• תוסף חדש: לוח שנה עברי מאת zvizvi

1
    5 הצבעות
    1 פוסטים
    510 צפיות
    אין תגובות
  • יש פתרון לקבוצה 'מוסיקה מכל הלב' שלא ישלח לבדיקה ?

22
    0 הצבעות
    22 פוסטים
    17k צפיות
    מ
    @ליכט היום הוא שלח לי הודעה שהוא לא בנטפרי כך שאין לו דרך לשלוח לבדיקה
  • עזרה בהגדרות של נטסטיק HUAWEI E8372

21
    0 הצבעות
    21 פוסטים
    4k צפיות
    חיבורח
    @אוריויל אמר בעזרה בהגדרות של נטסטיק HUAWEI E8372: 4G זה אומר שזה על דור 4? כן.
  • קידומי מכירות בג'ימייל

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    1k צפיות
    משפחת כהןמ
    @shraga לעת עתה התופעה פסקה. תודה רבה.
  • סינכרון מידע באתר עם קובץ של האתר שהורד למחשב

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    803 צפיות
    ליכטל
    @האברך זה לא אתר, זה תוכנה.
  • מצטרף חדש

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    701 צפיות
    A
    @מעמד זה אומר שאמנם הוא כבר שנה בפורום אבל אפשר שהוא משתמש חדש בנטפרי ולכן הוא מחפש נסטיק
  • הפקדת שיק מהמחשב

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    האברךה
    @YP אמר בהפקדת שיק מהמחשב: @YP האם יש מישהו שהתנסה - בפועל - בהפקדת שיק והצליח(!). אין לי כ"כ הבנה בעצות והרעיונות שהועלו בקישור אני מחפש מישהו שייתן הדרכה איך לעשות זאת בפועל. @957 אמר בהפקדת שיק מהמחשב: @YP לע"ע אין שום פתרון להפקדת שיקים מהמחשב האפליקציות של הבנק מזהות מצלמות של סמרטפונים בלבד
  • קושי בהעלאת מסמכים באתר הטפסים של התמ"ת

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    1k צפיות
    יוליוסי
    @magicode @שי החכמתי. יש"כ!
  • התמיכה של נטפרי חושבים שאני מנסה לגנוב אותם....

9
    2 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    3
    @נטפריס אני מתנצל על הזלזול שמשמע במה שכתבתי מהצד של הפונה זה הרגיש כמו ניסיון התנערות מהפניה. אכן אתם מטפלים בהצלחה במלא פניות ואני חייב לציין שאני יכול להשתמש באינטרנט מסונן רק בזכות הדבר המדהים שקוראים לו נטפרי והצורה שאתם בכל הפניות, ויעידו על כך הכמות פניות שדורשות טיפול מקצועי שאני שולח (לדעתי אני אחד מהשיאנים אצליכם ), ודווקא לכן כשמתרגלים לרמת שירות מסוימת אז מתעצבנים כשזה לא הולך חלק... @shraga לא ידעתי את זה, וזה הגיוני שככה יהיה. במיוחד בפניה הזאת https://netfree.link/user#/tickets/ticket/283452 שגם עליה יצא הקצף... בכל מקרה מתנצל.
  • הסתרת סיסמת/תוכנת אניוואר

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    663 צפיות
    shragaS
    @administrators בגירסה הבאה, כדאי להסוות את השם משתמש והסיסמא עם עיגולים כמו שנפוץ היום, + אייקון להצגה זמנית של המזהה
  • אפלקציית רב קו

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    841 צפיות
    גדול קטןג
    @a0533057932 תודה רבה. לצערי אין לי סורק במכשיר, תודה לכולם.
  • קו נייח עם הקלטת שיחות

23
    0 הצבעות
    23 פוסטים
    5k צפיות
    סים כשרס
    @shraga ניתן לגיבוי למחשב
  • שידור חי בערוץ הידברות?

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    567 צפיות
    סופרס
    @משפ אמר בשידור חי בערוץ הידברות?: האם יש אפשרות לשמוע את השידור החי של ערוץ הידברות? אני חשב שכבר דובר על זה כאן בפורום, בכל אופן היות שהידברות הוא אתר שמיועד לבעלי תשובה, על כן לא תמיד התוכן מתאים לרוחנו ואינו תואם את כללי נטפרי, אשר על כן אין אפשרות לפתוח שום סרטון עד אחרי שיבדק.
  • אתר לא מאובטח

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    764 צפיות
    9579
    זו היתה בעיה באתר הזה לכמה שעות
  • התקנת VPN של נטפרי על רווטר של Cisco

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    9579
    @magicode בהרבה מהמקרים צריך להגדיר בFW מהסוג הזה גם source בכתובת IP וגם destination בכתובת IP כנראה זו היתה הבעיה שלו
  • האם שולחן עבודה מרוחק בGOOGLE עובד בנטפרי ?

25
    0 הצבעות
    25 פוסטים
    6k צפיות
    shragaS
    @aiib בבדיקה פחות מעמיקה אי אפשר לראות תעבורה של udp
  • מדוע אתרים שאין בהם שום בעיה נחסמים?

29
    0 הצבעות
    29 פוסטים
    4k צפיות
    סופרס
    @678 אמר במדוע אתרים שאין בהם שום בעיה נחסמים?: @shraga אתה לא יכול ישר להעביר? ועוד משהו, לפי מה נקבע הנקודות מחדש וכמה? לפי החודש היהודי\החודש הלועזי? בתודה מראש! כל זמן שאתה מגיב באותו פנייה, אין צורך בנקודות נוספות.
  • נקודות נט-פרי,ממתי מתחיל שוב 15?

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    1k צפיות
    סופרס
    @957 אמר בנקודות נט-פרי,ממתי מתחיל שוב 15?: @678 אם אפשר להוריד את מינון סימני הקריאה , דחוף סמיילים, מהר מהר , וכו זה לא גורם לאנשים להגיב יותר מהר , הדירבונים האלו מיותרים ולא מכבדים, מידע אודות הנקודות כמו מידע רב נוסף ניתן למצוא כאן באתר הויקי של נטפרי @678 הכל בסדר, ואם הוא לא אוהב את זה זה לא אומר כלום, אני דווקא בעד הסימנים למיניהם, זה נותן להבין יותר את בקשת הכותב. ואני לא מבין מה לא מכבד בזה ???
  • גוגל ClassRoom

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    933 צפיות
    א
    האם יש אפשרות לפתוח כיתה מסוימת? גם אני לצורך אותם קורסים וירטואליים...
  • יש מצב עתידי שטלגרם יעבוד בנטפרי?

40
    0 הצבעות
    40 פוסטים
    8k צפיות
    trT
    @zvizvi אכן סלאק נותן מענה טוב יותר לקבוצות פיתוח אבל הוא מגיע עם חיסרון ענקי. עודף הפיצ'רים שלו גורם לו להיות מבולגן מאוד וצריך להתרגל לעבודה איתו. בכל אופן הבעיה הגדולה איתו היא שהוא עושה רישום לסביבת עבודה (וורקספייס) ובסביבה הזאת אתה מנהל את כל הערוצים שלך. מה קורה כשיש לך 5 סביבות עבודה? ובכן תצטרך לעשות רישום לכל אחת בנפרד על ידי הלינק שנשלח לך למייל. אתה עומד ושואל אבל למה, אני אותו יוזר שכל סביבות העבודה הללו שייכות לו למה אי אפשר פשוט לעבור מאחת לשניה? לא ברור הנושא למה אבל תכלס זה גורם לכך שהעבודה איתו ממש הופכת להיות מסורבלת ומציקה ואם מדברים על דינמיות בעבודה הרי שהנגישות של סלאק אפילו פוחתת בעקבות הנ"ל. טלגרם לעומת זאת אתה פשוט פותח לשונית בדפדפן והופ אתה בפנים לא משנה מאיזה מחשב אתה עובד ולכמה קבוצות אתה מחובר. מעבר לזה כשאתה רוצה לפתח בוט אתה צריך להעלות אותו לחנות של סלאק ולא יכול פשוט להריץ אותו מהשרת שלך ולהשתמש בו.