• ספקי נטפרי יקרים?

1
    2 הצבעות
    1 פוסטים
    470 צפיות
    אין תגובות
  • הדרן עם נטפרי

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    777 צפיות
    א
    @6262 ניסיתי אותך, צדקת, עזרת לי, הבעיה שלי נפתרה, תודה לך
  • ירידת מחיר ב019

7
    3 הצבעות
    7 פוסטים
    644 צפיות
    Y
    אחרי שעשו שידרוג למערכות, והתגובות שיש שיפור במהירות, יש מה לחשוב..
  • חסימת שיחות וידאו

7
    1
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    681 צפיות
    F
    כנראה שיש לו רק ג'ימייל אברימי היקר שכייח על הדאגה הרבה בהצלחה נהיה בקשר!! גרשון
  • בעיות גלישה ב011

39
    0 הצבעות
    39 פוסטים
    2k צפיות
    dovi8910D
    @מישווו תודה רבה. עזרת לי מאד.
  • קביעת ip קבוע בנטבוקס של נטוויזן

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    569 צפיות
    ר
    @אבי-23 אמר בקביעת ip קבוע בנטבוקס של נטוויזן: אשמח לדעת האם מישהו יודע איך מגדירים ip קבוע בנטוויזן, הם לא ממש מבינים מה רוצים מהם, היוזר לא עובד וב019 טוענים שהבעיה היא כתובת ip של נטפרי. מישהו יודע איך מסדרים את זה בהגדרות של הראוטר?. תודה מראש אחד התשובות מסל התשובות ש 019 זורקים ללקוח זה זה, אל תתייחס לזה, לכאורה ומניסיון מר הבעיה הוא ב-019 ולא בנטויז'ן, למרות כל התירוצים הגאוניים של 019. אתה יכול להגדיר בעצמך את היוזר של 019 אתה רק צריך לדעת את היוזר שלך והשם משתמש שלך, אם אתה צריך הדרכה בזה יעזרו לך פה (זה פשוט מאוד).
  • התחברות לשולחן עבודה מרוחק

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    עומד בפרשת דרכיםע
    @יוסלה יש לך וויפרי?
  • דיווח תמונה

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    504 צפיות
    N
    יישר כח, צודקים.
  • צ'אט

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    670 צפיות
    A
    @מלי אמר בצ'אט: עשיתי את זה כבר. הבעיה שזה קורה לעיתים תכופות יותר מידי! לכאורה זה בעיה בקליטה של האינטרנט מומלץ להחליף חברה כמובן אם זאת הבעיה...]
  • נושא זה נמחק!

3
    2
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    462 צפיות
  • ערוץ חדש לסיפורים מהגמרא לילדים פתוח בנטפרי

1
    3 הצבעות
    1 פוסטים
    535 צפיות
    אין תגובות
  • wi fi מנטסטיק

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    607 צפיות
    נ
    @a0533057932 הנטסטיק שלי מתחבר מכיון שאואטנט נטרלו לי את החסימה (בעלות של 200 ש''ח) אך הם לא החזירו לי את הווי פי לצערי הרב.
  • עזרה - הגדרת כתובות

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    683 צפיות
    מעלה ומורידמ
    הסתדר! פשוט השתרבבו לכתובת תווים מיותרים
  • התחברות לjdn כיצד?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    475 צפיות
    N
    ההגדרות סינון נמצאות ב'איזור האישי' https://netfree.link/user#/user/info ושם להיכנס ל'פרטי משתמש' ואז הגדרות סינון ושם תוכלו להוסיף או להוריד מהרשימה.
  • שגיאה זמנית

69
    0 הצבעות
    69 פוסטים
    2k צפיות
    dLiveD
    @netanel אמר בשגיאה זמנית: @dLive אין בעיה, הצעת עוד הצעה. אבל אני עניתי לדבריו של סיבוב שטען שזה נובע מאיטיות או גמירת חבילה. אז שאלתי מה ההבדל בין אתרים. זה נגרם כתוצאה מאיטיות. למה שאר האתרים נטענים מחדש וזה לא - אולי בגלל שזה דף שגיאה של ג'ימייל ולא של הדפדפן או משהו מעין זה, וזה גורם שהוא ישאר במטמון, בניגוד לשגיאה "לא ניתן לגשת לאתר זה" או שאר השגיאות המופיעות באתרים אחרים. בכל אופן - המטמון הוא הגורם שהדף יחזור למרות שהחיבור כבר לא איטי (כמובן שאם החיבור איטי עדיין אז הפתרון הוא לטפל בו...). מחיקת זיכרון המטמון תאלץ את הדפדפן לשלוח בקשה נוספת לאתר והפעם הוא יקבל את דף הכניסה הרגיל.
  • עזרה דחוף

11
    1 הצבעות
    11 פוסטים
    720 צפיות
    magicodeM
    עד כמה שידוע לי השירות של הסינון ב 011 חזר לעבוד ביום רביעי בלילה. זה בהחלט גרוע ביותר.
  • ניצול הג'יגה

25
    0 הצבעות
    25 פוסטים
    2k צפיות
    ח
    מישהו יודע אם בסים כשר יש אופציה לבדוק ?
  • חיבור קווי בתשתית הוט- ללא תקלות

18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    2k צפיות
    יעקב ישראלי
    @maor אמר בחיבור קווי בתשתית הוט- ללא תקלות: לדעתי חובה לעדכן בויקי + ליידע את המשווקים שייקחו את זה כתנאי בסיס בהזמנת התקנות מול הוט. פעם שלישית שאני מדגיש רק בלקיחת תוכנית של 200 מגה
  • רכישת משקפיים-מדידה וירטואלית

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    736 צפיות
    י
    @האברך אמר ברכישת משקפיים-מדידה וירטואלית: @יהודי-פשוט-וטוב אמר ברכישת משקפיים-מדידה וירטואלית: צהריים טובים מישהו יודע על חנות משקפיים עם מדידה וירטואלית שפתוחה בנטפרי? תודה, https://www.google.com/search?q=חנות+משקפיים+עם+מדידה+וירטואלית&rlz=1C1RLNS_iwIL891IL891&oq=חנות+משקפיים+עם+מדידה+וירטואלית&aqs=chrome..69i57.869j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 עברתי על זה לפני שכתבתי את ההודעה. ברוב האתרים אין אפשרות למדוד עם הסינון. (יכלתי להקליט ולשלוח למערכת הפניות וכו', אך העדפתי לבדוק אם יש משהו שכבר פתוח) @י-ב תודה רבה זה מדהים...
  • למה חסמו את האופציה לראות מילים לשירים?

6
    1
    1 הצבעות
    6 פוסטים
    830 צפיות
    האברךה
    @sharon אתרים של מילים לשירים הפתוחים בנטפרי http://www.cmusic.co.il/Lyrics/ http://jlyrics.tk/