• שירות לקוחות אר אל אינטרנט.

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    938 צפיות
    Y
    @גוגל אמר בשירות לקוחות אר אל אינטרנט.: אגב, מה ציני במילה שירו לקוחות? חשבתי שכתוב שִׁירוּ - לשורר ולהלל את שירות הלקוחות, ואח"כ כתוב בפנים ביקורת. כבר חשבתי שיש משהו יוצא דופן שברצונך לשתף...
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    402 צפיות
    יוליוסי
    אם זה זום בלבד זה אמור להיות פתוח אין לנטפרי שליטה על זה זה שידור פרטי
  • שימו לב! בחול המועד, נטפרי עובדת במסגרת מצומצמת מאד.

28
    1
    0 הצבעות
    28 פוסטים
    996 צפיות
    ב. נ.ב
    @yzahn התכוונתי שבגלל הסגר הרבה אנשים בבית אז אולי מותר להם לעבוד ולכן צריך לשאול רב @mashav לא נראה לי שלפתוח סרטונים זה מעשה אומן ואם יש אחד שהעבודה שלו זה לקלף קישואים זה גם מעשה אומן?
  • גלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי

ספקים ומחירים
    190
    4 הצבעות
    190 פוסטים
    10k צפיות
    אליהו התלמיד חכםא
    @חיים-כהן למה אתה מסתכל על שנה שלישית שנה ראשונה זה 100 ש"ח ולדעתי השרות שלהם וכן מהירות העלאת קבצים מהירים פי 10
  • מקלדת aboard גוגל

4
    1
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    434 צפיות
    simcha123S
    @וידאל בלי קשר כמו שאני זוכר אני ניסיתי ושאלתי את נטפרי וזה עדיין לא פתוח... בדפדפן כרום זה עובד האפליקציות לא ! שים לב גם בוויז לא עובד...
  • הורדת תעודת אבטחה - תקלה

2
    1
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    354 צפיות
    shragaS
    @AM999 תלחץ קליק ימני >שמירת דף בשם, ולאחר מכן מחק את הסיומת הנוספת שנוצרה. או לחילופין תוריד בדפדפן כרום וכדומה (ולא בפיירפוקס).
  • שגיאה זמנית במייל

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    513 צפיות
    H
    @hodaya2952 תודה רבה זה הצליח!!! השם יברך אתכם!! חג שמח
  • דרך איזה ספק הכי טוב/זול להתחבר לבזק?

23
    0 הצבעות
    23 פוסטים
    2k צפיות
    A
    @חיים-כהן אמר בדרך איזה ספק הכי טוב/זול להתחבר לבזק?: לפי הטבלה שהעלה @ר-חיים המחיר בבנדל של אראל זול יותר מ019 איפה יש טבלה כזו?
  • הופעות של עיריית ירושלים

4
    2 הצבעות
    4 פוסטים
    523 צפיות
    B
    @הקטן-שבין-כולם אמר בהופעות של עיריית ירושלים: כמו"כ מה הם מתערבים בחינוך?? הם אמורים לחסום תוכן לא ראוי, ולא להתערב בדברים אחרים לא ככה מדברים לרבנים! ואם הם החילטו לחסום הם יודעים מה הם אומרים
  • שלחתי פניה עם שלוש נקודות לפני שלוש שעות.....

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    744 צפיות
    ח
    @OR לא צריך לכתוב "חברת -------", אפשר לכתוב במפורש... ובכן, מנסיון שלי, כשהייתי בעבר לקוח של אתרוג, חלק מהסבל הבלתי נסבל שהיה שם זה הנושא הזה... על כל פנייה, אפילו המינימלית ביותר, היה צריך לחכות יומיים-שלושה עד שהייתי נענה... וגם זה רק במידה ולא איזה רובוט אומלל היה עונה... מה שקרה ביותר ממחצית מהפעמים... וגם זה רק במידה ולנציג התורן היה סבלנות לענות, ולא "להמליץ" לעבור לרימון או למסלול אחר פתוח יותר... אבל בנטפרי, תוך כמה דקות-שעות נענים בטוב טעם ודעת, ע"י בני אנוש ילודי אשה, מתורבתים ונעימים, וללא סחבת בלתי נגמרת והמלצות לא קונבנציונאליות... אגב, אנשים חושבים שנטפרי סגור יותר מאתרוג, ולכן יש שמעדיפים את אתרוג מנטפרי.. אז חשוב לי לציין שאני עברתי מאתרוג לנטפרי (כלומר: מה ששבר את גב הגמל) לפני 4 שנים מסיבה אחת: אשתי מפתחת web, והיו כמה שרתים ואתרים מסויימים שלא היו פתוחים באתרוג, ולא הועילו טענותיי, וה"פיתרון" היחיד שהיה להם זה לעבור לרימון... מה שכמובן לא בא החשבון בשום אופן.. ולכן עזבתי.. מיותר לציין שמיד כשעברתי לנטפרי הכל נפתח ע"י הקלטת תעבורה וכו', והכל בא על מקומו בשלום.
  • סינון תמונות בצאט

29
    2 הצבעות
    29 פוסטים
    2k צפיות
    פ
    @menta אמר בסינון תמונות בצאט: @פלורידה אמר בסינון תמונות בצאט: אולי פיתרון חלקי, יהיה לכל משתמש אפשרות בחירה אם הוא מעדיף לסגור את הקבוצות בצ'אט, ובמקביל, שיהיה לו תמונות בצ'אט בלי סינון ואז שוב הגענו לאותה נקודה, שאם אין אפשרות לדעת מה המקור של התמונה, איך יחסמו לו את האפשרות להתחבר לקבוצות? יסמכו על אמינות הציבור? קצת קשה לי להאמין.... לחצן הקבוצות לא יפעל... או הקישור להסיף לצאט או כל הדמה לזה
  • גרה בעיר נתיבות ומחפשת ספק

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    370 צפיות
    וידאלו
    @DRORIT אמר בגרה בעיר נתיבות ומחפשת ספק: בס"ד קודם כל מתנצל על הבורות אבל אני צריכה הסבר מאפס. אני גרה ברחוב הרב צבאן פינת הרימון בנתיבות. מזל טוב! קניתי בית חדש ומעולם לא חיברתי טלפון נייח, רק אני רואה בקיר את השקע השייך לטלפון ולא יודעת אפילו אם יש בתוך הקיר כבלים מוכנים להתחבר לאחד מהספקים כמו בזק או הוט. עכשיו אני צריכה לעבוד עם זום שיראו אותי חלק ולא מקוטע, זאת אומרת שאני צריכה גלישה מהירה. לבת שלי יש לה נטפרי ע"י איזה חיבור ל USB שניראה כדיס קון קי, ואמרה לי שהוא לא כל כך מהיר כמו חיבור של נטפרי נייח שמחברים לקיר. אז אני מבקשת שמישהו שמבין טוב יסביר לי מה השלבים שאני צריכה לעבור כדי להתחבר לספק שיתן לי גלישה מהירה באיזור שאני גרה. האם הספקים שברשימה של נטפרי יחברו לי את התשתיות (הקבלים שמחוברים לקיר), או שקודם כל אני צריכה לחבר את זה ע"י בזק ואח"כ להתחבר לאחד מאותם ספקים. בשביל שיהיה חיבור אינטרנט פעיל נדרש תשתית וספק תשתית: בזק, הוט, וכו' ספק: ברשימה זו ישנם ספקים שמציעים שירות תיווך בהזמנת תשתית באופן עקרוני יש להזמין מחברה את התשתית ומקבלים מהספק שם משתמש אותו נותנים לטכנאי של חברת התשתית בעת ההתקנה האם אפשר לחבר את המחשב ישירות לחיבור אינטרנט שבקיר או חייבים מודם מחובר לקיר והמחשב מתחבר במודם ע"י wifi, כי במחשב שלנו ביטלנו את חיבור wifi. תמיד יש אפשרות לחבר באמצעות כבל את המחשב למודם אני חיברתי את הסמרטפון לנטפרי דרך הדרן ושילמתי חד פעמי 50 ש"ח ואמורה לשלם כל חוגש 15 ש"ח לנטפרי, האם אפשר לעביר את הזכות של החיבור ששלמתי למחשב של הבית, שבמקום שיהיה גלישה בסמרטפון שיהיה לי במחשב הביתי, או שצריך לנתק את שירות נטפרי מהסמרטפון ולחברו שוב למחשב ולשלם שוב את ה ₪50 חד פעמי כדמי התחברות? אין קשר בין הדברים על מנת לבטל את המנוי למכשיר הסלולארי יש לפנות ולבטל את המנוי אין תשלום חד פעמי על חיבור לנטפרי (כנראה זה תשלום להדרן) אני מודה אם מישהו יהדריך אותי ויענה לי על כל השאילו או על אחד מהם.
  • האם נטפרי סוגר אתרים אחרי שכבר היה פתוח?

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    565 צפיות
    ליכטל
    @taub04 זה היה פתוח כי שלחת פניה ופתחו ? או שמצאת את זה פתוח בלי לשלוח פניה ?
  • לקוחות יקרים! בעקבות הסגר...

8
    1 הצבעות
    8 פוסטים
    647 צפיות
    מ
    @by6199 אמר בלקוחות יקרים! בעקבות הסגר...: @משוש בחול המועד נטפרי לא עונים בדרך כלל רק לדחוף אבל אחרי החג יהיה מבול
  • סימני השאלה לאתרים שלא נבדקו

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    433 צפיות
    yzahnY
    רק כאשר זה היה חסר הבנתי עד כמה זה טוב כשזה נמצא...
  • נטסטיק בעייתי

11
    1
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    669 צפיות
    Z
    @יהודה12 לי זה עזר ב 20 נטסטיקים
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    466 צפיות
    א
    @yair-na אמר בBluestacks/בלוסטק שמותקן כבר במחשב איך מכניסים תעודה של נטפרי: @מ-פינחסי @אברהם-לוי https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_בתוכנת_BlueStacks אני נעזרתי במדריך הזה והצלחתי, ב"ה. אם תצטרך עזרה, אוכל לעזור (בדקות הקרובות). תודה רבה ליאיר היקר, תוך מספר דקות עזר לי בחפץ לב.
  • עזרה

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    480 צפיות
    מעלה ומורידמ
    @א-פושטער-איד אמר בעזרה: נפתח אצל נתיב מה שאלו ומה ענית
  • איטיות בהורדה מגוגל דרייב

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    620 צפיות
    חינמיח
    @משוש כל הסימנים מצביעים על האטה מכוונת. כנראה הספק מוסת את התעבורה ע"י האטה של גוגל דרייב. אחת ולתמיד צריך לבדוק את כל העניין של המהירות בספקים של נטפרי. זה מאוד נוח לספקים להתעלל בלקוחות (לכאורה, וכבר היו דברים מעולם - X2ONE), כשתמיד אפשר לגלגל לנטפרי (או לקליטה, בסלולרי).
  • אתר פתוח-סרטונים חסומים

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    529 צפיות
    ב. נ.ב
    @levi-c300 תבקש ממנו וגם אם לא אכפת לו אני מדבר מציאותית מה צריך לעשות אתה לא יכול להתחייב שהכל נקי בעל הקורס כן