• זהו? נגמר הבדיקת תמונות בנטפרי ??????????

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    א
    יש לי רעיון אם נטפרי לא מעונינים להוסיף בודקות ולעלות את המחיר אולי אפשר להקים חברה חיצונית שתתן שירות מוסף של סינון תמונות בתשלום למי שירצה נניח שכל פעם שלוקח יותר מדקה לבדיקת התמונות התמונות יועברו לחברה הזו וכך אף אחד לא יוכל לומר שהוא מקבל שירות דפוק יהיה את החבילה הרגילה של נטפרי ותהיה אפשרות לקניית חבילת תמונות מספק שירות חיצוני כמובן שהכל בפיקוח של נטפרי זה לדעתי אמור להיות מיזם ריוחי @administrators @magicode מה אומרים?
  • בקשר לנקודות של נטפרי לבדיקת אתרים

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    אורי אטדגיא
    @לס רק בשביל פתיחת אתר או בדיקת סרטון - צריך נקודה, בשביל פניה כמו זאת אפשר גם בלי נקודה.
  • תמונה לא צנועה

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    886 צפיות
    י
    @טרוצער שלחתי
  • בעיה בהעברה בנקאית

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    WWWW
    @baruch אמר בבעיה בהעברה בנקאית: היה בעבר לקוח שרשימת האנשים שהוא העביר להם כספים, יצרו מיקס מעניין של מילים אשר נחסמו ע" הרובוט. ה"י...
  • איטיות בבדיקת התמונות!!!

22
    0 הצבעות
    22 פוסטים
    4k צפיות
    WWWW
    הים אחה"צ היה לי 'חריגה' - על לא הרבה תמונות בכלל, וזה גם לא התאפס לי בחצי שעה עגולה. (019) @administrators
  • אני לא מצליח להיכנס לפרוג

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    762 צפיות
    shragaS
    בגלישה בסתר?
  • למה מחקו את דף הנחיתה של נטפרי????

18
    1 הצבעות
    18 פוסטים
    3k צפיות
    גלינגג
    @האברך אין שם עידכונים לגבי @סים-כשר ולא את רשימת המשווקים של 019.
  • הורדת תמונות מג'ימייל

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    4
    @41 הסתדרתי, פתחתי את הגדרות כרום ושם ניקיתי את האפשרות 'פתח קבצים מסוימים'., כעת הכל בסדר. תודה
  • נקסט, תגידו איך אפשר לקנות שם עם נטפרי?

נעול
    3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    baruchB
    @mp אפרט את התלונות האמורות. התלוננתי כמה פעמים, ואין עם לדבר. אחרים מתלוננים ומקבלים מענה. אם אתם לא מקבלים מענה, תנסו לחשוב פעם נוספת למה. זה פשוט לא שייך לקנות בנקסט עם נטפרי. כ-ל התמונות של הילדות חסומות. לא מדוייק בכלל. לא כל התמונות חסומות. כאילו מה? ילדה בת 4 ללא שרוולים צריך לחסום? כן. ילדה שאינה לבושה בצניעות (מעל גיל 3), לא אמורים לראות תמונה שלה. זה לא לענין, על כל תמונה אני צריכה ללחוץ ולחכות שיסונן. אין צורך ללחוץ על תמונה בכדי שהיא תישלח לבדיקה. היא נשלחת אוטומטית. זה מתחיל לאבד את הטעם. כל אחד, והטעם שלו... נראה לי שהסינון הפך לרובוטי, כל תמונה של ידיים נחסמת, קצת להפעיל ראש, הסינון הוא לא רובוטי, אלא אנושי, והוא מתבצע על פי הכללים שנכתבו לבודקות. בקטגוריה של ילדות בין 3-12 אין שום סיבה לחסום תמונות! זה לטעמכם. ואתם מוזמנים להציע מועמדות לרב של נטפרי. הרבנים איתם התייעצנו, קבעו אחרת. וכמו שכבר הגיבו לכם בעבר, אין כאן המקום לחזור שוב ושוב על אותה תלונה. ובמיוחד שקיבלתם בעבר מענה. ואין לפתוח אשכולות נוספים בנושא.
  • חומה ודעת - שתחזירנו לשלום

19
    8 הצבעות
    19 פוסטים
    4k צפיות
    י
    @הגוף-והנפש לא הוזכר שם נטפרי, אבל זה דחף אותי לעשות סינון אמיתי.
  • נט פרי בקופ"ח

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    baruchB
    למזכירות רפואיות, ניתן לבקש חסימה מלאה של הקופה. יש בכל הקופות. אם מישהו צריך עזרה לפנות להנהלת הקופה, יכול לקבל במוקד של ועידת הרבנים לביצור חומות הדת 1599-550-330. לאחיות רפואיות, ניתן לקבל בחלק מהקופות. ולאלו שעוסקות בתכנות, זה מורכב יותר. וניתן לקבל מידע בטלפון הנ"ל.
  • יש קשר בין מהירות הגלישה לפרופיל הסינון?

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    577 צפיות
    אין תגובות
  • התקנתי adobe cs5.5 והוא כותב לי הודעת שגיאה

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    848 צפיות
    למדן וידעןל
    @yossi יש לך בעיה עם הרישיון... אם זה התקנה חוקית תפנה לתמיכה. אם לא, תוכל לטפל בזה במגוון דרכים , בכל מקרה זה לא כ"כ קשור לפורום של לנטפרי.
  • לא יאומן! איטיות מחרידה

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    900 צפיות
    למדן וידעןל
    @מבין-מקצועי אמר בלא יאומן! איטיות מחרידה: כעת נבדקות התמונות שנשלחו לפני שעה!!! מה אתה רוצה? כולם מתכוננים לשבת.
  • קבוצות דיון

קבוצות דיון googlegroups
    19
    2 הצבעות
    19 פוסטים
    4k צפיות
    62626
    @מובהק אמר בקבוצות דיון: @6262 מה עם סלאק ניסית? נראה לי יותר פשוט , בלי להוריד תוכנה ובלי כלום אגב, שם לקבוצה חינמית ש הגבלה של 5 ג'יגה ניסיתי את סלאק האופציה שהצעתי עולה עליה בכמה וכמה פרמטרים, ואפרט; א. האחסון בענן בסלאק מוגבל בגרסה החינמית עד 10000 הודעות וזהו. ב. אין אפשרות לתקשר עם אדם שלא נוסף מראש לקבוצת העבודה שלך זה מגביל מאד מאד את השימוש למשתמש שמתקשר עם הרבה אנשים. ג. לגבי הממשק גם האופציה שהצעתי תומכת בעבודה מדפדפן ללא תוכנה רק שזה פחות מחודש לדעתי לפתוח כל פעם דפדפן עדיף תוכנה והתוכנה של fleep לדעתי נוחה יותר לשימוש משל סלאק שבעצם מדמה דפדפן מוגבל. ד. היכולת להפוך את התוכנה ליישום המייל שלך נותנת ערך מוסף גבוה ליישום כזה, אין יותר עבודה עם כמה וכמה תוכנות הכל במקום אחד וזהו. זה דבר שלא קיים בסלאק. יש אולי עוד דברים זה מה שאני זוכר.
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    טרוצערט
    @meir meorot10@gmail.com
  • לחץ כדי להתחבר...

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    ששלוםש
    @shraga אהבתי את העריכה...
  • דיכוי התמכרות, מהו???

18
    1 הצבעות
    18 פוסטים
    3k צפיות
    זהירז
    @מעמד כנראה נבהלו מהפוסט הזה ושינו ל'פתוח מינוס' בכ"א זה כנראה נושא בבדיקה או משהו ברעיון ולכן השתיקה של המערכת.
  • סרטונים עם נשים

נעול
    19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    4k צפיות
    י
    @האברך סוף כל סוף קול שפוי כאן. ואולי כבודו יראה לי איפה הם רואים פגיעה.
  • הרב פנחס ארלנגר להאזנה

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    4k צפיות
    "אין עוד מלבדו"&
    @ששלום בבקשה ! (אני בקשתי ממרכז פניות שיפתחו אותם לפני תקופה). https://www.youtube.com/watch?v=-gQ9XhjmHY8 https://vimeo.com/87477722