• האם התקלה ב019 נפתרה?

1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    402 צפיות
    אין תגובות
  • הוספת משתמש נוסף בווינדס 10

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    957 צפיות
    9579
    @yaakov הוספה בדרך הרגילה עובדת אצל כולם והיא עובדת גם אופליין אצלך יש בעיה שככל הנראה נעוצה במחשב עצמו מצאת פתרון , בהצלחה
  • נושא זה נמחק!

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    529 צפיות
  • שאלה בנושא וידאו טוב

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    ד
    @אבצן אמר בשאלה בנושא וידאו טוב: אגב, נושא שירת נשים כשאינו מכירן כלל לא מוסכם בפוסקים, ומפורסמת דעתו של הגר"ע יוסף זלה"ה להיתר. כל אדם יפסוק כרבותיו, אך לאסור זאת מכל וכל - כשזה בעצם מיועד לנשים מעיקרא - לכאורה לא נכון. ואני מסכים עם נטפרי. כשהערתי על כמה שירים שיש בהם קולות שירת נשים, חסמו אותם
  • שאלה על קובץ הרצה לשורת הפקודה נגד ניתוקים

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    423 צפיות
    9579
    @יהושע-ב. יש לשים לב לכך שזה הוצע כפתרון לבעיה ספציפית ב X2ONE שתוארה ע"י משתמשים שכל עוד יש חיבור פעיל הוא גולש תקין הבעיה רק כשעוזבים אותו, כתשובה לכך וללא קשר לאיזה פתרון קסם, הציע @magicode להריץ את הפקודה שסך הכל שומרת על סשן פתוח (מבצעת גלישה כל הזמן).
  • שעות התמיכה בנטפרי

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    746 צפיות
    ד
    @3456 אמר בשעות התמיכה בנטפרי: בס"ד גם לי הפניות נענות מהר בשעות הערב, מישהו יודע סיבה לזה? יש פחות משרדים שעובדים בערב, אולי בגלל זה יש גם פחות פניות?
  • כפתורים בג'ימייל

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    740 צפיות
    י
    @משרדי אמר בכפתורים בג'ימייל: לי זה קרה היום בחיבור מאוד איטי, יתכן וזו הסיבה. יתכן כי אני לא מצליח לעכוב אחרי זה עכשיו הכל תקין גם בגלישה בסתר וגם רגיל [ @957 סתם לידיעה מה זה משנה? קבצי cocies?]
  • נושא זה נמחק!

נעול
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    267 צפיות
  • מנהל סיסמאות KEEPRE

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    423 צפיות
    משרדימ
    @aiib שלח פניה, המערכת נועדה למקרים כאלה בדיוק.
  • IFAX עובד או לא

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    1k צפיות
    האברךה
    @548499758 אמר בIFAX עובד או לא: @האברך אמר בIFAX עובד או לא: לגבי האתר EFAX, נכוויתי שם ברותחים, עיין כאן וכאן [וכאן...] הסתדרת איתם בסוף? לא. בסוף חסמתי את הגביה דרך חברת האשראי, ורק כך זה הסתדר.
  • לא מצליחה להוריד את השיר מיוטיוב, רק לצפות

4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    736 צפיות
    5484997585
    עכשיו עובד! תודה
  • "חיפוש מותאם אישית" של גוגל חזר לחיים??

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    449 צפיות
    א
    להלן דוגמא: https://tora-forum.co.il/app.php/page/googlesearch
  • מה ההבדל בין ויקי למכלול?

9
    1 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    האברךה
    @יהושע-ב. אמר במה ההבדל בין ויקי למכלול?: ויקיפדיה זו אנציקלופדיה חילונית ובעייתית מאוד. המכלול זהו מיזם להשתדל לסנן את ויקיפדיה אחד אחד. ורק זה פתוח בנטפרי. @מ.-פינחסי אמר במה ההבדל בין ויקי למכלול?: נטפרי חסמו את הויקיפדיה לא מדוייק. רק בערכים שקיימים גם בויקיפדיה וגם בהמכלול, יש הפניה אוטומטית מויקיפדיה להמכלול. אך ערכים שקיימים רק בויקיפדיה ועדיין לא יובאו להמכלול [ואינם מכילים תוכן בעייתי], עדיין פתוחים בויקיפדיה, וכמו שכתבו כאן. וחוץ מזה, יש אפשרות להכנס מכל דף בהמכלול, לערך המקביל בויקיפדיה, עיינו כאן.
  • כתובת ip

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    570 צפיות
    משרדימ
    @WWW הוא כבר נענה כאן
  • תגיות והגדרות כתובות - עצות וטיפים - דף בויקי

15
    5 הצבעות
    15 פוסטים
    987 צפיות
    מ
    ישר כח למשתמשי נטפרי על המידע! אולי כדאי להכניס קישור לדף זה באזור האישי, בנוסף לקישור הקיים שם כבר.
  • דפדפן כרום המעודכן

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    @משוש אמר בדפדפן כרום המעודכן: @מתמחה-במחשבים אמר בדפדפן כרום המעודכן: @משוש קשור לתחומים/מקצועות אני לא מצליח להירשם נרשמתי עם כתובת מייל שגויה ואני לא מצליח לשנות והוא לא נותן לי להשאיר הודעות אני אשמח אם מישהו יעשה את זה תודה תוכל לפנות למנהלים שם בנושא, לומר מה הבעיה ויטפלו בזה tchumim.forum@gmail.com
  • פנגו

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    516 צפיות
    מוגןמ
    @אלי-TZA אמר בפנגו: @מוגן אתה יכול להירשם אצל נציג בטלפון ואח"כ לעשות איתו את הכניסה לאפליקציה הבעיה אכן הייתה שלא היה מוגדר לי במחשבון מספר רכב, לאחר שהגדרתי בחשבון מספר רכב האפליקציה התחילה לעבוד תודה רבה.
  • מישהו מכיר טכנאי שמתקן נטסטיק ?

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    756 צפיות
    סופרס
    @שמשון צריך לזה דיוק רב, כי בתזוזה קטנה ידבקו כל המגעים יחד.
  • עזרה לקניית סטיק שמשמש כמודם

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    857 צפיות
    י
    @אישיהודי אתה יכול להעלות צילום מסך של המהירות. http://www.speedtest.net/
  • מודם סלולרי של הוואי יש אפשרות לעברית

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    799 צפיות
    א
    @aknvtchtk אין לך מה לחפש כי באמת אין לך שפה אחרת במכשיר, ראה בסקירת משתמשים בקישור ממנו קנית -Reviews. זכור לי שבמכשיר דומה באלי אקספרס המשתמשים כתבו שאין דרך להחליף קושחה לשפה אחרת אבל אולי כן תמצא.