• הורדת קליפ של "שחרית"

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    3k צפיות
    parkP
    שימו לב שיש שם שתי קישורים. המודעה עצמה והריבוע של אוקי מייל. אם תלחץ על הריבוע של אוקי מייל זה יחסם. תלחץ על כל השאר ותקבל קובץ להורדה פתוח בנטפרי.
  • דף הבית בכרום

9
    2 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    WWWW
    @שלום-על-ישראל ידעתי בני ידעתי... (על אף שאני ממש לא שמח בזה שאני יודע). הסימן ??? !!! היה סוג של: נו באמת, ע"ג הפורום הזה?!
  • mytzadik (ימי הילולא צדיקים)

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    M
    תודה , מה שלא הבנתי, זה זמנית לא פעיל, או שהורידו את זה לגמרי?
  • יוטיוב בנטפרי

26
    1 הצבעות
    26 פוסטים
    8k צפיות
    shragaS
    @magicode לך תדע מה הם הולכים לעולל לך...
  • התקנת נטסטיק ZTE בMAC

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    ל
    @frize37 מה שהיה בנטסטיק
  • בעיה בעכבר במקלדת במחשב נייד

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    A
    @גרפיקאי123 אמר בבעיה בעכבר במקלדת במחשב נייד: @ayys613 לא הבנתי אשמח שתסביר לי קצת יותר באיזה כפתורים אני צריך להשתמש תודה רבה כדאי שנעבור לפרוג בשביל זה
  • יש בעיה ב softwares.center ?

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    L
    @magicode אין מושלם, ולא נראה שזה קשור לכאן כל כך. מה עם מישהו פחות רציני שמנסה לתקוף? אני לא מנסה לעמוד מול מתקפות של אנונימוס.,אלא במתקפות על בסיס יומי. הפינג הנכנס מבוטל לחלוטין, ככה שהוא לא מחזיר תשובה בכלל. מי שמנסה רואה request timed out. אין מושלם בהגנה, הכל חדיר. אבל הגבנה נבנית בשלבים, שלב על שלב עד שיוצא משהו שמגן. זאת ההגנה שבחרנו, עד היום 2 אנשים נחסמו על כך, כל שאר החסימות על כך הן מסין ורוסיה והודו וכדומה, אז נראה לי שזה דיי מוכיח את עצמו. ואני מעדיף לשחרר אדם פעם בכמה חודשים, מאשר להצטער שלא חיזקתי את ההגנות. לפי ההגיון שלך אין טעם בשום הגנה מכל סוג, כי הכל חדיר ואם מישהו רציני יתקוף הוא יצליח, אז למה לשים הגנות מלכתחילה? תשאיר את השרת פתוח לעולם ומה שיהעה יהיה. Better be safe than sorry. ולגבי אל תדאג, האייפים שאני גולש מהם הם ב whitelist שלא יכולים להחסם לעולם מהשרת.
  • כניסת חשבון גוגל

כרום דפדפן כרום
    14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    3k צפיות
    מרדכימ
    @קלונימוס אצלי זה עזר
  • אלו רשתות של אינטרנט שהסינון של נטפרי עובד ?

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    ליכטל
    @משקפופר אכן יש אופציות נוספות, ראה כאן: http://netfree.link/wiki/ספקים_ומחירים#.D7.94.D7.A1.D7.A4.D7.A7
  • דרייב עובד בנטפרי,

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    baruchB
    זה לא נכון. אין כלל כזה. יכול להיות שהיה מקרה מסוים שמישהו אמר משהו על מקרה ספציפי. אבל זאת לא הוראה כללית.
  • נושא זה נמחק!

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    29 צפיות
  • נטפרי במשרדי הממשלה

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    2k צפיות
    י
    @קלוגר נטפרי נוצרה ונוסדה לא ע"מ להוויח כסף אלא על מנת להיות שלוחי דרבנן והצלת הדור מפגעי הטכנולוגיה והכל כלול. ולידיעתך לגבי הרב ברוך. הוא עושה ומעשה לטובת הכלל ויש דברים רבים והרבה מאד. בגו. וד"ל.
  • תמונות בעיתיות במפרטי רכב באתר XXXXX

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    baruchB
    כל אתר, בעת שהוא נבדק ומאושר במערכת, הוגדר ע"י הבודק האם האתר צריך לעבו סינון PDF או לא. ככל הנראה, בודק האתר לא ראה לנכון להגדיר לאתר סינון PDF. כנראה לא ראה שיש משהו בעייתי ב-PDF של האתר.
  • האם יש רשימה מסודרת של כל התגיות

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    Y
    פעם היה מופיע לי התגית שחסמתי כשאני נכנס לאתר שחסום לי תגית מסוימת אבל היום לא מופיע לי התגית שחסמתי
  • אתר XXXXXX

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    baruchB
    לאיזה צורך בדיוק? לספק תעסוקה?
  • תגובות באתר JDN

12
    1 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    ק
    @מרדכי baruch@netfree.link כאן @baruch אולי כדאי לשים בפרופיל.
  • השכרת פלאפון מוגן

נעול
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    813 צפיות
    baruchB
    לא כאן המקום. הנושא ננעל
  • איך כ"כ הרבה תמונות חסומות ב jdn ?

18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    3k צפיות
    ארז מלבנוןא
    אני לא מבין. ניסיתם את הפתרון דלעיל ועדיין לא עובד?? @הגוף-והנפש נראה לי שהוא העלה תמונה של המסך ששם זה חסום כך שזה לא עומד להשתנות
  • וייפריי שני סמלים

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    674 צפיות
    ש
    k\לא עזר כלום, לא הפעלה מחדש ולא ריחוף ו... פתאום הסתדר
  • הסרת תעודה של רימון

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    4k צפיות
    magicodeM
    תיכנס לאתר של פיפאל. https://www.paypal.com/il/home אחרי זה תלחץ F12 תיכנס ל Security תלחץ על View Certificate ותבדוק מי המנפיק של התעודה.