27 פוסטים
    1k צפיות
    י
    @שלמה-וויס גם לי יש את אותו בעיה, ואני ב019 גם לי יש בחלק מהזמן 97 ובלילה או בערב ולפעמים גם ביום יורד ל12 ופחות, והם בדקו אצלם ולהם הופיע תמיד 97, ולא הסכימו לבדוק כי אמרו שהביעה במחשב או בחיבור שלי בוייפי, ואחרי ששיגעתי אותם הם שלחו טכנאי, ובבית הוא ראה שיש הבדל בית מה שמקבלים בחברה למה שאני מקבל בבית, מה שלא אמור להיות בכלל, והוא ראה שבהעלאה אני מקבל 5.2 וזה מאוד מוזר, בסוף הוא הלך לחיבור הראשי בבנין ושם הוא קיבל 97 באותו זמן שבבית אני קיבלתי 12 באותו מחשב ואותו מודם, ולכן אמר שהחיבור של הבית שלי בעייתי כי הוא מנותק במקום מסויים ובלילה או כשקר החוט נמתח ואין הרבה חיבור, ולכן אני מקבל פחות, ולכן אני צריך למשוך חוט חדש מהלוח עד הבית, על חשבוני, נשמע הגיוני אבל עוד לא בדקתי . בכל אופן יש לי בשבוע האחרון ניתוקים המון פעמיים אבל זה קשור לנטפרי כך לפחות נטפרי אומרים והם מנסים לתקן את זה.
  • אתר Reddit מקבל תמיד 503

20
    4 הצבעות
    20 פוסטים
    1k צפיות
    yzahnY
    @akraines dont worry I also only created an account for this purpose. ההכרח לא יגונה...
  • שידור חי

36
    0 הצבעות
    36 פוסטים
    2k צפיות
    ל
    @נפתלי, צודק.
  • קבלת הודעות ב 019

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    466 צפיות
    ח
    @אלי-tza פתחתי סים ב019 שבוע שעבר וכן מקבל sms
  • נטפרי עם SMS

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    436 צפיות
    M
    @esmygraus דרך ספק IB, סימים של פרטנר או הוט מובייל ולא של פלאפון. נכון ללפני כמה חודשים.
  • המכלול

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    642 צפיות
    מ
    @לולוש בראש כל דף יש תוית "גירסאות קודמות", שם אפשר לראות מתי נוצר הדף ומתי הוא שונה ונערך. (אמנם אם זה נוצר בויקיפדיה ולא במלול ניתן לראותרק את התאירך שבו הוא הועתק או עודכן).
  • ממתין מעל 10 שעות לבדיקת וידאו

12
    1 הצבעות
    12 פוסטים
    775 צפיות
    S
    נפתח סוף סוף
  • מחפש פתרון

6
    1
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    554 צפיות
    aaron1234A
    תיקון טעות לא שמתי לב אבל ענו לי בפניה לפני שבוע בערך ( די מהר אגב!!) שיצא עדכון שיופץ בקרוב אז סליחה מכל מי שניסה לעזור שסתם שיגעתי אותו... ובכ”ז תודה רבה!! וכאן המקום להודות לכווולללם !!שמתעניינים ועוזרים לכל מי שצריך עזרה, אשריכם ישראל!! תודה!
  • הורדת המכלול

17
    1 הצבעות
    17 פוסטים
    2k צפיות
    נ חייםנ
    @michal2005