• מכון דוידסון.

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    534 צפיות
    yzahnY
    @0527152787 אולי לא צריך נקודות אבל קח בחשבון שהם גם לא חייבים לך תשובה... אם הייתי צריך לנחש מה הסיבה שבגללה זה נחסם הייתי אומר (מחלק קטן של האתר שראיתי בעוד שזה היה פתוח) שזה בגלל הדעה הכפרנית שמבצבץ מכל קטע שם ש"המדע ואפסו עוד". דברים כאלה לצערנו משפיעים מאוד (לרעה) על אנשים בין במודע ובין שלא במודע. (חוץ מזה שהתועלת שמגיע לך מאתר כזאת הוא מינימלית כי בעוד שנה כל ה"מדע" שהם מטיפים לך ישתנה...).
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    1 צפיות
    אין תגובות
  • סים כושר בבני ברק

5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    778 צפיות
    סים כשרס
    @משוש לסים כשר יש סימים של פרטנר סלקום והוט מובייל וכן נייחים בטריפל סי ו ITC
  • זום וסקייפ

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    659 צפיות
    צ
    אני לא מצליח גם דרך הדפדפן
  • 0 הצבעות
    11 פוסטים
    663 צפיות
    0
    אוקי תודה
  • חוסר מענה מנטפרי

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    817 צפיות
    B
    נקודה לא תמיד חייב לשלוח יש מקרים שכן ויש מקרים שלא
  • מחפש דחוף סוכן לאיזור סנהדריה לסים ונטסטיק של נטפרי

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    459 צפיות
    R
    @סיבוב אמר במחפש דחוף סוכן לאיזור סנהדריה לסים ונטסטיק של נטפרי: אשמח לתת לך שירות תוכל ליצור איתי קשר בכתובת האימייל שלי תודה שלחתי
  • בקשה: תגיה לזום

4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    545 צפיות
    משרדימ
    יש תגית, מסרים מיידים או קורסים מקוונים.
  • דף חסימה מותאם אישי

10
    9 הצבעות
    10 פוסטים
    1k צפיות
    ש
    @magicode במקרה של אתר שבעבר היה פתוח בנטפרי ואף הוגדר בתגית לדוגמא http://hayadan.org.il/ ובאיזה שהוא שלב נחסם לגמרי ע"י נטפרי, אם התגית של האתר חסום בחשבון וגם יש דף חסימה מותאם אישי לדפים שנחסמו בהגדרות אישית או קהילה (ולא לכלל הדפים) אז מקבלים הדף האישי ולא דף החסימה של נטפרי. נ.ב ממש לא בוער לטפל בזה עתה בשעת עומס, אני רק מעלה את זה לידיעה.
  • לא בדיוק קשור לנטפרי - עזרה בנוגע לתקופה - תספורת

נעול
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    1k צפיות
    shragaS
    https://fil.email/N2GAMya8
  • סרטוני הדרכה ובלוגים של SAP

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    530 צפיות
    צ
    להבהרה, SAP זו תוכנת ERP - תוכנה לניהול עסק. התכנים אמורים לכלול מודולים של רכש/מכר/הנה"ח/הרשאות וכו' תוכן עסקי.
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    594 צפיות
    סיבובס
    בגימייל בלבד פתוח רק ג'מבו מייל. דרייב סגור
  • נטסטיק דור 4 שעובד כמו דור 3?!

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    920 צפיות
    chvC
    @מצפה-לישועה @a0533057932 יותר נכון דור 3.5. דור 3 זה UMTS. דור 3 יכול להגיע עד 5.7 מגהביט ודור 3.5 יכול להגיע ל21 מגהביט.
  • איך אפשר ליצור קשר עם חברת סים כשר???

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    488 צפיות
    סים כשרס
    חברת סים כשר תגברה בימים אלו את צוות השירות ועושה מאמץ לענות לכל הפניות צר לי לשמוע שלא חזרו אליך תשלח לי מייל לפרטי ואנסה לבדוק מול הצוות כתובת המייל שלי 3106707@gmail.com
  • איטיות בראוטר חדש של נטוויזן תשתית ספק 019

36
    0 הצבעות
    36 פוסטים
    2k צפיות
    ר
    @1111sara אמר באיטיות בראוטר חדש של נטוויזן תשתית ספק 019: @רמיזא אמר באיטיות בראוטר חדש של נטוויזן תשתית ספק 019: שיתי שחזור לראוטר כמו שכתבו לי פה, והגדרתי מחדש את היוזר שלי בראוטר אבל הוויפרי חסם אותי, עד שהוכרחתי להוריד את הוויפרי, הוויפרי זיהה את האינטרנט כאילו הוא לא מסונן, (משהו שלא היה נכון) תומך של נטפרי אמר שה-dns שולח לנטוויזן, ובגלל זה הוא מזהה אותו כאילו הוא לא מסונן. בכל אופן אני לא מתמצא בזה היטיב, והשיחזור גם לא הועיל, האינטרנט נשאר איטי כמו שזה היה לפני זה, מישהו יודע מה שם משתמש וסיסמה מתקדמים של ראוטר נטוייזן ? היה לך אפשרות להכנס לאתר של נטפרי? כי אני מנסה להגדיר ראוטר של נטוויזון ומציג כאילו אין אינטרנט בכלל, ולא מאפשר להכנס גם לא לאתר נטפרי תיכנס מפה http://netfree.link:1723/shortcuts אבל כרגע הדף הזה לא עובד כרגע.
  • תמיכה טכנית

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    485 צפיות
    Z
    @EG לפי מה שמדברים אין תשובה לשאלתך כי יש שם איזה סוג של קריסה
  • מומלץ לעבור ל 019??

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    756 צפיות
    A
    @sharon כן ככה נראה לפי השרשור בנשא הקליטה
  • בעיה במג'יקוד?

10
    2 הצבעות
    10 פוסטים
    683 צפיות
    C
    @bbn נכון
  • הורדת וידאו לא עובדת

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    462 צפיות
    אין תגובות
  • התקנת נסטיק חדש

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    704 צפיות
    מורשת מרןמ
    תודה לכולם. בסוף התברר שזה היה איזור שלא קולט את 019. חברה אחרת עובד...