• וייז ברכב

35
    0 הצבעות
    35 פוסטים
    6k צפיות
    מנתקמ
    http://forum.netfree.link/topic/3082/נסיון-לפתור-בעיות-בוייז
  • פלאפון של נתיב קהילות

45
    0 הצבעות
    45 פוסטים
    11k צפיות
    shragaS
    @chaimke חסום
  • טאבלט מערכת אנדרואיד

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    ע
    @מנתק אכן, אך הוא חיפש וויפרי לאנדרואיד, לא 'סתם' חסימה. וע"ז הייתה תגובתי, גם האחרונה.
  • וידיאו טוב

20
    0 הצבעות
    20 פוסטים
    4k צפיות
    אורי אטדגיא
    @957 אמר בוידיאו טוב: @yyy התיוג נעשה בעיקר בעבודה מבצעית מרוכזת של מתנדבי סיירת התיוג, כמה מהם כמו @dLive @מרדכי @גלינג @GolanArt כבר לא נוכחים היום בכלל או כמעט באינטרנט או בפורום, (כנראה שהזכות עמדה להם), ניתן לפנות לסיירת התיוג במייל tovvideo.netfree@gmail.com . ככל הידוע לי גם @zvizvi עזר המון ועדיין ממשיך לעזור בנושא התיוג..
  • עזרה עם אנדרואיד!!! דחוף!!!

27
    0 הצבעות
    27 פוסטים
    3k צפיות
    WWWW
    @הגוף-והנפש זה הפתרון
  • סינון תמונות

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    931 צפיות
    WWWW
    @הגוף-והנפש אמר בסינון תמונות: כנראה זה לסטנדרטים שלא פותחים הרבה דפים חדשים לא! זו התמונה שנבדקת הכי מהר. ו @magicode דייק בלשונו: "עכשיו נבדקות התמונות שנשלחו לפני", ולא "זמן הבדיקה" וכדו', חפש את דבריו בפורום.
  • שינוי שם

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    3k צפיות
    ליכטל
    @וועד-הבניין צודק
  • עוד רעיון בוצע

25
    19 הצבעות
    25 פוסטים
    4k צפיות
    shragaS
    @CtrlAltDel אמר בעוד רעיון בוצע: ביצוע יפה ואני קטן מהביע דעתי אבל אני חושב שאפשר לעצב המייל קצת יותר יפה גם אני חושב כך, שיהיה בתבנית של הפניות באתר
  • האם יש דרך לגלוש עם WIFREE ברשת לא מוגנת

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    975 צפיות
    ליכטל
    @מעמד רשום אחרי זה שיש לשלם לנטפרי 15 ש"ח על כל חיבור. 20 ש"ח כולל הכל זה רק ב-vpn של נטפרי עצמה, וכפי שרשום בויקי: מחיר השימוש ב-VPN החדש הוא 20 ש"ח לחודש (המחיר כולל את התשלום לנטפרי)
  • גוגל פוטוס (תמונות)

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    י
    תודה רבה! פתר את הבעיה! כשאני נכנס לגוגל פוטוס בדפדפן אני רואה את התמונות מטושטשות, לא שיתפי אף אחד עם התמונות, הם לא משויכות לאלבומים וכדו' התמונות עוברות סינון? כמו"כ בתוכנה החדשה של גוגל לא הצלחתי לבחור שיסנכרן רק תמונות בלי מסמכים ושאר קבצים, היכן זה נמצא?
  • שרת אחסון

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    ש
    תודה רבה!
  • בכל אתר המחשב כותב לי אזהרה חמורה

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    2k צפיות
    ג
    תודה רבה.
  • שינוי פרופיל זמנית

9
    1 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    @יותר רעיון זה כבר נמצא באשכול הרעיונות (הקישור האחרון ברשימה לעיל) http://forum.netfree.link/post/29094
  • פינטרסט

14
    1 הצבעות
    14 פוסטים
    3k צפיות
    1
    @magicode אם כתוב 'עכשיו נבדקות התמונות שנשלחו לפני 1 שניות' זה מעיד על כך שיש מקום פנוי לבדיקה של פינטרסט?
  • וידג'ט אנשים בתצוגת שיחה בג'ימייל

15
    2 הצבעות
    15 פוסטים
    2k צפיות
    וועד הבנייןו
    @WWW אתה יכול להקטין את החלונית....
  • פורום חרדים לדעת

נעול
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    5k צפיות
    baruchB
    כמו ש @957 כתב, כאן לא המקום לדיונים כאלו.
  • שעות פעילות מוקד הפניות האם חל שינוי

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    WWWW
    @משה-זוכמיר אמר בשעות פעילות מוקד הפניות האם חל שינוי: @shraga אמר בשעות פעילות מוקד הפניות האם חל שינוי: @הגוף-והנפש אין זמנים קבועים, לפעמים יש תומך שמחליט לעבוד בשעות המאוחרות ולפעמים לא, יום ככה יום ככה וזה מה שאני אוהב בנטפרי, לא קשוח כמו בנק, שירות מעולה עם שעות כמו ה'מקוה קלייט' בשכונה @magicode לא יאהב את המשפט שלך, תעשה חיפוש בפורום.
  • זה טעות?

28
    0 הצבעות
    28 פוסטים
    5k צפיות
    רוצה לדעתר
    @יעקב.ק אמר בזה טעות?: @רוצה-לדעת [image: 1509305602792-unnamed.png] זכרתי שהתוסף מזייף לא זכרתי לאיזה כיוון.
  • שלח הצעה לתיוג אתר

4
    3 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    beri.zipB
    @סופר אמר בשלח הצעה לתיוג אתר: עולה נקודות בשביל הצעה לתיוג אחר ? בעיקרון לא, אבל תמיד אפשר להוסיף נקודות כדי לזרז את הטיפול
  • דף LOGIN שעדיין לא פתוח בנטפרי

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    baruchB
    בד"כ במקומות כאלו, דף ה-login, הוא דף לוקאלי ברשת מקומית. ולכן הוא לא מצריך פתיחה. יש בהחלט מקומות שזה לא מקומי, אבל זה פחות מצוי. במידה ויש לך כזה דבר, ניתן לשלוח את הקישור של הדף שנוצר לך. בכדי לייעל את הפניה, תשמור את ה-html של דף האינטרנט. זה יכול לעזור בטיפול. רק שים לב, פניה כזאת, תיקח יותר זמן לטיפול.